Splošni pogoji

Prijava

Na izobraževanje se lahko prijavite preko naše spletne strani www.kompas-xnet.si. Prijavnico na tečaj ali listo interesentov najdete na strani pod opisom posameznega tečaja, kamor pridete s klikom na naziv izbranega tečaja v koledarju tečajev. Po oddaji prijavnice boste na posredovan e-poštni naslov dobili potrditev prijave.

Rok za prijavo je najkasneje 14 dni pred pričetkom tečaja.

V primeru tečajev in delavnic s tujimi predavatelji, je prijava na tečaj potrjena zgolj na podlagi pravočasno plačane kotizacije.

Odjava

Odjava iz redno razpisanih terminov je lahko le pisna, najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja, preklic izobraževanja za zaključene skupine pa vsaj 7 delovnih dni pred načrtovanim pričetkom izobraževanja. V primeru nepravočasne odjave vam bomo primorani zaračunati polno ceno tečaja.
 V primeru tečajev, delavnic in dogodkov s tujimi predavatelji, odjava od tečaja ni več možna, po tem ko vam po e-pošti pošljemo uradno potrditev izvedbe tečaja. V tem primeru plačilo kotizacije obračunamo kot stroške nepravočasne odjave, razen če sami poiščete nadomestnega udeleženca.

Izvedba

Število udeležencev je omejeno na največ 12 v posamezni skupini, najmanjše število za izvedbo je 6.
Tečaj potrdimo najpozneje 5 dni pred pričetkom tečaja in vam po e-pošti posredujemo uradno potrditev izvedbe tečaja, z vsemi potrebnimi informacijami.

Plačilni pogoji

Ko je izvedba tečaja potrjena, vam po e-pošti pošljemo ponudbo, ki služi kot osnova za plačilo. Kotizacijo poravnate z nakazilom na naš transakcijski račun 61000000 7673 144, najpozneje do roka plačila na ponudbi. Po opravljenem tečaju vam po pošti pošljemo še račun za opravljeno storitev.

V primeru plačila po naročilnici, ki nam jo morate posredovati do pričetka tečaja, vam bomo upoštevali 30-dnevni rok plačila.

Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih (MOC) lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi z Microsoft SA voucherji, ki jih imate na voljo na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom.

Več informacij

Odpoved tečaja

V kolikor posameznega tečaja iz kakršnegakoli razloga ni možno izpeljati, vam pošljemo pisno odpoved najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja. V tem primeru že prejeta plačila vrnemo najpozneje v 5 delovnih dneh po odpovedi. V kolikor se udeleženec strinja, pa prijavo prenesemo na naslednji razpisan termin.

Ugodnosti 
  • 10% popust za zgodnje prijave in plačila MOC tečajev (Microsoft Official Courses) do najkasneje 1 meseca pred pričetkom tečaja.
  • 10% članski popust za podjetja, ki so imela v zadnjih 3 letih na naših tečajih najmanj 10 udeležencev. Popust se upošteva pri vseh nadaljnjih izobraževanjih. 
  • Posebni izobraževalni paketi za udeležbo večjega števila zaposlenih na MOC tečajih.
  • 15% popust na vsa izobraževanja za dijake, študente in samoplačnike. 
  • Program zvestobe za najbolj zveste udeležence naših tečajev. Zbirajte točke zvestobe in ob vsaki nadaljnji udeležbi prejmite lepo nagrado.
  • Količinski popust za več oseb iz istega podjetja 
Popust  5%7% 9% 11% 13% 15% 
Št. oseb 38+ 

Popusti se seštevajo, vendar do največ 20%. 

Termini in cene

V koledarju tečajev so cene podane v € in ne vsebujejo DDV.

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov in cen v koledarju tečajev brez predhodnega opozorila.
Možne so napake pri vnosu in pripravi koledarja.

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?