Konferenca: SharePoint dnevi 2011: Bled

24.10.2011

 

SharePoint dnevi 2011, Bled 24. in 25. oktober 2011          Galerija slik>>  

 
 

>> SharePoint dnevi 2011  letak (PDF, 1Mb)
>> Posebna številka ePikeInformacije za sponzorje  >>  

 
Konferenca SharePoint dnevi 2011 ja zagotovo osrednji dogodek na temo SharePoint 2010 v Sloveniji. Vabimo vas, da si že danes rezervirate čas, saj vam zagotavljamo izjemno zanimive in aktualne vsebine. Kar pa je najbolj pomembno, predavali bodo samo odlični predavatelji, ki se hkrati ponašajo tudi z bogatimi praktičnimi izkušnjami na SharePoint projektih. Lanski dogodek je doživel zelo pozitivne ocene, zato verjamemo, da ga letos ne boste zamudili. To pa nas dodatno zavezuje, da bo letošnja SharePoint konferenca še boljša in bogatejša od lanske.

Dober glas je segel tudi v strokovne kroge izven naših meja in poleg vseh lanskih predavateljev, bomo gostili še nekatere izvrstne strokovnjake, ki ste jih morda že srečali na konferencah v tujini. Zagotovo pa ste jih zasledili med avtorji strokovne literature. Na Bledu boste imeli priložnost, da se z njimi pogovorite.

Vzporedno bodo potekala predavanja za razvijalce in IT Pro strokovnjake. Vsa predavanja bodo na visokem tehničnem in strokovnem nivoju (nivo 300 in 400). Prijavnica >>

Letošnja novost prvega dne bo sklop vodilni, predavanja za direktorje podjetij ter vodilne delavce v IT oddelkih, kadrovskih in finančnih službah. Da se boste prepričali, kako SharePoint bistveno prispeva k večji učinkovitosti zaposlenih in lažji medsebojni komunikaciji, bolj pregledni dokumentaciji ter poenostavitvi nadzora delovnih tokov. Prijavnica >>

Program IT Pro & Razvijalci >>      Program Vodilni >> za direktorje podjetij, vodje IT, kadrovskih in finančnih služb

Seznam predavateljev >>

Seznam predavanj >>

Kraj dogajanja  >>  

******

Prijave so že odprte in vas vabimo, da se čim prej prijavite. Prijavnica >>

Zgodnje prijave do 10. septembra 2011 vam zagotavljajo 25 % nižjo kotizacijo. Kotizacija z vključenim popustom znaša 365,00 € + DDV.

Rok prijave: do zasedbe prostih mest. Najpozneje pa do 14. oktobra 2011.

Kotizacije:  

Kotizacija za oba dneva je 490,00 € + DDV
                    za prvi dan je 310,00 € + DDV
                    za drugi dan je 220,00 € + DDV
                    za sklop vodilni je 260,00 € + DDV

 Popust na zgodnje prijave je 25 % in velja za potrjene prijave do 10. septembra 2011.


Dodatna ugodnost za lanske udeležence:
Vsi, ki ste se udeležili lanskega dogodka v Sori in se boste prijavili najpozneje do 10. septembra 2011, boste lahko uveljavili dodaten, 10 % popust.

Prisrčno vabljeni! Prijavnica >>

Program dogodka bomo sproti dopolnjevali, zato spremljajte našo spletno stran ali pa nam sporočite, da vas o dogodku redno obveščamo. Prijava na obvestila: tukaj > Želim, da me o dogodku redno obveščate.

 
Nekaj utrinkov iz lanskih SharePoint dnevov si lahko ogledate tu > 

Ne zamudite izjemne priložnosti in se učite od najboljših SharePoint strokovnjakov. Prijavite se še danes in si zagotovite mesto na SharePoint konferenci.

Veselimo se srečanja z vami na Bledu.

 

 

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?