V samem vrhu lestvice IT ponudnikov smo - na podlagi vaših ocen

30.04.2012

 

Spoštovane gospe,
Spoštovani gospodje!
Najprej mi dovolite, da vam voščim zdravo, srečno in uspešno leto 2012. 
Iz vsega srca bi se vam rada zahvalila za zaupanje in sodelovanje z nami v vseh preteklih letih. Vaše zaupanje nas dodatno zavezuje, da se trudimo biti še boljši, naše storitve in produkti pa naj bi bili naravnost odlični.
Veliko truda, predvsem pa časa, mojih sodelavcev je vloženega v nenehno izpopolnjevanje in dodatno usposabljanje, ki na dolgi rok edino prinaša tako želene odlične  rezultate. Tudi marsikatero prosto uro je potrebno žrtvovati, da prebereš novo knjigo, se udeležiš tečaja ali delavnice oziroma pogledaš kakšno e-izobraževanje.
Ne nazadnje so z vzdrževanjem visoke ravni kvalitete povezani tudi visoki finančni vložki, saj so nam ustrezna usposabljanja na voljo le v tujini. Kljub zaostrenim gospodarskim pogojem, se naši strokovnjaki vsako leto udeležijo vsaj enega strokovnega izpopolnjevanja v ZDA.
Ker naši strokovnjaki z vso odgovornostjo pripravljajo rešitve za vas, se naše učilnice redno spreminjajo v testni laboratorij. S tem dosežemo, da so scenariji izvedbe pri vas natančno pripravljeni, možni zapleti predvideni in zato večjih težav praktično ni. Izpadov v vašem okolju pač ne sme biti in tega se močno zavedamo.
Prav zato sem še posebej ponosna in to veselje neskončno rada delim z vami, da nas prav VI, naše cenjene stranke, uvrščate v sam vrh najkvalitetnejših IT ponudnikov v Sloveniji.  Na podlagi Microsoftove ankete, ki se je zaključila 23. decembra 2011, ste nam izkazali posebno priznanje in nas z odličnimi ocenami postavili v sam vrh.
Kot lahko vidite iz Microsoftove analize, so naši rezultati za več kot 10 - 15 % točk višji od povprečja v državi. Pri indexu zadovoljstva presegamo 20%!
Iskrena hvala vam za to priznanje!
S tem sprejemamo še dodatno odgovornost, da vaše zaupanje opravičimo tudi v prihodnje in nivo kvalitete še naprej izboljšujemo.
Še posebej hvala vsem, ki ste izrazili pripravljenost, da nas priporočite prijateljem in poslovnim partnerjem kot zaupanja vrednega partnerja, ki prevzete naloge vestno in kvalitetno izpolnjuje. Kar 96 % je bilo takih odgovorov!!!
Vsekakor se toplo priporočam, da svoje vtise o našem uspešnem sodelovanju delite s prijatelji in znanci in s tem pomagate širiti krog naših zadovoljnih uporabnikov in hkrati tudi dvigniti nivo IT storitev v Sloveniji. Za vsako dobro besedo se vam že v naprej iskreno zahvaljujem.
Zares neverjetno, prav vsi vprašani ste odgovorili, da ste zadovoljni za našimi storitvami – 100 %pa se ne doseže kar tako.  Na podlagi zadovoljstva, ki ste ga izrazili nad našim delom, trdno verjamem, da bomo vsaj tako dobro sodelovali tudi v letu 2012 in tega se že izjemno veselim.
S spoštovanjem
Branka Slinkar, direktorica
 
Ljubljana, 30. december 2011

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?