Izobraževanja

Kompas Xnet je vodilni Microsoft pooblaščeni izobraževalni center pri nas in predstavnik Slovenije v mednarodnem združenju najboljših IT izobraževalnih centrov – LLPA.

V naših sodobno opremljenih računalniških učilnicah z lastno tehnično podporo, vam zagotavljamo odlične delovne pogoje za nemoten potek tečajev.

Tečaji za uporabnike

Želite nadgraditi svoje osnovno računalniško znanje, potrebujete izobraževanje za uporabo določene aplikacije ali se pripravljate na pridobitev ustreznega certifikata?

V naši ponudbi najdete računalniške tečaje s področja Microsoft Office aplikacij (Office 365, Excel, Word, Outlook, PowerPoint, MS Project in Access) in napredne delavnice za zahtevnejše uporabnike.

Preberi več Koledar tečajev

Za IT strokovnjake

V kolikor vas zanimajo bolj napredna znanja s področja informatike, izvajamo tudi izobraževanja za IT strokovnjake, ki potrebujejo specifična znanja.

Posebej specializirani smo za področje Microsoft tehnologij, znotraj katerih vam lahko ponudimo udeležbo na klasičnih tečajih v učilnici, online učenje z Microsoft tečaji na zahtevo in kombinacijo sodobnih učnih metod in orodij, v okviru programa LaaS.

Preberi več Koledar tečajev

Izobraževanje po meri

Poleg klasičnih tečajev, v redno razpisanih terminih, izvajamo tudi različne prilagojene delavnice za podjetja in individualno računalniško izobraževanje, ki lahko poteka v naših učilnicah ali na lokaciji naročnika. V tem primeru vsebino izobraževanja, način in časovno izvedbo popolnoma prilagodimo željam stranke.

Preberi več

Poslovne veščine

V sodelovanju z zunanjimi partnerji, organiziramo tudi izobraževanja s področja poslovne informatike, ki obravnavajo metodologije za upravljanje storitev in vodenje projektov v IT, kot so ITIL, PRINCE, SCRUM in projektno vodenje na osnovi priporočil in najboljših praks iz PMI PMBOK.

Preberi več Koledar tečajev
Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?