Kompas Xnet je pooblaščeni Certiport in Pearson VUE izpitni center, kjer lahko opravljate izpite za preverjanje znanja s področja splošnih računalniških znanj in izpite s področja naprednih IT znanj, namenjene IT strokovnjakom.

Izpitni center je odprt vsak delovni petek. 

Po predhodnem dogovoru je izjemoma možno opravljati izpite tudi kak drug delovni dan. V primeru, da za opravljanje izpita koristite svoj voucher, vam zaračunamo 20,00€ +ddv operativnih stroškov. 

Na voljo je eno izpitno mesto, zato lahko na enkrat opravlja izpit le ena oseba.

Prijaviti se morate najmanj 3 delovne dni pred izpitom. Odjavo morate sporočiti pisno, najmanj 2 delovna dneva pred izpitom.

Vse ostale informacije dobite na izpiti@kompas-xnet.si 

 

V času Covid-a:

  • Prijavite se le, če ste POPOLNOMA ZDRAVI in NISTE bili v stiku z nekom, ki je bil okužen
  • V prostore podjetja vstopajte posamezno, 15 min pred začetkom. Če prispete prej, prosimo počakajte zunaj, pred hišo.
  • V kolikor se da, v prostore podjetja ne vnašajte odvečnih predmetov, prinesite le osebne dokumente za identifikacijo.
  • Obvezna je uporaba zaščitne maske.
  • Ob vstopu v naše prostore je obvezna dezinfekcija rok.
  • Upoštevajte minimalno varnostno razdaljo 1,5 m.
  • Prosimo, da se ne gibljete po prostorih podjetja, brez spremstva proctorja.
  • Bodite odgovorni!

Mnenja, ki štejejo

Poglejte, kaj stranke pravijo o nas.

arrow
Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane. Irena Berlec Avbelj - vodja prodaje in distribucije Jata Emona d.o.o.
Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom. Peter Rošelj - Trimo d.d.
Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju. Matjaž Dijak - RC IKT
Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja. Matej Škerjanc - Akrapovič d.d.
"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol." Erik Žunec - Comtrade
Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!" Tomaž Končan - Zavarovalnica Sava d.d.
Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo." Jure Klančar - Zavarovalnica Sava d.d.
Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje. Štefan Žerdin - ZZZS
arrow

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?