Live virtual tečaji

08.05.2020

Počutili se boste kot v učilnici, vendar iz udobja doma/pisarne

Čeprav nas v teh dneh večina Kompas Xnet ekipe dela od doma, smo kljub temu ostali dosegljivi za vse vas. 

 

Redno razpisane tečaje bomo izvajali na daljavo, v "Live Virtual" obliki, saj omogočajo, da slušatelji ostanejo v varnem okolju doma ali svoje pisarne in hkrati v učilnici, s predavateljem.

Udeleženci v živo spremljajo predavanja in delajo vaje (online labs), zastavljajo vprašanja, koristijo pomoč predavatelja - skratka, aktivno sodelujejo, kot v učilnici.

Naši predavatelji imajo s takim načinom že bogate izkušnje iz tujine, kjer je ta oblika že precej uveljavljena.

Pridružite se nam na prihajajočih Live virtual tečajih za IT strokovnjake:

 

V času omejenega gibanja smo vam pripravili na daljavo tudi tečaje za uporabnike.  Pri tem smo za vas prilagodili trajanje tečaja kot tudi ceno.


Ker tečaji za uporabnike potekajo preko spleta, je internetna povezava nujno potrebna. Udeleženci potrebujejo tudi zvočnike ali slušalke in mikrofon. Če uporabljate prenosnik, ki oboje že vsebuje, dodatne komponente niso potrebne. Prav tako so udeleženci izobraževanja odgovorni za namestitev programske opreme, ki se bo predelovala na tečaju, na svoje naprave.
Za udeležbo na tečaju priporočamo hitro in zanesljivo internetno povezavo ter 2 ekrana (enega za lastno izvajanje vaj in enega za spremljanje predavanja). Tečaja ne priporočamo popolnim začetnikom in ljudem, ki nimajo izkušenj z uporabo orodij za komunikacijo preko spleta.
 

Morda je zdaj še posebej primeren čas, da vaša ekipa nadgradi svoje znanje in se pripravi na prihajajoče izzive. Izobraževanja v live virtual obliki lahko organiziramo in prilagodimo tudi samo za vaše sodelavce!

Pišite nam! 


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?