Za IT strokovnjake

Poleg osnovnih računalniških tečajev za uporabnike, izvajamo tudi izobraževanja za IT strokovnjake. Večino teh predstavljajo Microsoft uradni tečaji, v sodelovanju z nekaterimi domačimi in tujimi partnerji, pa ponujamo tudi druga napredna izobraževanja.

Tečaji potekajo v skupinah do največ 12 oseb, pod vodstvom certificiranega predavatelja. Udeležba na tečaju vključuje tudi gradivo, pisalo, blok in mapo. Poskrbljeno je za osvežilne napitke in toplo kosilo med odmori. Po koncu izobraževanja udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi na tečaju, na voljo pa smo še 3 mesece po zaključku tečaja, z brezplačnim strokovnim svetovanjem po telefonu ali e-pošti.

Tečaji za IT strokovnjake potekajo od 9:00 do 17:00 (z nekaj izjemami) v naših sodobno opremljenih učilnicah, na sedežu podjetja v Ljubljani. Za vse obiskovalce našega izobraževalnega centra je rezervirano parkirišče. Več informacij in podrobnejša navodila dobite ob potrditvi izvedbe tečaja.

Microsoft Uradni tečaji

Smo Microsoft pooblaščeni izobraževalni center, zato v naši ponudbi tečajev za IT strokovnjake največji delež predstavljajo prav Microsoft uradni tečaji, večino katerih lahko krijete tudi s SA Training Voucherji. Po večini jih izvajamo v obliki klasičnih tečajev v učilnici, pod vodstvom MCT predavatelja. Če vam ta način izobraževanja ne ustreza in bi želeli imeti dostop do vsebin za učenje v vsakem trenutku, imate na voljo tudi Microsoft tečaje na zahtevo. V okviru programa Microsoft Learning as a Service (LaaS) pa vam lahko ponudimo tudi različne izobraževalne pakete za večplastno učenje, s kombinacijo učnih metod in orodij, dostopnih ob vsakem trenutku.

Masterclass izobraževanja

Intenzivne napredne delavnice pod vodstvom mednarodno priznanih strokovnjakov potekajo na visokem tehničnem nivoju in so namenjene izkušenim IT strokovnjakom.

Največji del predstavljajo delavnice s področja IT varnosti in upravljanja. Izvajamo jih v sodelovanju s partnerjem CQURE ACADEMY iz Poljske, katerega ustanoviteljica je svetovno priznana strokovnjakinja na področju varnosti, Paula Januszkiewicz.

SolidQ in ostala izobraževanja

Na področju izobraževanj za delo z bazami podatkov v SQL, organiziramo tečaje z najboljšimi strokovnjaki iz podjetja SolidQ, ki jih v primeru zadostnega interesa izvedemo v naših prostorih.

Poleg izobraževanj za Microsoft tehnologije, v našem koledarju tečajev najdete tudi ostale, trenutno aktualne tečaje in delavnice za IT strokovnjake, kot so Blockchain delavnica za programerje, Java programiranje, MAYA, Micrososft Dynamics CRM, EmbRace R and Python.

Aktualni tečaji za IT strokovnjake

Vašo zvestobo in zaupanje z veseljem nagrajujemo

Dobrodošli v Xnet-ovem programu zvestobe!

V Kompas Xnet-u smo izjemno ponosni na vsakega od naših zvestih tečajnikov in zato vašo zvestobo in zaupanje z veseljem tudi nagrajujemo. Program zvestobe smo pripravili z namenom, da se vam ob vsakem vašem ponovnem obisku zahvalimo za zaupanje, da ste izbrali naša izobraževanja, z darilom, ki je namenjeno samo vam.

Program je namenjen vsem udeležencem IT specialističnih izobraževanj. Vstop je avtomatičen ob vaši udeležbi na enem izmed tečajev (MLP oz. MOC) ter je oseben in neprenosljiv.

Kaj vam prinaša program zvestobe

Program zvestobe svojim članom prinaša številne ugodnosti v obliki daril, popustov ali zanimivih informacij s področja IT. Ob koncu posameznega tečaja vas čaka lepo darilo ter tekom leta akcijske ugodnosti, dogodki in srečanja.

Nekaj razlogov, zakaj bi izbrali prav nas:

 • Imamo 25 let izkušenj
 • Tečaje izvaja vrhunska ekipa predavateljev z nazivi MCT, MVP, MCM, ki pa niso zgolj to, pač pa tudi specialisti z bogatimi izkušnjami s terena.
 • Imamo oseben pristop tekom tečaja tako s strani predavatelja kot osebja
 • Poskrbimo za sprostitev med odmori – BILJARD, KAVA, PECIVO.
 • Na voljo smo vam tudi po zaključku izobraževanja, saj vam zagotavljamo brezplačno strokovno svetovanje po telefonu – in to še 3 -12 mesecev po zaključku tečaja!
 • Izobraževanja potekajo po mednarodnih standardih, z najvišjo stopnjo kakovosti in na najsodobnejši način
 • V času šolskih počitnic lahko brezplačno pripeljete k nam tudi svojega šolarja, ki ga bomo vključili v eno izmed počitniških delavnic. Tako staršem omogočimo en brezskrben teden
 • V kolikor se iz kakršnegakoli razloga ne morete udeležiti posameznega dne na tečaju, lahko tečaj spremljate od doma v live virtual obliki
 • Možnost koriščenja SATV –Microsoft voucherjev
 • Po izvedbi šolanja ne ostanete sami, saj vam nudimo različne možnosti pomoči in sodelovanja.
 • Pomagamo vam pripraviti usmerjeno učno pot, certifikacijsko pot

Mnenja, ki štejejo

Poglejte, kaj stranke pravijo o nas.

arrow
Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane. Irena Berlec Avbelj - vodja prodaje in distribucije Jata Emona d.o.o.
Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom. Peter Rogelj - Trimo d.o.o.
Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju. Matjaž Dijak - RC IKT
Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja. Matej Škerjanc - Akrapovič d.d.
"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol." Erik Žunec - Comtrade
Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!" Tomaž Končan - Zavarovalnica Sava d.d.
Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo." Jure Klančar - Zavarovalnica Sava d.d.
Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje. Štefan Žerdin - ZZZS
arrow

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?