Začnite svoje potovanje z Microsoft Power Platform

19.05.2021

Odkrijte razvijalca v sebi

Bi radi izvedeli več o funkcijah in potencialu Microsoft Power Platforme? Tu je sedaj priložnost, s katero lahko pospešite vašo učno pot. 

Če želite ustvariti nove poslovne aplikacije zase ali za sodelavce z uporabo razvojnih okolij, imamo za vas posebno ponudbo: skupaj s Kompas Xnet-om, Združenjem mednarodnih izobraževalnih partnerjev  (LLPA) in Microsoft odkrijte razvijalca v sebi in uporabite svoje sposobnosti na Microsoftov Power Platformi.

Izberite enega od naslednjih paketov, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu in učenju ter izkoristite prednosti, ki jih prinašata. Učite se v svojem ritmu z možnostjo A ali se odločite za strokovno vodeno usposabljanje z možnostjo B. 

Enodnevno izobraževanje v sklopu možnosti B po potekalo v slovenskem jeziku, 24. junija 2021. Z vami bo predavatelj Tomaž Vodušek, MCT.

 

PONUDBA

Cena ne vključuje DDV

 

Kako se lahko prijavim?

  • Pojdite na stran, posvečeno ponudbi na portalu LLPA 
  • Izberite možnost, ki vas zanima 
  • Kliknite Nakupi zdaj

Kaj je Skills Academy?

Skills Academy je spletna platforma, ki jo z LLPA uporabljamo za tehnične vsebine, namenjeno samostojnemu učenju.

Kaj je MeasureUp Practice Test?

MeasureUp Practice Test je simulacijsko okolje certifikacijskih izpitov. Svojo pripravo lahko preizkusite in jo izboljšate glede na dejanski izpit.

Kaj je Power Platform + Digital Badge?

To je digitalna značka, ki jo lahko uporabimo v komunikaciji in na družbenih omrežjih, da potrdimo udeležbo na tej vrsti usposabljanja.

Izpit  PL-900: Microsoft Power Platform Fundamentals

V sklopu šolanja prejmete voucher za opravljanje izpita PL-900. Izpit lahko opravljate v našem pooblaščenem izpitnem centru. 

 

Pokličite ali nam pišite, če želite več informacij o ponudbi.  Na voljo smo vam na tel. št. 1 5136 993 ali info@kompas-xnet.si.   


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?