Kako izbrati primerno Kubernetes distribucijo?

21.07.2021

Vabilo na poslovni zajtrk na daljavo, 27. avgust

Naslov: Kako izbrati primerno Kubernetes distribucijo? Katere opcije imamo pri tem?

Lokacija: virtualno, preko Microsoft Teams

Termin: 27. avgust 2021

Ura: 11.00-12.00

Predavatelj: Tomaž Borštnar, CCSI, RHCE, RHCIA, SCE 

Vsebina:

Glede na potrebe in raziskave ste se odločili za Kubernetes. Odlična odločitev! Kako naprej? Obstaja veliko Kubernetes distribucij, od katerih so mnoge certificirane, a vam to vseeno ne olajša vaše odločitve. Naj vam pomagamo pri tej odločitvi s pregledom nekaterih najbolj tipičnih možnostih, s potencialnimi prednostmi in slabostmi.

O predavatelju

Tomaž Borštnar je strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami iz IT področja. Sodeloval je pri postavitvi največjih internetnih projektov v Sloveniji – SiOL, Arnes, Voljatel, etc. Bil je član začetnega uredniške odbora revije Monitor. Vodil je oddajo o računalništvu na Radiu Študent. Postavil in ustanovil je sistem Med.Over.Net, ki ga je dolga leta tudi vodil. V zadnjih letih izobražuje doma in v tujini ter dela na zanimivih projektih s sodobnimi tehnologijami. Je tudi uradni predavatelj za tečaje Red Hat, Suse, EnterpriseDB in Cisco ter nosilec številnih IT certifikatov.


Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava.

Ste zamudili prvo predavanje "KUBERNETES - Kontejnerji kot pomembna poslovna prednost vsake organizacije"? Vabljeni k ogledu posnetka na našem Youtube kanalu, povezava.

 

Ste zamudili predavanje - vabljeni k ogledu posnetka:

 

Prijava na poslovni zajtrk

V kolikor bi se radi udeležili brezplačnega poslovnega zajtrka, prosimo izpolnite obrazec spodaj. 

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?