Training calendar

Courses are held in Slovene. With the consent of attendees or in the case of a closed group, the course can also be delivered in English.


Microsoft infrastructure Microsoft Development Microsoft SQL Microsoft SharePoint Masterclass trainings SolidQ Other technologies Microsoft Office Advanced workshops ITIL PRINCE 2 Project management SCRUM Azure Clear
  • Title
  • Terms
  • Duration (days)
  • Price

TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

V naši ponudbi izobraževanj s področja Microsoft Office najdete računalniške tečaje za najbolj aktualne aplikacije znotraj tega pisarniškega paketa, ki uporabnikom precej poenostavijo delo, povečajo učinkovitost in olajšajo ter pohitrijo delovne procese. Računalniški tečaji, ki jih organiziramo, so namenjeni tako začetnikom (Excel za začetnike), kot tudi bolj naprednim uporabnikom (tečaj programiranja).

Na tečaju Excel začetni se boste spoznali z osnovami programa Excel ter enkrat za vselej spremenili ure neskončnega klikanja in brezupnega strmenja v ekran v nekajminutna opravila. Microsoft Excel je namreč zelo obsežno orodje z neverjetnimi možnostmi. Tečaj osnove Excel za začetnike je namenjen vsem, ki se v svojem vsakdanjem življenju srečujete z Excelom (poslovni sekretarji, finančniki, vodje, ...) in seveda vsem tistim, ki bi radi spoznali kaj Excel sploh je in kako ga (pravilno) uporabljati. Ker Excel vsebuje izjemno zmogljive funkcionalnosti, ki vaše delo poenostavijo, avtomatizirajo ter vam na podlagi vaših podatkov izdelajo podrobno analizo, priporočamo tudi nadaljevalni Excel tečaj. Nadaljevalni Excel tečaj je namenjen vsem, ki se želite spoznati z naprednejšimi funkcionalnostmi in funkcijami, si avtomatizirati opravila ter končne rezultate prikazati na vizualno bolj privlačen način. Za vse ki želijo svoje znanje po končanem izobraževanju Microsoft Excel nadgraditi, vam priporočamo udeležbe na naslednjih delavnicah: Microsoft Power Excel, Microsoft Vrtilne tabele, Microsoft PowerPivot, Excel DASHBOARD napredni, Excel Analiza podatkov – DEX. Dobro razumevanje analize podatkov s Power BI pa je glavni namen tečaja Analyzing Data with Power BI.

Poleg klasičnih Office aplikacij kot so Word, PowerPoint, Microsoft Outlook se lahko udeležite tudi izobraževanja za Microsoft Access, kjer boste pobliže spoznali delo s preprostimi podatkovnimi bazami in aplikacijami. Če ste pred kratkim iz standardnih Office programov prešli na oblačno storitev Microsoft Office 365, ki vam v vsakem trenutku omogoča dostop do vaših najljubših Office aplikacij v "online" različici, imamo za vas pripravljeno tudi delavnico Kratek pregled Office 365.

INFORMACIJSKA VARNOST

Organiziramo tečaj Informacijska varnost - ozaveščanje zaposlenih, saj znanje o tem, kako biti varen na spletnem omrežju, ni pomembno samo za IT oddelek v vašem podjetju, temveč za vse zaposlene, katerih delovno mesto poteka aktivno na računalnikih in spletu. Zagotovite si znanje o informacijski varnosti in se izognite nepotrebnim virusom, izgubi podatkov in neugodnimi razkritji občutljivih informacij, ki lahko škodujejo vašemu podjetju in njegovemu poslovanju.

ZA BOLJ IZKUŠENE

Za razvijalce, programerje, ki že imajo nekaj izkušenj s programiranjem v C, C++, Visual Basic ali Java in razumejo osnovne koncepte objektnega programiranja imamo pripravljen tečaj programiranja Programming in C# (C sharp) with Microsoft Visual Studio. Tečaj programiranja se osredotoča na C# programsko strukturo, jezikovno sintakso in izvajanje detailswith .NET Framework 4.0. Omenjeno opisuje nove izboljšave v C # 4.0 jeziku s pomočjo Visual Studio Srednje izkušeni programerji si bodo pridobili znanje in spretnosti, ki jih potrebujejo za razvoj C# (C sharp) aplikacij za Microsoft .NET Framework 4.0 s. Uvod v HTML5, CSS3 in JavaScript spoznate na tečaju Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3. Pridobili si boste osnovno znanje HTML5/CSS3/JavaScript programiranja z uporabo Microsoft Visual Studio 2017, ki deluje na Windows 10. Tečaj je vstopna točka tako za spletne aplikacije kot tudi Windows Store apps. Osredotoča se na uporabo HTML5/CSS3/JavaScript za izvajanje programske logike, opredeljevanje in uporabljanje spremenljivk, itd.

Need assistance?
Need assistance?