Microsoft Security, Compliance, and Identity​

30.12.2021

Kibernetski napadi se ne upočasnjujejo.

Predstavljamo vam nov portfelj certifikatov

Microsoft Security, Compliance, and Identity​  

 

Vabljeni k pridobitvi potrebnih znanj s področja Microsoft varnosti.

SC900 Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals 

Komu je namenjeno? Namenjeno je vsem, ki se želijo seznaniti z osnovami varnosti, skladnosti in identitete (SCI) v Microsoftovih storitvah v oblaku in z njimi povezanimi storitvami. Primerno je za široko občinstvo, lahko vključuje poslovno zainteresirane strani, nove ali obstoječe IT strokovnjake ali študente, ki jih zanimajo Microsoftove rešitve za varnost, skladnost in identiteto. 

Podrobnosti o tečaju in terminiVeč informacij o izpitu

SC200 Microsoft Security Operations Analyst 

Komu je namenjeno? Sodelujete z drugimi v organizaciji, da zagotovite varne IT sisteme za organizacijo in zmanjšate organizacijsko tveganje s hitrim odpravljanjem aktivnih napadov v okolju? Svetujete glede izboljšav praks pri zaščiti pred grožnjami in kršitve organizacijskih politik posredujete ustreznim zainteresiranim stranem? Raziskujete grožnje, se odzivate nanje in iščete grožnje z uporabo Microsoft Azure Sentinel, Azure Defender, Microsoft 365 Defender in varnostnih izdelkov drugih podjetij? Dobrodošli v svetu analitika varnostnih operacij. 

Podrobnosti o tečaju in terminiVeč informacij o izpitu

SC300Microsoft Identity and Access Administrator 

Komu je namenjeno? Ali načrtujete, postavljate in upravljate sisteme za upravljanje identitete in dostopa organizacije z Azure AD? Opravljate naloge kot npr. zagotavljanje varnega preverjanja pristnosti in avtorizacijskega dostopa do poslovnih aplikacij? Odpravljate težave, spremljate in poročate o okolju za identiteto in dostop? Če je tako, ste prava oseba za opravljanje novega izpita Microsoft Identity and Access Administrator. 

Podrobnosti o tečaju in termini    Več informacij o izpitu

SC400 Microsoft Information Protection Administrator 

Komu je namenjeno? Skrbnik za zaščito informacij načrtuje in izvaja kontrole, ki ustrezajo potrebam organizacijske skladnosti. Ta oseba je odgovorna za prevajanje zahtev in nadzora skladnosti v tehnično izvedbo. Lastnikom organizacijskega nadzora pomagajo, da postanejo in ostanejo skladni. Sodelujejo z IT osebjem, lastniki poslovnih aplikacij, človeškimi viri in pravno zainteresiranimi stranmi za vzpostavitev tehnologije, ki podpira politike in kontrole, potrebne za zadostno upoštevanje regulativnih zahtev za njihovo organizacijo. 

Podrobnosti o tečaju in terminiVeč informacij o izpitu

AZ500 Microsoft Azure Security Technologies 

Komu je namenjeno? Pridobite strokovno znanje o izvajanju varnostnih kontrol in zaščite pred grožnjami, upravljanju identitet in dostopa ter zaščite podatkov, aplikacij in omrežij v oblačnih in hibridnih okoljih. Odgovornosti za to vlogo vključujejo vzdrževanje varnostnega nivoja, prepoznavanje in odpravljanje ranljivosti z uporabo različnih varnostnih orodij, izvajanje zaščite pred grožnjami in odzivanje na stopnjevanje varnostnih incidentov. 

Podrobnosti o tečaju in terminiVeč informacij o izpitu

MS500 Microsoft 365 Security Administrator 

Komu je namenjeno? Skrbnik za Microsoft 365 Security sodeluje s skrbnikom za Microsoft 365 Enterprise, zainteresiranimi stranmi v podjetju in drugimi sistemskimi skrbniki pri načrtovanju in izvajanju varnostnih strategij ter zagotavljanju, da so rešitve v skladu s politikami in predpisi organizacije. Ta vloga proaktivno varuje poslovna okolja Microsoft 365. Delovne odgovornosti vključujejo odzivanje na grožnje, postavitev, upravljanje in spremljanje varnostnih in drugih rešitev za varnostni nadzor okolja Microsoft 365. Varnostni administratorji se odzivajo na incidente, preiskave in skrbijo za uveljavljanje upravljanja podatkov. Varnostni skrbnik pozna oblačne sisteme Microsoft 365 in hibridna okolja Microsoft 365. Delo zahteva dobro poznavanje in izkušnje na področju zaščite identitete, zaščite informacij, zaščite pred grožnjami, upravljanja varnosti in upravljanja podatkov. 

Podrobnosti o tečaju in terminiVeč informacij o izpitu  

 

Imate dodatna vprašanja?

Pišite nam na info@kompas-xnet.si ali nas pokličite na (1) 5136 993 in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja.   

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?