Kontaktni obrazec

Zahvaljujemo se vam za oddano povpraševanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času po telefonu ali elektronski pošti.

Lepo pozdravljeni in hvala za zaupanje!

Med pošiljanjem je prišlo do napake na strežniku.

Partnerji

   Certiport - ponudnik Microsoft Office izpitov
   Microsoft - najpomembnejši partner na področju programske opreme in izobraževanja
   Solid Quality Mentors
  Visit d.o.o. Informatika in telekomunikacije Stegne 7, 1000 Ljubljana Telefon: 01/511 3086 Telefaks: 01/511 3087 E-pošta: info@visit.si Spletna stran: www.visit.si
 

Podjetje WebCon ponuja rešitev WebCon BPS, namenjeno podpori poslovnim procesom v podjetju na osnovi platforme SharePoint. Skozi leta je WebCon postal vodilni ponudnik tovrstnih rešitev na Poljskem in prejel že veliko nagrad. Med drugim je postal tudi Microsoftov partner leta. Podjetje se trenutno usmerja na globalni trg preko partnerskega sodelovanja z lokalnimi podjetji, med katerimi je tudi Kompas Xnet d.o.o.

 

WEBCON BPS je zanesljiva in dodelana rešitev za Microsoft SharePoint. Ker temelji na lastnem razvoju, z lastnim pogonom (engine-om), omogoča, da so spremembe narejene na vnosnih maskah ali delovnih tokovih, v istem trenutku dostopne tudi na vašem SharePoint okolju. Z možnostmi, ki precej presegajo privzete v SharePoint-u, ponuja učinkovito delo s še tako kompleksnimi delovnimi tokovi za veliko število dokumentov in na tisoče uporabnikov. Ena največjih prednosti produkta je v enostavnosti in hitrosti.

Več informacij je na voljo na: www.webcon.com

Primeri tipičnih delovnih tokov so na voljo na: http://www.webcon.com/sharepoint-workflows

 

  Pearson VUE  Pearson VUE -  vodilni ponudnik izpitov na področju IT