Za uporabnike

Računalniški tečaji za uporabnike, ki jih izvajamo v našem izobraževalnem centru, so namenjeni vsem, ki želijo nadgraditi svoje znanje s področja zbirke pisarniških programov Microsoft Office, ali pa jih zanima bolj napredna uporaba funkcionalnosti znotraj posamezne aplikacije oz. programa.

Tečaji se izvajajo v skupinah do največ 12 oseb, pod vodstvom ustrezno certificiranega predavatelja. Udeležba na tečaju, poleg pridobitve znanja na podlagi prepletanja teorije in praktičnih primerov, vključuje še priročnik v slovenskem jeziku, pisalo, blok, mapo, osvežilne napitke med odmori in hladno malico. Po koncu izobraževanja udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi, na voljo pa smo še 1 leto po zaključku tečaja, z brezplačnim strokovnim svetovanjem po telefonu ali e-pošti.

Tečaji za uporabnike potekajo od 8:30 do 14:30 v naših sodobno opremljenih učilnicah, na sedežu podjetja v Ljubljani. Za vse obiskovalce našega izobraževalnega centra je rezervirano parkirišče v bližini. Več informacij in podrobnejša navodila dobite ob potrditvi izvedbe tečaja.

Alternate Text

Microsoft Office tečaji

Se pripravljate na pridobitev certifikata, potrebujete izobraževanje za uporabo določene aplikacije na delovnem mestu ali organizirate tečaje za večje število zaposlenih iz vašega podjetja?

V naši ponudbi izobraževanj s področja Microsoft Office najdete tečaje za najbolj aktualne aplikacije znotraj tega pisarniškega paketa, ki uporabnikom precej poenostavijo delo, povečajo učinkovitost in olajšajo ter pohitrijo delovne procese.

S tečajem Microsoft Excela boste nadgradili svoje znanje pri delu s preglednicami in obsežnimi seznami ter jih s pomočjo naprednih funkcij in orodij pravilno uredili in analizirali. Za profesionalno urejanje dokumentov z uporabo slogov in ostalih funkcionalnosti Microsoftovega urejevalnika besedil, se udeležite začetnega ali nadaljevalnega tečaja Word. S pomočjo programa Microsoft PowerPoint se boste naučili izdelovati profesionalne in atraktivne prezentacije. Za učinkovitejšo komunikacijo preko elektronske pošte, urejanje stikov, organizacijo opravil in koledarja, pa izberite Microsoft Outlook tečaj.

Poleg klasičnih Office aplikacij, se lahko udeležite tudi izobraževanja za Microsoft Access, kjer boste pobliže spoznali delo s preprostimi podatkovnimi bazami in aplikacijami. Če ste pred kratkim iz standardnih Office programov prešli na oblačno storitev Microsoft Office 365, ki vam v vsakem trenutku omogoča dostop do vaših najljubših Office aplikacij v "online" različici, imamo za vas pripravljeno tudi delavnico Kratek pregled Office 365.

Alternate Text

Napredne delavnice

Če so računalniški programi, kot so Microsoft Office, pri vašem delu nepogrešljivi in ste naprednejši uporabnik teh aplikacij, vam priporočamo udeležbo na kateri od delavnic, kot so Vrtilne tabele, Analize podatkov v Excelu, PowerPivot, Dashboard za vizualno dovršen pregled poslovnih rezultatov, Visual Basic za Excel ali Access in ostale.

Napredne delavnice so namenjene predvsem poslovnim uporabnikom, ki se veliko ukvarjajo z analizami in velikimi količinami podatkov ter ustrezno ponazoritvijo le-teh za poslovno odločanje.

Z udeležbo na izobraževanju boste še dodatno poglobili svoje znanje in razumevanje posameznih aplikacij, predvsem Microsoft Excela, in na ta način še dodatno povečali svojo učinkovitost dela.

V primeru interesa oz. za zaključene skupine organiziramo tudi tečaje, ki jih nimamo v redni ponudbi ali s prilagojeno vsebino.

PowerApps

PowerApps je spletna platforma za izdelavo poslovnih aplikacij brez programiranja. S pomočjo PowerApps platforme si lahko izdelate poslovne aplikacije, ki se povezujejo na najrazličnejše vire podatkov, tako na on-premises kot tudi v oblaku. Platforma prav tako omogoča uporabo poslovnih aplikacij narejenih v PowerApps na mobilnih napravah iOS, Android in Windows.

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?