Microsoft Outlook Live Virtual

Prvi termin: 21.8 - 21.8 Oznaka tečaja: POUT-LV SATV voucher: Ne Izvedba potrjena: Ne

Predavatelji

Cena brez DDV

60,00 €

Trajanje (dni)

1

Število ur:

3

V času omejenega gibanja smo vam na Xnetu pripravili izvedbo Microsoft Outlook na daljavo, v live virtual obliki. Pri tem smo za vas prilagodili tudi ceno izobraževanja.

V današnjem času bi brez elektronske pošte težko komunicirali s sodelavci in strankami. V ta namen veliko podjetij uporablja Microsoftovo aplikacijo Outlook, vendar jo večina ljudi smatra le kot okno za prebiranje in odgovarjanje na pošto, brez da bi poznali širok spekter drugih funkcionalnosti, ki jih Outlook ponuja. Outlook je zelo zmogljivo orodje, ki nam pomaga pri organizaciji in avtomatizaciji poštnega nabiralnika, pisanju e-poštnih sporočil z multimedijsko vsebino in naprednimi funkcionalnostmi, iskanju in kategoriziranju sporoči, učinkovitemu razporejanju razpoložljivega časa ter beleženju nalog.

Komu je tečaj namenjen:

Ker se z elektronsko pošto srečujemo prav vsi, bi tečaj priporočili vsem, ki si želijo iz Outlooka dobiti več kot le ročno pošiljanje pošte.

Vsebina tečaja:

  • Organiziranje poštnega nabiralnika
  • Iskanje prejetih ter arhiviranih e-poštnih sporočil (filtri, iskalne mape…)
  • Avtomatiziranje vsakodnevnih opravil (pravila, hitri koraki…)
  • Upravljanje koledarja (sklicevanje sestankov, prestavljanje srečanj, ponavljajoči se dogodki, dodajanje koledarja praznikov…)

Potek izobraževanja:

Ker tečaj poteka preko spleta, je internetna povezava nujno potrebna. Udeleženci nujno potrebujejo tudi zvočnike ali slušalke in mikrofon. Če uporabljate prenosnik, ki oboje že vsebuje, dodatne komponente niso potrebne. Prav tako so udeleženci izobraževanja odgovorni za namestitev programske opreme, ki se bo predelovala na tečaju, na svoje naprave.

Za udeležbo na tečaju priporočamo hitro in zanesljivo internetno povezavo ter 2 ekrana (enega za lastno izvajanje vaj in enega za spremljanje predavanja). Tečaja ne priporočamo popolnim začetnikom in ljudem, ki nimajo izkušenj z uporabo orodij za komunikacijo preko spleta.

Čas trajanja:

  • 13:00 - 15:15

Prijavnica (velja kot naročilnica)

Udeleženec

Plačnik

Shranjujem
Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?