Predstavitev združenja Microsoftovih partnerjev - IAMCP

15.01.2015

15. januar 2015

Spoštovani  Microsoft partnerji!

Vabimo vas na prvo srečanje in predstavitev združenja Microsoftovih partnerjev - IAMCP – The International Association of Microsoft Channel Partners, ki ga s tem ustanavljamo tudi v Sloveniji. Rezervirajte si čas v četrtek, 15, januarja ob 15:00 uri in se nam pridružite na sedežu Microsofta – Ameriška 8 (Kristalna palača), 8. nadstropje.

Agenda:
15:00 – 15:30     predstavitev IAMCP in izkušnje po svetu Kati Quigley, Senior Director WW Partners Community Events, Microsoft in
Per Werngren (Švedska), President of IAMCP EMEA
15:30 – 16:00      predstavitev članov boarda IAMCP chapter v Sloveniji in aktivnosti, ki so v teku; priložnosti za sodelovanje
16:00 – 16:50      predstavitev storitev in ugodnosti naših pridruženih članov: MK Projekt, Raiffeisen banka, …
16:50 –  ...           pogovor, mreženje, druženje

Prijava na srečanje>>

Kaj je IAMCP in zakaj postati član?
 
IAMCP, International Association of Microsoft Channel Partners, je poslovno  združenje Microsoftovih partnerjev, katerega glavni namen je rast poslovanja, s povezovanjem poslovnih partnerjev.
IDC ocenjuje, da letni obseg poslovanja med člani IAMCP združenja presega 10 miljard $.
IAMCP deluje že v več kot 40 državah. Lokalno združenje IAMCP, ki se imenuje IAMCP Chapter, spodbuja sodelovanje in poslovno rast ter se zavzema za tesnejše sodelovanje med Microsoftom in partnerji.
 
Kaj je dodana vrednost za člane?
 
• Lokalni Chapter IAMCP združuje Microsoft partnerje, da skozi boljše medsebojno spoznavanje najdejo boljše možnosti nastopanja na skupnih projektih.
• Organizira srečanja z izobraževalnimi vsebinami na osnovi izraženih interesov članstva (vsak drugi mesec oziroma 5 x letno;  gostovanje v prostorih Microsofta)
• Omogoča in spodbuja izmenjavo izkušenj iz nastopanja na tujih trgih
• Omogoča povezovanje članov s partnersko mrežo IAMCP v tujini
• Oblikuje skupna stališča članov in pripravlja pobude za Microsoft kako olajšati delovanje partnerjev
• Omogoča različne ugodnosti skozi mrežo podpornih članov (podporne člane iščemo predvsem v strokovnih združenjih katere kompetence so članom potencialno zanimive, podporni člani pa najdejo interes v boljšem dostopu do poznavalcev tehnoloških IT vsebin)
 

Za morebitna pojasnila smo vam na voljo.

Vljudno vabljeni!


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?