S Power tečajem do Power znanja

18.05.2021

Izobraževanja tudi za končne uporabnike

Ali želite vedeti, s katerim izobraževanjem boste kmalu lahko s podatki ravnali kot profesionalec? Izberite si enega od naštetih tečajev in izpopolnite svoje znanje.

 

Tečaj Analyzing Data with Power BI 

Termin: 7. - 10. junij 2021

V  tečaju bomo obravnavali različne metode in najboljše prakse, ki so v skladu s poslovnimi in tehničnimi zahtevami za modeliranje, vizualizacijo in analizo podatkov s Power BI. Udeleženci se bodo naučili, kako dostopati do podatkov in jih obdelovati iz različnih virov, vključno z relacijskimi in nerelacijskimi sistemi. Raziskali bomo tudi, kako vzdrževati  ustrezne varnostne standarde in politike v celotnem spektru Power BI, vključno s podatki in poročili. Obravnavali bomo tudi upravljanje in uvajanje poročil in nadzornih plošč za skupno rabo in distribucijo vsebine. Nazadnje bomo na tečaju pokazali, kako zgraditi klasična večstranska in manj interaktivna poročila in jih vključiti v nadzorne plošče.

 

 

Tečaj Data Science with R and SQL Server

Termin: 7. - 9. julij 2021

Tečaj Data Science with R and SQL Server je namenjen naprednim metodam analize podatkov. Sem spadajo statistične analize, rudarjenje po podatkih, strojno učenje  ali, kot v zadnjem času imenujemo vse skupaj s poenotenim imenom, data science. Udeleženci tečaja se naučijo uporabljati programski jezik R, dobijo razumevanje matematike, ki jo uporabljajo data science algoritmi, pripraviti podatke za napredne analize, ter pravilno interpretirati podatke.

 

Tečaj Microsoft Power Platform - PL900 

Termin: 24. junij  2021

Ali radi ustvarjate nove poslovne aplikacije? In to brez kodiranja? Vedno večja je potreba po poslovnih aplikacijah in z orodjem kot je Microsoft Power Platform si lahko ustvarite številne poslovno usmerjene programske rešitve. 

Pri tem tečaju imamo za vas posebno ponudbo!

Ponudbo je na evropski ravni pripravil Leading Learning Partners Association - LLPA in Microsoft, ekskluzivno za Slovenijo pa jo distribuiramo v Kompas Xnet.

Zdaj lahko odkrijete svojega razvijalca znotraj tima. Izboljšajte svoje znanje in pridobite certifikat v programu Microsoft Power Platform.  
Izberite paket, ki ustreza vašemu tempu in si zagotovite izjemno ugodnost. Naučite le lahko v svojem ritmu z opcijo A ali se prijavite na strokovno vodeno usposabljanje z opcijo B.

 

Še niste prepričani, katero izobraževanje ustreza vašim ciljem? Stopite v kontakt z nami že danes. Pokličite nas na 01 5136 990 ali pišite info@kompas-xnet.si!

 


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?