Priporočila

 
 • Hi Branka
  I appreciate the support you gave to my team in Ashgabat and I was aware of the services you provide. I will certainly look for opportunities to work with you again. I will let you know if we are in a conversation with a client where that may be the case.
  With best regards

  Maj 2018

  James Bulley, Chief Executive Trivandi
 • We have had excellent feedback about Miha’s course (MOC 10961) last week with the majority of the delegates giving him a score of 10 the others gave him 9 so that is really good. They also said: “The trainer was extremely knowledgeable in the subject area and was able to provide a lot of useful real life examples”
  We are really pleased with this and with Miha, please pass on our thanks!

  Junij 2018

  Lucy Bailey - Technical Scheduler QA – transforming performance through learning
 • S Kompas Xnetom sodelujemo že vrsto let in vedno so se izkazali kot zanesljiv partner, ki zna prisluhniti željam in potrebam naročnika. Naši zaposleni so na izobraževanjih pridobili koristne in praktične informacije, ki so jih lahko takoj vključili v svoje delo.

  Junij 2018

  Andreja Kerč - vodja kadrov Metronik d.o.o.
 • »Naši zaposleni se dnevno srečujejo z Excelom, zato smo Xnet prosili, da zanje pripravijo nadaljevalni tečaj, s katerim so osvežili in nadgradili svoje znanje. Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Z Xnetom bomo v prihodnje zagotovo še sodelovali.«

  Junij 2018

  Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
 • Kompas Xnet d.o.o. se je tudi pri nadgradnji SharePoint 2010 na 2016 izkazal kot strokovno vrhunsko kompetenten partner. Nadgradnja in migracija vseh vsebin in rešitev na intranetnem portalu AJPES je bila izvedena brez težav in v dogovorjenih časovnih rokih. Uporabniki so lahko takoj po migraciji nadaljevali z uporabo vseh obstoječih storitev, zadovoljni pa so bili tudi z na novo izdelanim oblikovanjem spletnih strani. Zaradi navedenega izvajalca vsekakor priporočamo tudi drugim.

  April 2018

  Marjan Babič - Vodja IT službe, namestnik direktorja AJPES
 • "Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol."

  April 2018

  Erik Žunec Comtrade
 • Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo."

  April 2018

  Jure Klančar Zavarovalnica Sava d.d.
 • Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!"

  April 2018

  Tomaž Končan Zavarovalnica Sava d.d.
 • Bootcamp:
  "Prvotni namen izobraževanja je bil da izvem čimveč o Hyper-V cluster tehnologiji, upravljanju Windows strežnika 2016 s powershell ukazno vrstico in spoznavanju ostalih modulov ki jih Server 2016 prinaša. Predavatelja Luka in Miha sta dokazala s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami da obvladata postavitve sistemov v vseh okoljih in sta bila kos vsem našim vprašanjim. Vzdušje seminarja je bilo zelo sproščeno, kljub široki in na trenutke zahtevni vsebini. Za nameček je bil seminar v čudovitem okolju Bohinjskeha jezera ob odlični kulinariki in prijaznosti osebja hotela. Hvala za odlično organizacijo dogodka."

  April 2018

  Bojan Pogorevc Paysafe
 • "Tečaj je bil odlično pripravljen, enako oceno si zasluži tudi predavatelj, ki je podal dovolj informacij in odgovorov. Organizacija je bila tudi odlična in sem se dobro počutil v predavalnici in tudi to je prispevalo k uspešnosti tečaja."

  April 2018

  Aleš Mlinar Cinkarna Celje
 • "Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje."

  Marec 2018

  Štefan Žerdin ZZZS
 • "Izobraževanje izvedeno na visokem nivoju. Predavatelj odličen, razlaga zelo jasno in podprto z dodatnimi primeri. Pogoji izvedbe tečaja odlični."

  Marec 2018

  Tibor Karakatič ZZZS
 • "Izobraževanje je znatno pripomoglo pri razumevanju same vsebine tečaja, kar mi bo v veliko pomoč pri opravljanju dela. Pohvalila bi strokovnost predavatelja, sočasno pa tudi njegovo dostopnost. Od samega tečaja sem dobila več kot sem pričakovala. Všeč mi je širok spekter znanja predavatelja, s katerim posameznika pritegne in samo tematiko naredi še bolj zanimivo. Znanje človeku ne more vzeti nihče, zato se k vam še vrnem :)! HVALA!"

  Marec 2018

  Nina Fridl Saop d.o.o
 • "Zelo pregleden tečaj za osnovno rokovanje z orodjem. To kar sem želel izvedeti, tudi sem. Pohvale!"

  Marec 2018

  Simon SOČIČ Solvera Lynx
 • Thanks Branka,
  Your guys did a very good job for us on the European Games and I was happy to be able to work with Jože again last year on the Islamic Games. So I will certainly keep you in mind if the opportunity arises once more!
  many thanks

  Marec 2018

  Adrian Corcoran
 • "Na novo pridobljeno znanje mi bo olajšalo delo in omogočilo večjo učinkovitost."

  Januar 2018

  Mitja Trtnik Adriatic Slovenica d.d.
 • "Vsebina tečaja je bila zanimiva, predavatelj odličen kot tudi izobraževalni center Kompas Xnet. Poskrbeli so za vse, da je tečaj potekal nemoteno in v prijetnem vzdušju."

  Januar 2018

  Marko Praznik TPV D.O.O
 • "Na izobraževanju sem pridobil znanje, ki mi bo pomagalo zaenkrat še na dokaj novem področju. Poleg tega pa sem se seznanil še z " BEST PRACTIC" pristopi."

  December 2017

  Denis Bele Krka d.d.
 • "Pridobljeno znanje mi bo zagotovo pomagalo rešiti moje probleme. Določene probleme bom reševal na bolj enostaven način, kot sem jih do sedaj. Moje želje in pričakovanja so se na tem tečaju izpolnile."

  December 2017

  Žiga Jelen ZZZS
 • "Vsebina ravno tista, ki sem jo potreboval, pa odličen predavatelj!"

  December 2017

  Andrej Blagotinšek MJU
 • Super tečaj. Rok res obvlada zadeve!

  December 2017

  Grega Drofnik MAOP
 • "Na tečaj sem prišel, da bi videl kako se v MS svetu oz. z MS orodji zgradi spletna aplikacija. Glede na zapisano je tečaj izpolnil pričakovanja."

  December 2017

  Tomaž Prtenjak Merkur trgovina, d.d.
 • "Nimamo nobenih pripomb. Tečaj je bil fenomenalen. Predavatelj je res lepo in počasi razlagal snov. Veliko sem se naučil. Všeč mi je bilo, ker smo imeli dosti časa še za praktični del."

  December 2017

  Antonio Fajdiga Comtrade
 • "Nad tečajem sem zelo navdušen. Odlično organizirano z odličnim predavateljem, ki poleg ogromno znanja posreduje tudi ogromno dobrih praks ter trikov in nasvetov."

  November 2017

  Janko Prejac DUTB D.D.
 • Najlepša vam hvala za tako hitro odzivnost in profesionalno storitev. Zelo smo bili zadovoljni z izvedbo. Kot osebe in podjetje si zaslužite res same pohvale.

  November 2017

  Nataša Čerin - IT specialist DUTB
 • Super zanimivo od začetka do konca! Predavatelj z goro znanja izlušči pomembe stvari, opozori na pasti in poda obilo primerov iz prakse."

  Oktober 2017

  Jan Božnik IGT Austria GMBH
 • Bootcamp: "Super način v kratkem času osvojiti veliko znanja. Predavatelja sta vrhunska. Toplo priporočam, tudi če že delaš s tehnologijami."

  Oktober 2017

  Peter Hočevar Sava Turizem d.d.
 • "Bootcamp je bila odlična izbira za nadgradnjo obstoječega znanja. Predvatelja sta odlično opravila svoje delo, vse primere sta podkropila s lastnimi izkušnjami iz terena."

  Oktober 2017

  Matija Vrtačnik Studio Moderna
 • "Zelo kvalificiran predavatelj. Sproščeno vzdušje. Dobro organizirano predavanje. Dobra kosila in kavica. Predstavljeni primeri iz realnega življenja s strani predavatelja imajo dodatno vrednost pri tečaju- pohvale predavatelju. Parkirišče je blizu tečajne stavbe, kar je super."

  September 2017

  Jernej Torkar Dinit d.o.o.
 • Bootcamp:
  »Veliko novosti. Veliko podrobnih demonstracij, veliko znanja, veliko real life primerov in izkušenj. Veliko drugih zanimivih debat.«

  Marec 2017

  Šimej Šubert Adriatic Slovenica d.d.
 • V sodelovanju s podjetjem Kompas Xnet-om smo izvedli zahtevno nadgradnjo našega Intranet in Extranet portala iz SharePoint 2007 na SharePoint 2013. Projekt smo kljub velikemu obsegu količine podatkov ter namenskih prilagoditev izvedli v predvidenih časovnih okvirih brez težav pri prehodu v produkcijo. Nov portal kljub izrazitemu povečanju uporabe deluje nemoteno, kar kaže na kvalitetno načrtovanje in postavitev okolja.
  Pri projektu se je ekipa Kompas Xneta izkazala za strokovno, profesionalno in korektno. Zato z njimi sodelujemo tudi pri vzdrževanju in nadalnjem razvoju portala, sodelovanje pa smo razširili tudi na druga področja.
  Podjetje Kompas Xnet je strokoven in zanesljiv partner, ki stoji za svojimi obljubami in ga priporočamo.

  Maj 2017

  Miran Kapš - Direktor SITT Krka d.d.
 • "Odlično izveden Bootcamp! Odlčni predavatelji, veliko praktičnih primerov in ogromno off-topic informacij."

  Marec 2017

  Anže Štular Elektro Gorenjska d.d.
 • Bootcamp:
  »Seminarja sem se udeležil z namenom spoznavanja novih tehnologij in možnosti uvedbe le teh v informacijski sistem podjetja. Seminar je v celoti izpolnil moja pričakovanja in sem ga predlagal tudi sodelavcem, ki delajo na Microsoft informacijski infrastrukturi. Kljub široki in zahtevni vsebini se je na seminarju vedno našel čas za izmenjavo izkušenj in mnenj glede reševanja izzivov povezanih z delovnimi okolji od koder prihajamo. Seminar je časovno obsežen, vendar je bilo s strani organizatorja dobro poskrbljeno za pravilno časovno in vsebinsko razporeditev predavanj preko celotnega seminarja . Poleg tega je seminar potekal v idiličnem okolju Bohinjskega jezera, ki te odmakne od vsakodnevnega delovnega okolja in z njim povezanimi izzivi.«

  Marec 2017

  Matej Mandelc Merkur trgovina, d.d.
 • »Znanje pridobljeno na Bootcampu mi bo koristilo pri migraciji na Windows Server 2016 v okolju Banka Slovenije. Oba predavatelja sta bila odlična, ker imata izkušnje iz prakse."

  Marec 2017

  Robert Hudolin Banka Slovenije
 • "Izvedba tečaja, vključno s predavateljem Robijem je bila odlična. Vse njegovo znanje, kiga je delil z nami mi bo zelo pomagala pri mojem delu s SharePointom. Toplo priporočam!"

  Februar 2017

  Uroš Temlin AMZS
 • Na Zavodu smo že nekaj let razmišljali o nadgradnji SharePointa verzije 2007. Ker smo se zavedali, da je to velik vsebinski in tehnični zalogaj, smo se obrnili na vas, ki imate znanja in izkušnje s postavitvami takih sistemov. Naša odločitev, da smo izbrali vas, se je izkazala za pravilno, saj ste nam ves čas prehoda na višjo različico SharePointa pomagali s strokovnostjo, odgovornostjo in resnim pristopom. Z vašo pomočjo smo dosedanji intranet na Zavodu RS za zaposlovanje nadgradili in oblikovno posodobili z najsodobnejšo verzijo 2016.
  Hvala za konstruktiven pristop in dobro sodelovanje.

  September 2016

  Anton Furlan - Direktor področja Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje
 • "S podjetjem Kompas Xnet d.o.o. sodelujemo na področju izvajanja računalniških tečajev in delavnic za zaposlene v Petrol d.d., Ljubljana še bolj intenzivno od leta 2015.
  Z vsebino, načinom dela na tečaju in zlasti predavateljem smo zelo zadovoljni in zato se vedno znova radi obrnemo na njih. Naše mnenje je, da so zelo fleksibilni pri dogovarjanju glede vsebine tečaja, terminov izvedbe, so ažurni pri povpraševanju in pri pripravi ponudb, ki jo tudi osebno predstavijo. So spontani, prijazni in delujejo brez občutka vsiljivosti.«

  junij 2016

  Nina Sopotnik Giacomeli - Izobraževanje in razvoj kadrov Petrol d.d.
 • »Hvala za res kvalitetno izvedbo tečaja. :)«

  Marec 2016

  Friderik Bincl Petrol d.d.
 • Evropske igre potrebujejo IT infrastrukturo, ki bo podpirala največji športni dogodek v zgodovini Azerbajdžana. Z namenom zagotavljanja vrhunske storitve v času Evropskih iger, je BEGOC potreboval ponudnika IT storitev, ki bi upravljal z IT infrastrukturo in nudil tudi tehnične storitve. BEGOC je izbral Eurodesign CSC, azerbajdžanskega integratorja tehnoloških storitev. Da bi bile zahtevane storitve izvedene na kakovosten način, je Eurodesign sklenil sodelovati z Microsoftom, Ciscom, EMC-jem ter Kompas Xnetom.
  Kompas Xnet se je strinjal, da bo podprl Eurodesign CSC pri administraciji kompleksne IT infrastrukture, temelječi na Microsoft tehnologijah. To nalogo je Kompas Xnet zaupal svojim najboljšim ljudem in njihova podpora Eurodesignu pri zagotavljanju delovanja sistemov kot so Active Directory, SharePoint aplikacije ter SCSM sistemi se je skozi celoten projekt izkazala kot nepogrešljivo. Specialisti Kompas Xneta so presenetili upravo Eurodesigna ter BEGOC-a s svojim profesionalnim odnosom, izvrstnim tehničnim znanjem ter prvovrstno izvedbo. Pri Eurodesignu cenimo izjemen prispevek Kompas Xneta pri zagotavljanju visokega nivoja razpoložljivosti storitev za BEGOC. Učinkovita ter uspešna izvedba vseh storitev za BEGOC je ustvarila trdne temelje za nadaljnje strateško ter dolgoročno sodelovanje med podjetjema.

  Junij 2015

  Sabir Hagverdiyev - Service Delivery Manager Eurodesign CSC, Azerbajdžan
 • »With regards to the visit, customers and attendees where very impressed with the wealth of knowledge and insight provided by Rok. I am waiting for a written feedback from the client, but verbally they were impressed. He tackled all the challenges they were facing and provided them with hands-on solutions specific to their needs. This went beyond the expectations of the client. One comment from one of the developers was “I don’t know if I can call myself a developer after this!” :) referring to the wealth of new things he was seeing. Thanks again for giving us Rok’s services for a week. I hope to see him again in Malta soon«.

  Junij 2015

  E.P. Malta
 • Podjetje Kompas Xnet smo po priporočilu Microsoft Slovenija izbrali za prenovo naših spletnih strani pocenielektrika.si in gen-i.si. Z izvedbo in strokovnostjo smo bili zelo zadovoljni. Imajo vrhunske strokovnjake takrat še dokaj nove oblačne platforme Microsoft Azure in spletnih tehnologij HTML5 in CSS3. Našim visokim pričokavnjem so bili njihovi strokovnjaki kos, zato smo jih tudi izbrali pri postavitvi dodatnih spletnih mest poceniplin.si in jeftinastruja.hr, kjer pa je bila ključna hitra odzivnost zunanjega izvajalca zaradi kratkih izvedbenih rokov pri vstopanju na nov trg. Priporočamo Kompas Xnet vsakomur, ki želi strokovnost, hitro odzivnost ter zanesljivost.

  April 2015

  Blaž Krapež - Specialist IT poslovnih rešitev GEN-I d.o.o.
 • »Strokovna ekipa in profesionalno delovanje so odlika podjetja Kompas Xnet, zato z njimi radi sodelujemo. Priporočam jih tako za uvedbo rešitev na področju MS rešitev, kot je na primer SharePoint 2013 ali pa izvedbo izobraževanj – vsako podjetje bo s temi znanji le pridobivalo. Priporočam!

  Januar 2015

  Cvetka Hočevar- Direktorica informatike Medis
 • Na MS SharePointu smo želeli več kot le rešitve za obveščanje, knjižnice, sezname in Direktorski informacijski sistem (BI). Naš cilj je bil podpreti področje obrazcev za komunikacijo celotne skupine SavaRE.
  Na začetku pogovorov smo postavili svoje pogoje in kmalu ugotovili, da naše zahteve lahko izpolnimo z orodjem za upravljanje delovnih procesov (BPM). Skupaj s podjetjem Kompas Xnet in poslovnim partnerjem Webcon smo v zelo kratkem času podprli prve procese uporabnikov.
  Prve uspešne rešitve so odprle široko paleto možnosti za podporo različnim delovnim procesom. Prepričani smo, da jih bomo v sodelovanju s strokovnjaki podjetja Kompas Xnet in njihovim profesionalnim pristopom, hitro rešili.

  Januar 2015

  Marko Fakin - Direktor področja informatike in Avgust Drol - Samostojni sistemski razvijalec Zavarovalnica Sava d.d.
 • Kompas Xnet je profesionalno podjetje na najvišjem nivoju. Zanesljiv, profesionalni poslovni partner, ki stoji za svojimi obljubami.

  Januar 2015

  dr. Srečko Zupančič - Specialist področja in Janez Selak - Skrbnik IT sistemov Krka d.d.
 • Strokovna ekipa in profesionalno delovanje so odlika podjetja Kompas Xnet, zato z njimi radi sodelujemo.
  Priporočam jih tako za uvedbo rešitev na področju MS rešitev, kot je na primer SharePoint 2013 ali pa izvedbo izobraževanj – vsako podjetje bo s temi znanji le pridobivalo. Priporočam!

  Januar 2015

  Cvetka Hočevar, direktorica informatike Medis
 • "V vašem podjetju sem se udeležila individualnih izobraževanj iz sklopa Microsoft Office 2013. Predavanja je vodil gospod Gašper Kamenšek, ki poleg ogromne količine znanja in profesionalizma premore tudi izvrstne predavateljske veščine in sposobnost ustvarjanja sproščenega ter v vsakem trenutku (tudi ko so zadeve resne) humorističnega vzdušja. Vsekakor sem se prepričala, da so izobraževanja vašega podjetja na visokem nivoju in izredno prilagodljiva potrebam in znanju posamezniku, zato bi jih priporočila vsakemu, ki bi želel svoje znanje iz programov Office poglobiti ali nadgraditi."

  November 2014

  Špela Kopriva Desetka Celje
 • "Nisem človek za skupinsko izobraževanje. Z organiziranimi tečaji za skupine nisem bila zadovoljna. Kar nekaj časa sem iskala ustrezen način učenja. Takšen način, ki mi bo pustil občutek sigurnosti in željo po dodatnem izobraževanju. Z Gašperjem sem bila zelo zadovoljna. Bil je izjemno potrpežljiv in prilagodljiv. Nikoli mi ni bilo nerodno vprašati stvari, ki jih nisem razumela. Razložil mi je enostavno in razumljivo. Prvič sem po končanem učenju imela občutek, da vsebino res razumem."

  Oktober 2014

  Roswita Golcer Hrastnik Actinia
 • ”Zahvaljujem se vam za izvedbo včerajšnjega izobraževanja »Novosti v MS Office 2013«. Tečaj je bil odličen, udeleženci pa smo bili zelo zadovoljni, saj smo izvedeli veliko novega in uporabnega, tako da verjamem, da bomo to s pridom uporabili pri svojem delu. Gašper je izreden predavatelj, ki se res zna prilagoditi udeležencem, tako da je odgovoril na marsikatero vprašanje sodelavcev, ki so odnesli veliko novih znanj. Izražena je bila tudi želja po nadgradnji pridobljenih znanj, tako da upam, da bom v prihodnje lahko izvedli še kakšno podobno izobraževanje za Office.”

  September 2014

  Bogdan Škof - vodja informatike DOBA
 • Na podjetje Kompas Xnet smo se obrnili, ker smo želeli zamenjati internetno stran podjetja (www.malalan.eu). Pred začetkom sodelovanja, so nam predložili podroben in jasen predračun za izvedbo del. Tekom izvajanja so pokazali izjemno strokovnost. Cenimo dobro in zelo jasno komunikacijo, zanesljiv in hiter odziv ter profesionalno in prijazno vedenje zaposlenih. Ker smo bili z izvedbo internetne strani zadovoljni, smo se za podjetje Kompas Xnet odločili, ko smo potrebovali zamenjavo celotnega računalniškega omrežja v našem podjetju. Zavedamo se, da je to izredno zahtevno opravilo, saj se ukvarjamo s trgovsko dejavnostjo in si ne moremo privoščiti, da programi ne bi delovali. V zelo kratkem času so priskrbeli vse potrebno za izvedbo. Sama izvedba je potekala brez zapletov in v rekordnem času so bili vsi računalniki v podjetju zamenjani. Lepo so poskrbeli, da je delo v podjetju potekalo nemoteno. Pohvalili bi njihove profesionalne izvajalce in podporo na katere se vedno lahko obrneš po pomoč. Resnično smo zadovoljni in zato bi brez pomisleka podjetje Kompas Xnet priporočili vsakomur.

  Julij 2014

  Peter Malalan - Direktor Malalan d.o.o.
 • Hvaležni smo Kompas Xnetu, da nam pri našem humanitarnem poslanstvu omogoča spletno pojavljanje (www.unicef.si) s katerim se približamo svojim donatorjem! Njihova dobra volja, strokovnost in pripravljenost pomagati se odlično ujemajo tudi z našo filozofijo.

  Maj 2014

  Tomaž Bergoč - Izvršni direktor Slovenska fundacija za UNICEF
 • »Hiter prenos informacij ter obvladovanje velike količine podatkov so v Adrii Mobil izredno pomembni za nemoteno delovanje poslovnih procesov. Za nami so že prvi tedni uporabe prenovljenega SharePoint-a 2013 in ponovno želim poudariti zadovoljstvo s prehodom na prenovljeno aplikacijo – nadgrajene funkcionalnosti omogočajo hitrejše delo z vse obsežnejšo dokumentacijo, kar dviguje zadovoljstvo uporabnikov in prinaša tudi prihranek v času. Tudi spremenjen dizajn je bil pozitivno sprejet, prehod na novo platformo pa je bil izveden hitro, strokovno in brez zapletov.
  Za dobro sodelovanje se vam zato še enkrat zahvaljujem in želim veliko uspehov tudi v prihodnje.«

  November 2013

  Mira Šetina, direktorica sektorja Kontroling in informatika Adria Mobil d.o.o.
 • ”Ocijeniti tečaj na Kompas Xnetu je najjednostavnija stvar na svijetu: Izuzetno! Robi Vončina je najbolji predavač kojeg sam do sada imao prilike slušati. Poznavanje materije predavanja mu je vrhunsko, a sposobnost prenošenja znanja je iznad mojih najluđih očekivanja. Svaki modul na tečaju popratio je primjerima iz ‘stvarnog života’. Na svako postavljeno pitanje (a bilo ih je poprilično) imao je odgovor, a uz odgovor je gotovo uvijek imao i konkretan primjer baziran na vlastitom iskustvu. Fantastično!”

  Oktober 2013

  Vedran Rasol Actual IT d.o.o. Hrvatska
 • »Tečaja se nas je udeležilo večje število sodelavcev, z izpeljavo smo bili zelo zadovoljni in pridobljeno znanje že uporabljamo v praksi. Predvsem smo bili navdušeni nad predavateljem, ki je temo predstavil razumljivo, zanimivo, potrpežljivo in na humoren način, tako da je tečaj minil kot bi mignil. Posebej bi radi izpostavili njegovo pomoč in takojšen odziv na dodatna vprašanja, ki so se nam pojavila po izvedeni delavnici, saj nam je nanje zelo hitro odgovoril.«

  September 2013

  mag. Marjan Širaj - Vodja sektorja za statistiko in informiranje AJPES
 • »Ob tej priložnosti se vam zahvaljujem za dosedanje sodelovanje, ki je bilo zelo uspešno in ne dvomim, da bo tako tudi v prihodnje. Bilo mi je v veselje sodelovati s takšnim strokovnjakom, kot je Robi Vončina, ki se je res zelo potrudil pri izpeljavi projekta in je bil vedno na voljo za vprašanja in predloge, tako da se že veselim tečaja Advanced Solutions of SharePoint Server 2013, katerega se bom udeležil pri vas v oktobru.«

  September 2013

  Bogdan Škof, vodja informatike DOBA
 • »Kot je verjetno vsem IT-jevcem in ljudem povezanim s to dejavnostjo jasno, ste vodilni v Sloveniji, ki ponujate izobraževanja za različne certifikate in vaša profesionalnost in izobraženost se izraža v pridobljenih strokovnih delavcih, ki vam dvigujejo nivo kvalitete. Ste edini, ki s svojimi MVP sodelavci dvigujete nivo strokovnosti, ki ga na vaših izobraževanjih vsekakor ne primankuje. «

  Avgust 2013

  Robert Rizvič -
 • »S samo izpeljavo tečajev za večje število udeležencev smo izjemno zadovoljni. Predvsem pa smo zadovoljni s predavateljem, ki je bil cel čas prijazen in izredno prilagodljiv. Pridobili smo pa tudi veliko koristnih informacij :).«

  Avgust 2013

  Mateja Ferme, Tajništvo AJPES
 • »Robi's Sharepoint skills are amazing. I recommend Kompas Xnet as a partner to anyone who needs to implement SharePoint solution«

  Avgust 2013

  Miran Škedelj, IT Project Manager Kemofarmacija d.d.
 • Izredno profesionalna in odzivna ekipa, s katero je zadovoljstvo sodelovati.
  Marec 2013

  Peter Kajfež Studio Moderna
 • »Zaradi potrebe po naprednem zanju Excel-a smo se v podjetju odločili za izvedbo tečaja s podjetjem Kompas Xnet. Tečaj smo izpeljali za večje število sodelavcev. Nad izvedbo tečaja so bili udeleženci zelo navdušeni. Predavatelj je bil prijeten in izredno prilagodljiv. Na tečaju so udeleženci pridobili veliko koristnih informacij, ki jih bodo lahko takoj uporabili pri vsakdanjem delu.«

  Julij 2012

  Iris Hrovatin - strokovna sodelavka za izobraževanje Droga Kolinska d.d.
 • Še enkrat bi rad poudaril, da zelo cenimo vaš hiter odziv, strokovnost in se vam še enkrat najlepše zahvaljujem za pomoč.

  julij 2012

  Jože Fir Adria Mobil d.o.o.
 • Spletno aplikacijo NT konference 2010 (do vključno NTK 2014 - op.p.) (www.ntk.si) so izdelali strokovnjaki podjetja Kompas Xnet in pri tem uporabili najnovejše spletne tehnologije in platforme podjetja Microsoft. Gre namreč za prvi primer aplikacije v produkciji na Microsoftovi platformi Windows Azure v Sloveniji. Kljub zahtevnosti projekta in kratkim časovnim rokom, se je razvojna ekipa pokazala za zaupanja vrednega partnerja, aplikacija je bila postavljena pravočasno in brez napak, pri čemer so jim nedvomno pomagale tudi dosedanje izkušnje s področja spletnih tehnologij in razvoja aplikacij. Sodelovanje z razvojno ekipo podjetja Kompas Xnet na tem projektu je bilo pozitivno, ekipa je zanesljivo in profesionalno opravila svoje delo, zato bi jih brez pomislekov priporočil.

  April 2012

  Boštjan Stražar - Vodja poslovanja za področje razvoja aplikativnih rešitev Microsoft Slovenija d.o.o.
 • Izbrana strokovna ekipa sistemskih administratorjev s svojim znanjem, izkušnjami posebej pa z odprtostjo predstavlja vitalni člen v verigi zagotavljanja zanesljivih IT rešitev.

  Januar 2012

  Jure Lakota - Direktor IT za regijo Toyota Adria d.o.o.
 • "S storitvami podjetja Kompas Xnet smo zelo zadovoljni. Strokovne sodelavce odlikuje profesionalen pristop, visok nivo znanja, zmožnost hitrega reševanja problemov, pripravljenost pomagati in prijaznost.«

  December 2011

  Erna Zalar dm drogerie markt d.o.o.
 • »Rada bi vam sporočila, da sta tečajnika zelo pohvalila predavatelja, gostoljubnost, prijaznost in strokovnost vseh, ki ste kakorkoli sodelovali in še sodelujete z nami v času tečaja. Zagotovo se spet kmalu odločimo za dodatne tečaje v vašem podjetju. V tem času, ko je konkurenca res velika, je najpomembnejša strokovnost, konkurenčne cene in seveda velika pripravljenost, približati tečaje in vsebino le-teh, tečajnikom. Vsi, ki bodo kdaj koli razmišljali o tem, kam na tečaj vam obljubim, da jih pošljem k vam. :) «

  September 2011

  Suzana Pesjak - asistentka uprave Unistar LC d.o.o.
 • »Zahvaliti se vam želim za odlično organizacijo in izvedbo delavnic Office 2010 za naše sodelavce. Delavnice so presegle naša pričakovanja v vseh nam pomembnih kriterijih (od uporabnosti predstavljenih vsebin, ki smo jih takoj prenesli v prakso, do strokovnosti predavatelja in njegove prilagodljivosti potrebam slušateljev). Z veseljem se priporočamo za prihodnje sodelovanje.«

  Maj 2011

  dr. Špela Frlec Pesjak - Korporativni razvoj in kadri ACH d.d.
 • Strokovne usposobljenosti sodelavcev Kompas Xnet-a ne bi ocenjeval, to so naredili že drugi s svojimi certifikati in nagradami, izpostavil pa bi odličen odnos z nami kot stranko in veliko pripravljenost premagovati nepredvidljive izzive, pomagati pri odpravljanju težav in svetovati, tudi ob neverjetnih terminih.

  Maj 2011

  Zlatko Malić - Služba za informatiko Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani
 • »Tečaj je bil zelo produktiven in strjen. Najprej smo se pogovorili katere teme najbolj potrebujemo in smo tudi delali po tem. Kar se tiče predavateljev, pa lahko rečem, da sem bil z njihovim načinom dela in samo razlago tem zelo zadovoljen.To bom z pridom uporabil. Je pa bilo premalo časa za kakšno vajo več, da bi snov utrdili. Bomo pa pri delu to uporabili, oziroma vsaj vemo, da se da kaj narediti. Pa bomo takrat vprašali, če bo ušlo iz spomina.«

  Maj 2011

  Marko Merlak Valkarton
 • »Predvsem bi se rada zahvalila odličnemu predavatelju, ki mu uspe kljub 7 urnem terminu seminarja motivirati slušatelje, da mu sledijo do konca in nam ni bilo niti za minuto dolgčas. Kapo dol,… Še enkrat hvala in veliko uspehov še naprej.«

  April 2011

  Janja Trontelj Valkarton
 • Dear Robi,
  “I wanted to communicate with you and thank you for the effort you have made developing and documenting a procedure for “formatting and printing” a single Sharepoint 2010 list (table) row using the SP 2010 Foundation services where Infopath Services are not available (ie the free version of SP 2010 which many will start out with). This has been critical for ITI securing a valued client and developing a property management system using the foundation version of SP 2010.«

  Marec 2011

  Bill Smith ITI International Technology Integration Inc. Victoria, BC Canada
 • »Hvala lepa tudi vama z Urošem! Na tečaju je bilo odlično – izvedel sem ogromno stvari, ki jih v teh dneh še »predalčkam«, v petek pa z Jožetom že pričenjava s projektom SP na testni liniji Če se kje generalneje zatakne, bi res prosil za kakšen nasvet preko maila, vsekakor pa bo osnova razvoja knjiga in lastno preizkušanje.«

  Februar 2011

  Jure Vodeb Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje
 • »Pozdravljeni!
  Hvala za dodatno gradivo.
  Ob tej priložnosti bi se vam želel zahvaliti in vas pohvaliti za super odnos, organizacijo in kar je najbolj pomembno, kvaliteto izobraževanja (tako predavateljev kot vsebine). Glede na to, da se z izobraževanji ne srečam pogosto, vendar ko se, sem bil prav z vami vedno pozitivno presenečen.«

  November 2010

  Silvester Markovič TOMAS d.o.o.
 • »Do sedaj sem se udeležila že 5 tečajev v Kompas Xnet za različna področja (od nadaljevalnega SQL in Excel tečaja, do Reporting Services in Visual Basica) in moram napisat, da sem bila tako s tečaji kot tudi s predavatelji vedno VEČ kot zadovoljna. Predavanja so bila zelo zanimiva in poučna, predavatelji (Uroš Žunič, Robi Vončina, Tone Šivic..) pa so naredili odlično vzdušje v učilnici, bili nadvse prijazni in takoj pripravljeni pomagati, če se mi je kje zataknilo. Glede na to, da delam v IT-ju se bom sigurno še kdaj morala vrniti k vam, da dopolnim ali izboljšam svoje znanje in sem zelo vesela, ker vem, da bom v dobrih rokah. :)«

  Oktober 2010

  Barbara Mikec NLB d.d.
 • »Kot veste sem bil prejšnji teden na izobraževanju z imenom Writing Queries Using MS SQL Server 2008 T-SQL. Po mojem mnenju je bilo to moje najboljše izobraževanje do sedaj. Ne samo zaradi perfektnega predavatelja Roka Bermeža, temveč tudi zaradi zanimive teme. Slišal sem veliko novosti, se veliko naučil in upam, da bom znal to pri svojem delu učinkovito uporabiti.«

  Maj 2010

  Andrej Sovič List d.o.o.
 • »Vse pohvale predavatelju, ki nam je že v preteklosti na izredno prijazen in razumljiv način predstavil MS Office Word 2007. Sposobnost odličnega predavatelja je izkazal tudi na izobraževanju MS Office Excel 2007, ko nam je predstavil delo z vrtilnimi tabelami. Vsi udeleženci so bili izredno navdušeni, saj so se po končanem izobraževanju z lahkoto lotili vsakdanjega dela s programi MS Office 2007.«

  April 2010

  Nataša Hočevar - Služba za kadre in strateško komuniciranje Kapitalska družba d.d.
 • »V podjetju smo se odločili za prilagojen tečaj Access-a. Predavatelj Tone je bil izjemno tehnično podkovan in pripravljen ustreči našim željam, tako da smo bili s kakovostjo tečaja zelo zadovoljni!«

  December 2009

  Mark Tanko - Direktor Upravljanja oskrbovalne verige Danfoss Trata d.o.o.
 • »Spoštovana gospa Slinkar Ponovno se Vam zahvaljujem, da sem imela možnost udeležiti se vaših tečajev. Prijetno sem bila presenečena nad Vašo prijaznostjo že od vsega začetka. Enako lahkko rečem tudi za vse ostale. Predavatelji so bili prijazni in pripravljeni se prilagajati tečajnikom ter pomagati tudi po zaključku tečaja. Me veseli, da sem imela priložnost spoznati tako prijetne ljudi kot ste Vi in Vaši zaposleni.«
  Želim Vam lepe poletne dni

  Avgust 2009

  Tina Jakopič -
 • »The two week Windows training class I attended at Kompas Xnet in April / May was something I had been hoping for. Even though I had used the Windows program for years, it was as if I was only seeing the tip of the iceberg. There is so much more to the software than what immediately meets the eye. Our instructor David Vidmar guided our class through the intricacies of Windows NT 4.0, Internet, E-mail, Word 97 and Excel 97 with clear and easy-to-recall instructions. With his easygoing and knowledgeable approach Mr. Vidmar held our attention throughout the course. Now that I know the various time saving shortcuts I am much more efficient with my PC, and what's the best, the guesswork is finally out of the equation!«

  Junij 1999

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?