Mnenja, ki štejejo

Snov je predavana s primerno hitrostjo, razumljivo in z dobrimi zanimivimi primeri. Tabele za delo so bile dobro pripravljene. Z užitkom sem sledil predavanju in se nisem nič dolgočasil, čeprav imam kar nekaj znanja iz Excel-a. Predavatelj ima dovolj znanja, da sproti odgovarja in dopolnjuje primere rešitev, glede na vprašanja slušateljev. Še posebej mi je všeč, ker je Excel Mojster razdeljen na več krajših predavanj. Tako nisi naenkrat zasut s preveliko množico informacij in so le te bolje pomnjene. Predavanje zelo priporočam.

Tečaj: Excel Mojster 1, avgust 2023, predavatelj Matic Vukovič

Zlatko Avbar, APLICOM d.o.o.

Z izvedbo tečaja smo bili izredno zadovoljni. Dobili smo koristno teoretično znanje, ki smo ga takoj uporabili tudi na konkretnih primerih. Predavatelja, Klemen in Matic, sta znanje predajala profesionalno in hkrati vsem razumljivo. Vsekakor vrhunska učna izkušnja za celoten kolektiv.

Tečaj MS Excel začetni in nadaljevalni (januar 2023)

Matej Potokar, direktor podjetja EMMA, EMMA d.o.o.

Odlično predavanje z ustrezno pripravljenim gradivom in vrhunskim predavateljem, ki je vsebino po korakih predstavil na razumljiv način ter ob postavljenih vprašanjih pomagal z dobrimi nasveti.

Tečaj M55215 SharePoint Online Power User, februar 2022 (MCT: Robi Vončina)

Miha Adžić, Iskra ISD - Storitve d.o.o.

Predavanja so bila dinamična, zaninmiva - super predavanja. Znanje je bilo predstavljeno vrhunsko in predvsem se je videlo praktično znanje in izkušnje predavatelja....

Tečaj: Programing in C#, oktober 2021 (MCT: Marko Kokol)

Gregor Zidar, Kolektor Sisteh

Odlično izvedeno izobraževanje, zanimiva predavanja, dobro pripravljene vaje. Veliko nove vsebine, nova znanja in izkušnje. Zdi se mi, da sem zelo veliko odnesla od tega tečaja. Vse pohvale pripravljeni prilagojeni vsebini in sami izvedbi pouka.

Tečaj M55238 SharePoint Online for Administrators, september 2021 (MCT: Robi Vončina)

Ivana Ilić, Gen-i d.o.o.

Zadnji tečaj iz naslova, ki ste ga opravili virtualno za Elektro Ljubljana, je navdušil naše zaposlene!

Tečaj Excel 365 nadaljevalni, live virtual (Klemen Vončina), oktober 2020

dr. Alenka Kolar, PMP, Elektro Ljubljana, d.d.

Podjetje Kompetenca d.o.o. pridno raste, kar za seboj prinese širjenje ekipe in vedno več, različnih projektov – na kratko, sladke izzive.
Da bomo projektom lahko vsi čim enostavneje sledili smo se odločili, da nadgradimo naše digitalne kompetence oz. čisto konkretno: poznavanje MS Teams. Veseli smo, da nam je pri tem pomagalo podjetje Kompas Xnet, saj smo pridobili ogromno znanj na zanimiv in interaktiven način.
Klemen, hvala, da si bil na voljo za vsa vprašanja in delavnico sproti prilagajal našim potrebam. Bilo je odlično!

Microsoft Teams, oktober 2020 (Klemen Vončina)

Tina Kastelic, Kompetenca d.o.o.

Predavanje je bilo odlično, na trenutke precej zahtevno, vendar pa vsekakor zelo koristno z ustrezno pripravljenimi primeri in dodatnimi nalogami. Predavatelj strokoven, poln izkušenj in praktičnih primerov, s katerimi lepo ponazori teorijo.

Tečaj M10987 Performance Tuning and Optimizing SQL Databases, live virtual (Dejan Sarka), oktober 2020

Vid Vidic, Gen-I, d.o.o.

Tečaj je bil organiziran odlično. Povabili ste najboljšega slovenskega predavatelja in strokovnjaka na tem področju.

Tečaj 10987 Performance Tuning and Optimizing SQL Databases, live virtual (Dejan Sarka), oktober 2020

Ludvik Šilc, Ministrstvo za javno upravo RS

Predavatelj odličen (strokovno podkovan, zabaven, praktičen), Kompas Xnet sodelavke pa zelo prijazne in vedno pripravljene pomagat. Z vami sem vedno zadovoljen!

Tečaj 10987 Performance Tuning and Optimizing SQL Databases, live virtual (Dejan Sarka), oktober 2020

Andraž Zlobec, Elektro Primorska d.d.

Prvič sem bil udeleženec tako obširnega on-line izobraževanja in moram reči, da je bilo le-to izvedeno kakovostno. Sama tematika je v našem podjetju zelo aktualna in teme so bile zame zelo zanimive. Vsega povedanega oz. predstavljenega seveda ne bomo uporabljali, a so Teamsi zelo primerni za naše poslovno okolje. S pomočjo znanja, navodil in napotkov iz predavanja bo administriranje MS Teams (malce) lažje.

Tečaj MS700 Managing Microsoft Teams , live virtual (Robi Vončina), oktober 2020

Andrej Bakija, Metrel d.d.

Dober tečaj, odličen in razgledan predavatelj, ki z vmesnimi življenskimi komentarji popestri samo predavanje. Zelo koristen se mi je zdel predvsem prvi del tečaja, ki govori o relacijskem modelu (mogoče zato, ker dimenzijskega\analitičnega v praksi (še) ne uporabljam).

Tečaj Optimizing your SQL Server Database Design and Queries, live virtual, (Dejan Sarka), september 2020

Primož Koletnik, Nova Vizija d.d.

Za izobraževanje sem se odločila v Korona krizi, da učinkovito izkoristim delovni čas. Tečaj mi je razširil pogled, spoznala sem veliko novega, za uporabo pa bodo potrebne usmeritve vodstva.

Tečaj M55125, live virtual, (Robi Vončina), junij 2020

Sonja Hiti Ožinger, Ministrstvo za kulturo

Tečaj mi je bil zelo všeč. Vse teme so bile predstavljene na razumljiv način, tako, da ni bilo težko slediti in tudi ni bilo težko narediti laboratorijskih vaj. Pohvalil bi predavatelja, ker je novo snov podajal na zelo poljuden način, tako, da smo slušatelji izvedeli še veliko več novega in pridobili na širšem znanju s področja informatike.

Tečaj M55125, live virtual, (Robi Vončina), junij 2020

Darko Brvar, DARS d.d.

Tečaj je bil zelo koristen, vsebinsko zelo primeren, še posebej všeč so mi bile predavateljeve izkušnje in s tem povezani strokovni odgovori na vprašanja udeležencev.

Delavnica EmbRace R (Dejan Sarka), live virtual, junij 2020, Agencija RS za energijo

Predavanje je bilo razumljivo, predvsem po zaslugi predavatelja, ki je za vsako zadevo predstavil praktični primer."

Tečaj AZ900 live virtual (Jože Markič), april 2020

Jan Kuhar, Gen-I, d.o.o.

Odličen predavatelj, nazorno podajanje vsebine.

Tečaj 20778 live virtual (Dejan Sarka), april 2020

Janez Gutnik, DRI

Odlično izvedeno 'oddaljeno' izobraževanje. Teamsi in Virtual Lab-i delovali tekoče.Predavatelj odlično podaja znanje s primeri iz prakse, s primeri in rešitvami iz živih okolij, s primeri, ki se nanašajo na specifična okolja nas slušateljev.
20345-1 live virtual (Miha Pihler), april 2020

Boštjan Žagar, DBS

Čestitke za izredno kvalitetno izvedbo Virtual Lab tečaja preko MS Teams. Navkljub trenutni situaciji s korona virusom, je bil tečaj izveden brezhibno.

Tečaj 20345-1 live virtual (Miha Pihler), april 2020

Franci Ljubič, Slovenske železnice

Sodeloval sem že v nekaj Online zadevah do sedaj, a so vedno bile neke težave, ali s sliko, zvokom ali nečim tretjim. V tej izvedbi je res vse super. Zadeva se ne ustavlja in ne prekinja. Lab okolje je mogoče malo omejeno, glede na to, da je preko spletne platforme, ampak doseže svoj namen. Miha, same pohvale!

Tečaj 20345-1 live virtual (Miha Pihler), april 2020

Aleksander,

Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane.

Februar 2020

Irena Berlec Avbelj, vodja prodaje in distribucije, Jata Emona d.o.o.

Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom.

M20761, februar 2020

Peter Rogelj, Trimo d.o.o.

Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju.

AZ900, december 2019

Matjaž Dijak, RC IKT

Na Xnet-u se vedno veliko naučim, saj predavatelji razpolagajo z ogromno praktičnega znanja. Na internetu se sicer res dobi ogromno informacij, vendar velikokrat te informacije niso uporabne za majhna slovenska okolja. Poleg tega se na Xnetu vedno počutim domače, sploh v prazničnem času.

December 2019

Anže Štular, Elektro Gorenjska

Bootcamp je bil odlično izveden. Če nekam zapreš it-jevce in 2 IT-eksperta je edino logično, da s tem pridobiš ogromno novega znanja, če posebej če so primeri iz realnega življenja.Hvala Miha in Luka. Vredno vsakega centa!!!

Oktober 2019

Aris Dizdarević, Alcad d.o.o.

Za mano je intenziven teden, ki pa je minil v trenutku in pustil polno novih izkušenj in znanj. Poleg formalnega tečaja sta predavatelja pokazala polno "trikov" iz trena. Priporočam vsakemu ki želi v kratkem času odnesti največ.

Oktober 2019

Robert Rušnjak, Intereuropa d.d.

Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja.

September 2019

Matej Škerjanc, Akrapovič d.d.

We have had excellent feedback about Miha’s course (MOC 10961) last week with the majority of the delegates giving him a score of 10 the others gave him 9 so that is really good. They also said: “The trainer was extremely knowledgeable in the subject area and was able to provide a lot of useful real life examples”
We are really pleased with this and with Miha, please pass on our thanks!

Junij 2018

Lucy Bailey - Technical Scheduler, QA – transforming performance through learning

S Kompas Xnetom sodelujemo že vrsto let in vedno so se izkazali kot zanesljiv partner, ki zna prisluhniti željam in potrebam naročnika. Naši zaposleni so na izobraževanjih pridobili koristne in praktične informacije, ki so jih lahko takoj vključili v svoje delo.

Junij 2018

Andreja Kerč - vodja kadrov, Metronik d.o.o.

»Naši zaposleni se dnevno srečujejo z Excelom, zato smo Xnet prosili, da zanje pripravijo nadaljevalni tečaj, s katerim so osvežili in nadgradili svoje znanje. Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Z Xnetom bomo v prihodnje zagotovo še sodelovali.«

Junij 2018

Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov , Mimovrste

"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol."

April 2018

Erik Žunec, Comtrade

Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo."

April 2018

Jure Klančar, Zavarovalnica Sava d.d.

Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!"

April 2018

Tomaž Končan, Zavarovalnica Sava d.d.

Bootcamp:
"Prvotni namen izobraževanja je bil da izvem čimveč o Hyper-V cluster tehnologiji, upravljanju Windows strežnika 2016 s powershell ukazno vrstico in spoznavanju ostalih modulov ki jih Server 2016 prinaša. Predavatelja Luka in Miha sta dokazala s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami da obvladata postavitve sistemov v vseh okoljih in sta bila kos vsem našim vprašanjim. Vzdušje seminarja je bilo zelo sproščeno, kljub široki in na trenutke zahtevni vsebini. Za nameček je bil seminar v čudovitem okolju Bohinjskeha jezera ob odlični kulinariki in prijaznosti osebja hotela. Hvala za odlično organizacijo dogodka."

April 2018

Bojan Pogorevc, Paysafe

"Tečaj je bil odlično pripravljen, enako oceno si zasluži tudi predavatelj, ki je podal dovolj informacij in odgovorov. Organizacija je bila tudi odlična in sem se dobro počutil v predavalnici in tudi to je prispevalo k uspešnosti tečaja."

April 2018

Aleš Mlinar, Cinkarna Celje

"Zelo pregleden tečaj za osnovno rokovanje z orodjem. To kar sem želel izvedeti, tudi sem. Pohvale!"

Marec 2018

Simon SOČIČ, Solvera Lynx

"Izobraževanje izvedeno na visokem nivoju. Predavatelj odličen, razlaga zelo jasno in podprto z dodatnimi primeri. Pogoji izvedbe tečaja odlični."

Marec 2018

Tibor Karakatič, ZZZS

"Izobraževanje je znatno pripomoglo pri razumevanju same vsebine tečaja, kar mi bo v veliko pomoč pri opravljanju dela. Pohvalila bi strokovnost predavatelja, sočasno pa tudi njegovo dostopnost. Od samega tečaja sem dobila več kot sem pričakovala. Všeč mi je širok spekter znanja predavatelja, s katerim posameznika pritegne in samo tematiko naredi še bolj zanimivo. Znanje človeku ne more vzeti nihče, zato se k vam še vrnem :)! HVALA!"

Marec 2018

Nina Fridl, Saop d.o.o

"Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje."

Marec 2018

Štefan Žerdin, ZZZS

"Vsebina tečaja je bila zanimiva, predavatelj odličen kot tudi izobraževalni center Kompas Xnet. Poskrbeli so za vse, da je tečaj potekal nemoteno in v prijetnem vzdušju."

Januar 2018

Marko Praznik, TPV D.O.O

"Na novo pridobljeno znanje mi bo olajšalo delo in omogočilo večjo učinkovitost."

Januar 2018

Mitja Trtnik, Adriatic Slovenica d.d.

"Na izobraževanju sem pridobil znanje, ki mi bo pomagalo zaenkrat še na dokaj novem področju. Poleg tega pa sem se seznanil še z " BEST PRACTIC" pristopi."

December 2017

Denis Bele, Krka d.d.

"Pridobljeno znanje mi bo zagotovo pomagalo rešiti moje probleme. Določene probleme bom reševal na bolj enostaven način, kot sem jih do sedaj. Moje želje in pričakovanja so se na tem tečaju izpolnile."

December 2017

Žiga Jelen, ZZZS

"Vsebina ravno tista, ki sem jo potreboval, pa odličen predavatelj!"

December 2017

Andrej Blagotinšek, MJU

Super tečaj. Rok res obvlada zadeve!

December 2017

Grega Drofnik, MAOP

"Na tečaj sem prišel, da bi videl kako se v MS svetu oz. z MS orodji zgradi spletna aplikacija. Glede na zapisano je tečaj izpolnil pričakovanja."

December 2017

Tomaž Prtenjak, Merkur trgovina, d.d.

"Nimamo nobenih pripomb. Tečaj je bil fenomenalen. Predavatelj je res lepo in počasi razlagal snov. Veliko sem se naučil. Všeč mi je bilo, ker smo imeli dosti časa še za praktični del."

December 2017

Antonio Fajdiga, Comtrade

"Nad tečajem sem zelo navdušen. Odlično organizirano z odličnim predavateljem, ki poleg ogromno znanja posreduje tudi ogromno dobrih praks ter trikov in nasvetov."

November 2017

Janko Prejac, DUTB D.D.

Super zanimivo od začetka do konca! Predavatelj z goro znanja izlušči pomembe stvari, opozori na pasti in poda obilo primerov iz prakse."

Oktober 2017

Jan Božnik, IGT Austria GMBH

Bootcamp: "Super način v kratkem času osvojiti veliko znanja. Predavatelja sta vrhunska. Toplo priporočam, tudi če že delaš s tehnologijami."

Oktober 2017

Peter Hočevar, Sava Turizem d.d.

"Bootcamp je bila odlična izbira za nadgradnjo obstoječega znanja. Predvatelja sta odlično opravila svoje delo, vse primere sta podkropila s lastnimi izkušnjami iz terena."

Oktober 2017

Matija Vrtačnik, Studio Moderna

"Zelo kvalificiran predavatelj. Sproščeno vzdušje. Dobro organizirano predavanje. Dobra kosila in kavica. Predstavljeni primeri iz realnega življenja s strani predavatelja imajo dodatno vrednost pri tečaju- pohvale predavatelju. Parkirišče je blizu tečajne stavbe, kar je super."

September 2017

Jernej Torkar, Dinit d.o.o.

Bootcamp:
»Veliko novosti. Veliko podrobnih demonstracij, veliko znanja, veliko real life primerov in izkušenj. Veliko drugih zanimivih debat.«

Marec 2017

Šimej Šubert, Adriatic Slovenica d.d.

Bootcamp:
»Seminarja sem se udeležil z namenom spoznavanja novih tehnologij in možnosti uvedbe le teh v informacijski sistem podjetja. Seminar je v celoti izpolnil moja pričakovanja in sem ga predlagal tudi sodelavcem, ki delajo na Microsoft informacijski infrastrukturi. Kljub široki in zahtevni vsebini se je na seminarju vedno našel čas za izmenjavo izkušenj in mnenj glede reševanja izzivov povezanih z delovnimi okolji od koder prihajamo. Seminar je časovno obsežen, vendar je bilo s strani organizatorja dobro poskrbljeno za pravilno časovno in vsebinsko razporeditev predavanj preko celotnega seminarja . Poleg tega je seminar potekal v idiličnem okolju Bohinjskega jezera, ki te odmakne od vsakodnevnega delovnega okolja in z njim povezanimi izzivi.«

Marec 2017

Matej Mandelc, Merkur trgovina, d.d.

»Znanje pridobljeno na Bootcampu mi bo koristilo pri migraciji na Windows Server 2016 v okolju Banka Slovenije. Oba predavatelja sta bila odlična, ker imata izkušnje iz prakse."

Marec 2017

Robert Hudolin, Banka Slovenije

"Odlično izveden Bootcamp! Odlčni predavatelji, veliko praktičnih primerov in ogromno off-topic informacij."

Marec 2017

Anže Štular, Elektro Gorenjska d.d.

"Izvedba tečaja, vključno s predavateljem Robijem je bila odlična. Vse njegovo znanje, kiga je delil z nami mi bo zelo pomagala pri mojem delu s SharePointom. Toplo priporočam!"

Februar 2017

Uroš Temlin, AMZS

"S podjetjem Kompas Xnet d.o.o. sodelujemo na področju izvajanja računalniških tečajev in delavnic za zaposlene v Petrol d.d., Ljubljana še bolj intenzivno od leta 2015.
Z vsebino, načinom dela na tečaju in zlasti predavateljem smo zelo zadovoljni in zato se vedno znova radi obrnemo na njih. Naše mnenje je, da so zelo fleksibilni pri dogovarjanju glede vsebine tečaja, terminov izvedbe, so ažurni pri povpraševanju in pri pripravi ponudb, ki jo tudi osebno predstavijo. So spontani, prijazni in delujejo brez občutka vsiljivosti.«

junij 2016

Nina Sopotnik Giacomeli - Izobraževanje in razvoj kadrov, Petrol d.d.

»Hvala za res kvalitetno izvedbo tečaja. :)«

Marec 2016

Friderik Bincl, Petrol d.d.

»With regards to the visit, customers and attendees where very impressed with the wealth of knowledge and insight provided by Rok. I am waiting for a written feedback from the client, but verbally they were impressed. He tackled all the challenges they were facing and provided them with hands-on solutions specific to their needs. This went beyond the expectations of the client. One comment from one of the developers was “I don’t know if I can call myself a developer after this!” :) referring to the wealth of new things he was seeing. Thanks again for giving us Rok’s services for a week. I hope to see him again in Malta soon«.

Junij 2015

E.P. , Malta

»Strokovna ekipa in profesionalno delovanje so odlika podjetja Kompas Xnet, zato z njimi radi sodelujemo. Priporočam jih tako za uvedbo rešitev na področju MS rešitev, kot je na primer SharePoint 2013 ali pa izvedbo izobraževanj – vsako podjetje bo s temi znanji le pridobivalo. Priporočam!

Januar 2015

Cvetka Hočevar- Direktorica informatike, Medis

"V vašem podjetju sem se udeležila individualnih izobraževanj iz sklopa Microsoft Office 2013. Predavanja je vodil gospod Gašper Kamenšek, ki poleg ogromne količine znanja in profesionalizma premore tudi izvrstne predavateljske veščine in sposobnost ustvarjanja sproščenega ter v vsakem trenutku (tudi ko so zadeve resne) humorističnega vzdušja. Vsekakor sem se prepričala, da so izobraževanja vašega podjetja na visokem nivoju in izredno prilagodljiva potrebam in znanju posamezniku, zato bi jih priporočila vsakemu, ki bi želel svoje znanje iz programov Office poglobiti ali nadgraditi."

November 2014

Špela Kopriva, Desetka Celje

"Nisem človek za skupinsko izobraževanje. Z organiziranimi tečaji za skupine nisem bila zadovoljna. Kar nekaj časa sem iskala ustrezen način učenja. Takšen način, ki mi bo pustil občutek sigurnosti in željo po dodatnem izobraževanju. Z Gašperjem sem bila zelo zadovoljna. Bil je izjemno potrpežljiv in prilagodljiv. Nikoli mi ni bilo nerodno vprašati stvari, ki jih nisem razumela. Razložil mi je enostavno in razumljivo. Prvič sem po končanem učenju imela občutek, da vsebino res razumem."

Oktober 2014

Roswita Golcer Hrastnik, Actinia

”Zahvaljujem se vam za izvedbo včerajšnjega izobraževanja »Novosti v MS Office 2013«. Tečaj je bil odličen, udeleženci pa smo bili zelo zadovoljni, saj smo izvedeli veliko novega in uporabnega, tako da verjamem, da bomo to s pridom uporabili pri svojem delu. Gašper je izreden predavatelj, ki se res zna prilagoditi udeležencem, tako da je odgovoril na marsikatero vprašanje sodelavcev, ki so odnesli veliko novih znanj. Izražena je bila tudi želja po nadgradnji pridobljenih znanj, tako da upam, da bom v prihodnje lahko izvedli še kakšno podobno izobraževanje za Office.”

September 2014

Bogdan Škof - vodja informatike, DOBA

”Ocijeniti tečaj na Kompas Xnetu je najjednostavnija stvar na svijetu: Izuzetno! Robi Vončina je najbolji predavač kojeg sam do sada imao prilike slušati. Poznavanje materije predavanja mu je vrhunsko, a sposobnost prenošenja znanja je iznad mojih najluđih očekivanja. Svaki modul na tečaju popratio je primjerima iz ‘stvarnog života’. Na svako postavljeno pitanje (a bilo ih je poprilično) imao je odgovor, a uz odgovor je gotovo uvijek imao i konkretan primjer baziran na vlastitom iskustvu. Fantastično!”

Oktober 2013

Vedran Rasol, Actual IT d.o.o. Hrvatska

»Tečaja se nas je udeležilo večje število sodelavcev, z izpeljavo smo bili zelo zadovoljni in pridobljeno znanje že uporabljamo v praksi. Predvsem smo bili navdušeni nad predavateljem, ki je temo predstavil razumljivo, zanimivo, potrpežljivo in na humoren način, tako da je tečaj minil kot bi mignil. Posebej bi radi izpostavili njegovo pomoč in takojšen odziv na dodatna vprašanja, ki so se nam pojavila po izvedeni delavnici, saj nam je nanje zelo hitro odgovoril.«

September 2013

mag. Marjan Širaj - Vodja sektorja za statistiko in informiranje, AJPES

»Kot je verjetno vsem IT-jevcem in ljudem povezanim s to dejavnostjo jasno, ste vodilni v Sloveniji, ki ponujate izobraževanja za različne certifikate in vaša profesionalnost in izobraženost se izraža v pridobljenih strokovnih delavcih, ki vam dvigujejo nivo kvalitete. Ste edini, ki s svojimi MVP sodelavci dvigujete nivo strokovnosti, ki ga na vaših izobraževanjih vsekakor ne primankuje. «

Avgust 2013

Robert Rizvič, -

»S samo izpeljavo tečajev za večje število udeležencev smo izjemno zadovoljni. Predvsem pa smo zadovoljni s predavateljem, ki je bil cel čas prijazen in izredno prilagodljiv. Pridobili smo pa tudi veliko koristnih informacij :).«

Avgust 2013

Mateja Ferme, Tajništvo, AJPES

»Zaradi potrebe po naprednem zanju Excel-a smo se v podjetju odločili za izvedbo tečaja s podjetjem Kompas Xnet. Tečaj smo izpeljali za večje število sodelavcev. Nad izvedbo tečaja so bili udeleženci zelo navdušeni. Predavatelj je bil prijeten in izredno prilagodljiv. Na tečaju so udeleženci pridobili veliko koristnih informacij, ki jih bodo lahko takoj uporabili pri vsakdanjem delu.«

Julij 2012

Iris Hrovatin - strokovna sodelavka za izobraževanje, Droga Kolinska d.d.

»Rada bi vam sporočila, da sta tečajnika zelo pohvalila predavatelja, gostoljubnost, prijaznost in strokovnost vseh, ki ste kakorkoli sodelovali in še sodelujete z nami v času tečaja. Zagotovo se spet kmalu odločimo za dodatne tečaje v vašem podjetju. V tem času, ko je konkurenca res velika, je najpomembnejša strokovnost, konkurenčne cene in seveda velika pripravljenost, približati tečaje in vsebino le-teh, tečajnikom. Vsi, ki bodo kdaj koli razmišljali o tem, kam na tečaj vam obljubim, da jih pošljem k vam. :) «

September 2011

Suzana Pesjak - asistentka uprave, Unistar LC d.o.o.

»Zahvaliti se vam želim za odlično organizacijo in izvedbo delavnic Office 2010 za naše sodelavce. Delavnice so presegle naša pričakovanja v vseh nam pomembnih kriterijih (od uporabnosti predstavljenih vsebin, ki smo jih takoj prenesli v prakso, do strokovnosti predavatelja in njegove prilagodljivosti potrebam slušateljev). Z veseljem se priporočamo za prihodnje sodelovanje.«

Maj 2011

dr. Špela Frlec Pesjak - Korporativni razvoj in kadri, ACH d.d.

»Tečaj je bil zelo produktiven in strjen. Najprej smo se pogovorili katere teme najbolj potrebujemo in smo tudi delali po tem. Kar se tiče predavateljev, pa lahko rečem, da sem bil z njihovim načinom dela in samo razlago tem zelo zadovoljen.To bom z pridom uporabil. Je pa bilo premalo časa za kakšno vajo več, da bi snov utrdili. Bomo pa pri delu to uporabili, oziroma vsaj vemo, da se da kaj narediti. Pa bomo takrat vprašali, če bo ušlo iz spomina.«

Maj 2011

Marko Merlak, Valkarton

»Predvsem bi se rada zahvalila odličnemu predavatelju, ki mu uspe kljub 7 urnem terminu seminarja motivirati slušatelje, da mu sledijo do konca in nam ni bilo niti za minuto dolgčas. Kapo dol,… Še enkrat hvala in veliko uspehov še naprej.«

April 2011

Janja Trontelj, Valkarton

»Hvala lepa tudi vama z Urošem! Na tečaju je bilo odlično – izvedel sem ogromno stvari, ki jih v teh dneh še »predalčkam«, v petek pa z Jožetom že pričenjava s projektom SP na testni liniji Če se kje generalneje zatakne, bi res prosil za kakšen nasvet preko maila, vsekakor pa bo osnova razvoja knjiga in lastno preizkušanje.«

Februar 2011

Jure Vodeb, Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

»Pozdravljeni!
Hvala za dodatno gradivo.
Ob tej priložnosti bi se vam želel zahvaliti in vas pohvaliti za super odnos, organizacijo in kar je najbolj pomembno, kvaliteto izobraževanja (tako predavateljev kot vsebine). Glede na to, da se z izobraževanji ne srečam pogosto, vendar ko se, sem bil prav z vami vedno pozitivno presenečen.«

November 2010

Silvester Markovič, TOMAS d.o.o.

»Do sedaj sem se udeležila že 5 tečajev v Kompas Xnet za različna področja (od nadaljevalnega SQL in Excel tečaja, do Reporting Services in Visual Basica) in moram napisat, da sem bila tako s tečaji kot tudi s predavatelji vedno VEČ kot zadovoljna. Predavanja so bila zelo zanimiva in poučna, predavatelji (Uroš Žunič, Robi Vončina, Tone Šivic..) pa so naredili odlično vzdušje v učilnici, bili nadvse prijazni in takoj pripravljeni pomagati, če se mi je kje zataknilo. Glede na to, da delam v IT-ju se bom sigurno še kdaj morala vrniti k vam, da dopolnim ali izboljšam svoje znanje in sem zelo vesela, ker vem, da bom v dobrih rokah. :)«

Oktober 2010

Barbara Mikec, NLB d.d.

»Kot veste sem bil prejšnji teden na izobraževanju z imenom Writing Queries Using MS SQL Server 2008 T-SQL. Po mojem mnenju je bilo to moje najboljše izobraževanje do sedaj. Ne samo zaradi perfektnega predavatelja Roka Bermeža, temveč tudi zaradi zanimive teme. Slišal sem veliko novosti, se veliko naučil in upam, da bom znal to pri svojem delu učinkovito uporabiti.«

Maj 2010

Andrej Sovič, List d.o.o.

»Vse pohvale predavatelju, ki nam je že v preteklosti na izredno prijazen in razumljiv način predstavil MS Office Word 2007. Sposobnost odličnega predavatelja je izkazal tudi na izobraževanju MS Office Excel 2007, ko nam je predstavil delo z vrtilnimi tabelami. Vsi udeleženci so bili izredno navdušeni, saj so se po končanem izobraževanju z lahkoto lotili vsakdanjega dela s programi MS Office 2007.«

April 2010

Nataša Hočevar - Služba za kadre in strateško komuniciranje, Kapitalska družba d.d.

»V podjetju smo se odločili za prilagojen tečaj Access-a. Predavatelj Tone je bil izjemno tehnično podkovan in pripravljen ustreči našim željam, tako da smo bili s kakovostjo tečaja zelo zadovoljni!«

December 2009

Mark Tanko - Direktor Upravljanja oskrbovalne verige, Danfoss Trata d.o.o.

»Spoštovana gospa Slinkar Ponovno se Vam zahvaljujem, da sem imela možnost udeležiti se vaših tečajev. Prijetno sem bila presenečena nad Vašo prijaznostjo že od vsega začetka. Enako lahkko rečem tudi za vse ostale. Predavatelji so bili prijazni in pripravljeni se prilagajati tečajnikom ter pomagati tudi po zaključku tečaja. Me veseli, da sem imela priložnost spoznati tako prijetne ljudi kot ste Vi in Vaši zaposleni.«
Želim Vam lepe poletne dni

Avgust 2009

Tina Jakopič, -

»The two week Windows training class I attended at Kompas Xnet in April / May was something I had been hoping for. Even though I had used the Windows program for years, it was as if I was only seeing the tip of the iceberg. There is so much more to the software than what immediately meets the eye. Our instructor David Vidmar guided our class through the intricacies of Windows NT 4.0, Internet, E-mail, Word 97 and Excel 97 with clear and easy-to-recall instructions. With his easygoing and knowledgeable approach Mr. Vidmar held our attention throughout the course. Now that I know the various time saving shortcuts I am much more efficient with my PC, and what's the best, the guesswork is finally out of the equation!«

Junij 1999

Anne Luehrs - Community Liaison Officer, American Embassy, Ljubljana


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?