Aleš Frelih

UX/UI - Frontend programer

ales.frelih@kompas-xnet.si

Je diplomirani organizator informatik. Aleš je Izkušen, ambiciozen in kreativen UX/UI oblikovalec, ki ga že od nekdaj navdušuje tako računalniška tehnologija kot tudi grafično oblikovanje z poudarkom na zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje, bodisi na spletnih straneh, spletnih trgovinah, spletnih in mobilnih aplikacijah.

Že kot najstnika so ga navduševale mobilne aplikacije ter računalniške igrice in vse kar je povezano z mobilno in računalniško tehnologijo, zakar se je odločil za študij Informatike in se po končani diplomi usmeril na področje grafičnega/spletnega oblikovanja. Po nekaj letih je na podlagi izkušenj iz dela in izobraževanja tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji, prešel na področje UX/UI načrtovanja/oblikovanja vse od spletnih strani, spletnih trgovin, kakor tudi mobilnih in spletnih aplikacij, kar ga neizmerno veseli in pr item zelo uživa, saj ga vedno razveseli, ko vidi stranko in uporabnike zadovoljne pri uporabi načrtovanih končnih produktov, rešitev.

Z svojim pozitivnim, natančnim pristopom je vedno usmerjen k doseganju željenih ciljev in maksimalnemu zadovoljstvu strank. Svoje kreativne ideje in energijo pa si v prostem času nabira preko živalske in pokrajinske fotografije, hribolazenjem in ostalimi aktivnostmi v naravi.

Nazivi

UX/UI Design Process and Principles certificate - Atheros Academy; e2grow certificate for training and development of personal talents


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?