Postanite Microsoft Certified Trainer (MCT) pri nas!

10.07.2024

Xnetov ISC - Instructional Skills Certificate lahko uporabite kot del svojih kvalifikacij za Microsoft Certified Trainer (MCT)

 Z veseljem vas obveščamo, da lahko kandidati za program Microsoft Certified Trainer (MCT) zdaj pri nas opravljajo tečaj za pridobitev znanja in veščin za zagotavljanje interaktivnega in učinkovitega poučevanja!

Nove zahteve za vstop v program MCT

Če poznate MCT program, ste morda slišali, da so se zahteve za sodelovanje v programu spremenile. Poleg pridruženih ali specialističnih IT certifikatov, ki so že bili pogoj, morajo strokovnjaki, ki se želijo pridružiti programu, uspešno opraviti tudi usposabljanje za temeljne predavateljske veščine.

Potrditev temeljnih veščin poučevanja

Novi kandidati, ki se prijavljajo v MCT program, morajo svoje pedagoške veščine potrditi z opravljenim tečajem pri eni od organizacij, vključenih v program ponudnikov potrdil – Instructional Skills Certificate Provider (ISCP)
Pri Xnetu jemljemo poslanstvo predavateljev zelo resno, zato smo naš tečaj natančno zasnovali in načrtovali. Microsoft je naš program potrdil, tako da se lahko tudi pri nas, kot uradno priznani ISCP, podate na uspešno pot za certificiranega Microsoftovega predavatelja (MCT).

Strokovnost in kakovost

Ne glede na to, ali se usposabljanje izvaja na daljavo ali v živo, delo predavatelja ni mogoče improvizirati. Treba je obvladati tehnike in oblike, da bi povečali pridobivanje znanja in izkušenj vaših učencev. Na našem usposabljanju boste izboljšali svoje mehke veščine ter se naučili načrtovati in izvajati učne ure, tečaje, predavanja in dogodke.

Kaj se boste naučili?

Naučili se boste:

  • Načrtovati in se pripraviti na izvedbo predavanja.
  • Razumeti različne načine predstavitve.
  • Prilagoditi se potrebam in učnim stilom študentov.
  • Učinkovito izvajati predstavitve.
  • Ocenjevati učne rezultate študentov in delo trenerja.

Aktivno učenje in sodelovanje

Ves čas trajanja programa boste aktivno vključeni v različne vaje in sodelovali pri predstavitvah. Spodbuja se sodelovanje v majhnih skupinah in pred razredom. Pripraviti in izvesti boste morali kratko predstavitev. Po uspešno opravljenem izpitu boste prejeli certifikat, ki potrjuje vaše sposobnosti poučevanja, da postanete MCT.

Pomembnost MCT certifikata

Postati MCT je pomemben in plemenit korak, saj boste odgovorni za usposabljanje prihodnjih generacij o Microsoftovih tehnologijah in virih. 

Na tečaj vabimo:

  • vse, ki vstopajo na pot MCT,
  • vse začetnike, ki vstopajo na pot predavateljstva,
  • izkušene predavatelje, ki si želijo izpopolniti svoje predavateljske tehnike.

Več informacij

Če želite izvedeti več o programu, našem tečaju ali potrebujete katero koli drugo informacijo, obiščite spodnjo povezavo:

https://www.kompas-xnet.si/izobrazevanja/koledar-tecajev-t/MCT-ISCP

ali nas kontaktirajte: info@kompas-xnet.si , 01 5136 990


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?