Microsoft PowerPoint Live Virtual

Prvi termin: 14.9 - 15.9 Oznaka tečaja: PPNT-LV SATV voucher: Ne Izvedba potrjena: Ne

Predavatelji

Cena brez DDV

90,00 €

Trajanje (dni)

2

Število ur:

6

V času omejenega gibanja smo vam na Xnetu pripravili izvedbo Microsoft PowerPoint na daljavo, v live virtual obliki. Pri tem smo za vas prilagodili tudi ceno izobraževanja.

Microsoft PowerPoint vam omogoča, da vsebino svojega javnega nastopa podkrepite z zanimivo in interaktivno prezentacijo. Izdelava prezentacij je s poznavanjem nekaj trikov lahko hitra in enostavna, prav tako pa PowerPoint vsebuje orodja, ki vam omogočajo agilno spreminjanje oblikovanja prezentacij. Ena od odlik PowerPointa je tudi to, da lahko uporabite podatke neposredno iz Worda ali Excela.

Komu je tečaj namenjen:

Osebam, ki se ukvarjajo s trženjem produktov ali storitev, direktorjem, poslovnim sekretarjem, osebam, ki so zadolžene za predstavitve poslovnih rezultatov ali izsledkov raziskav, zagotovo pa tudi osebam, ki se šolajo, kot so študentje in dijaki, ali pa so del učnega procesa v vlogi učitelja in bi radi popestrili svoja predavanja.

Vsebina tečaja:

  • Vstavljanje slik, grafikonov, posnetkov zaslona in videoposnetkov
  • Upravljanje z elementi diapozitiva
  • Nasveti za dobro izdelano predstavitev
  • Dodajanje animacij in prehodov
  • Uporaba sprožilcev
  • Centralno upravljanje oblike predstavitve (matrica diapozitiva)
  • Pogled predstavitelja

Potek izobraževanja:

Ker tečaj poteka preko spleta, je internetna povezava nujno potrebna. Udeleženci nujno potrebujejo tudi zvočnike ali slušalke in mikrofon. Če uporabljate prenosnik, ki oboje že vsebuje, dodatne komponente niso potrebne. Prav tako so udeleženci izobraževanja odgovorni za namestitev programske opreme, ki se bo predelovala na tečaju, na svoje naprave.

Za udeležbo na tečaju priporočamo hitro in zanesljivo internetno povezavo ter 2 ekrana (enega za lastno izvajanje vaj in enega za spremljanje predavanja). Tečaja ne priporočamo popolnim začetnikom in ljudem, ki nimajo izkušenj z uporabo orodij za komunikacijo preko spleta.

Čas trajanja:

  • 9:00 - 11:15

Prijavnica (velja kot naročilnica)

Udeleženec

Plačnik

Shranjujem
Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?