Dobrodelna spletna konferenca za pomoč prizadetim v poplavah

09.08.2023

Dobrodelna spletna konferenca za pomoč prizadetim v poplavah

Dobrodelna spletna konferenca za pomoč prizadetim v poplavah

Slovenijo so prizadele v začetku avgusta 2023 katastrofalne poplave. Škoda je ogromna. Mnogi ljudje so izgubili hiše in drugo lastnino, uničene so številne ceste, mostovi in druga infrastruktura. Odpravljanje posledic poplav bo zahtevalo veliko truda, časa in denarja.

V naši MS skupnosti smo se odločili, da skušamo pomagati. Organiziramo manjšo dobrodelno spletno konferenco. Dogodek bo 22. avgusta 2023.

Vaša donacija 50,00 € bo marsikomu polepšala življenje in vlila novo upanje.

Hkrati pa boste lahko ves dan poslušali različna brezplačna predavanja, ki jih bodo izvajali mednarodno priznani strokovnjaki, naši prijatelji, ki so se takoj oglasili in ponudili svojo pomoč. Naša skupnost zares navdušuje in potrjuje, da je »Pravi prijatelj veliko več vreden kot vreča cekinov«

100% vse prihodke tega dogodka bomo namenili odpravljanju posledic poplav. Objavili bomo natančne številke, koliko smo zbrali in kam smo nakazali denar.

Prosimo pridružite se nam na konferenci: nekaj se boste naučili, pomagali ljudem v stiski ter uživali v interaktivnih pogovorih z mednarodnimi strokovnjaki in prijatelji Slovenije.

Prijave > Dobrodelna spletna konferenca za pomoč prizadetim v poplavah

Vašo donacijo nakažete na naš TRR: SI56 6100 0000 7673 144

  • Koda nakazila: CHAR
  • Namen nakazila: Poplave 2023

Radi bi vas še zaprosili za malo potrpežljivosti z nami, če opazite kakšne napake pri organizaciji. Delamo v naglici, ker želimo pomagati ljudem čim prej. Predavatelje in urnik bomo objavljali sproti, takoj ko bomo dobili opise predavanj od naših predavateljev.

Vnaprej lepa hvala!

Predavatelji

Predavanja

Urnik

Urnik se lahko še spremeni!


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?