Kontaktni obrazec

Zahvaljujemo se vam za oddano povpraševanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času po telefonu ali elektronski pošti.

Lepo pozdravljeni in hvala za zaupanje!

Med pošiljanjem je prišlo do napake na strežniku.

Splošni pogoji

PRIJAVE

Na izobraževanje se lahko prijavite preko naše spletne strani www.kompas-xnet.si, s klikom na prijavo pri posameznem tečaju, kjer se vam odpre prijavnica. Po oddaji le-te, dobite po e-pošti potrditev prejema prijavnice.
Rok prijave je 14 dni pred pričetkom tečaja. Število udeležencev je omejeno na največ 12 v posamezni skupini, najmanjše število za izvedbo je 6.
Tečaj potrdimo najpozneje 5 dni pred začetkom tečaja. Kadar gre za tečaje in delavnice s tujimi predavatelji, prijavo potrdimo zgolj na podlagi pravočasno plačane kotizacije.

ODJAVE

Odjavite se lahko le pisno, najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja. V primeru nepravočasne odjave vam zaračunamo polno ceno tečaja.
Kadar gre za tečaje in delavnice s tujimi predavatelji, odjava s tečaja ni več možna, po tem ko potrdimo izvedbo tečaja. V tem primeru plačilo kotizacije obračunamo kot stroške nepravočasne odjave, razen če sami poiščete nadomestnega udeleženca.

PLAČILNI POGOJI

V koledarju tečajev so cene podane v € in ne vsebujejo DDV. Ko je izvedba tečaja zagotovljena, vam pošljemo ponudbo, ki služi kot osnova za plačilo. Kotizacijo nakažete na naš transakcijski račun 61000-0007673144, najpozneje do roka plačila na ponudbi. Po opravljenem tečaju pošljemo še račun za opravljeno storitev.

Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih (MOC) lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi s SA voucherji, ki jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom. Več informacij>

ODPOVEDI

V kolikor posameznega tečaja ni možno izpeljati, pošljemo pisno odpoved najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja. V tem primeru, že vplačane kotizacije vrnemo najpozneje v 5 delovnih dneh po odpovedi. V kolikor se udeleženec strinja, pa prijavo po dogovoru prenesemo na naslednji razpisan termin.

UPORABA PODATKOV

Kompas Xnet vse pridobljene podatke o udeležencih tečajev varuje v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Šteje se, da udeleženec izobraževanja s prijavo na tečaj soglaša z uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če udeleženec tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi na izobraževanje.

UGODNOSTI

 • Količinski popust: Za več oseb iz istega podjetja nudimo naslednje popuste:

  popust

  5%

  7%

  9%

  11%

  13%

  15%

  število oseb

  3

  4

  5

  6

  7

  8

 • Zgodnje prijave: Za prijave in plačila MOC tečajev (Microsoft Official Courses) do najkasneje 1 meseca pred pričetkom tečaja, vam priznamo 10% popust.
 • Izobraževalni paketi: Za udeležbo na MOC tečajih (Microsoft Official Courses) vam nudimo posebne izobraževalne pakete za podjetja, z namenom, da bi se čim bolj približali vašim potrebam in vam omogočili izobraževanje večjega števila zaposlenih po ugodnejši ceni.
 • Članski popust: Podjetja, ki so imela v zadnjih 3 letih na naših tečajih najmanj 10 udeležencev, pridobijo 10% članski popust. Popust se upošteva pri vseh nadaljnjih izobraževanjih v našem izobraževalnem centru.
 • Dijakom, študentom in samoplačnikom priznavamo 15% popust na vsa izobraževanja.
 • Program zvestobe: Za najbolj zveste udeležence naših tečajev smo pripravili posebne ugodnosti. Zbirajte točke zvestobe in si ob vsaki nadaljnji udeležbi prislužite lepo nagrado.

Popusti se lahko seštevajo, vendar največ do 20%.

DODATNE INFORMACIJE

Dodatne informacije o vsebini in namenu tečajev dobite po e-pošti info@kompas-xnet.si, ali telefonu 01 5136 990.
Pridržujemo si pravico do spremembe terminov in cen v koledarju tečajev brez predhodnega opozorila.
Možne so napake pri vnosu in pripravi koledarja.