Izkoristite Microsoft voucherje

18.03.2021

Microsoft umika ugodnost SATV

Microsoft ukinja ugodnost voucherjev (SATV - Software Assurance Training Voucher) s katero ste se lahko brezplačno udeležili številnih MOC izobraževanj. Po 30. juniju 2021 ne bo več možno kreirati voucherjev na izbrane tečaje, kljub temu, da vam na pogodbi morda piše njena veljavnost do leta 2023. 

V kolikor imate še neuporabljene SATV, obrnite se na našo ekipo in pomagali vam bomo, da jih boste pravočasno aktivirali in izkoristili. 

Voucherji so vnovčljivi v našem izobraževalnem centru na MOC tečajih - seznam tečajev z upravičenimi voucherji. Tehnična znanja tako poglobite IT strokovnjaki kot razvijalci, ne da bi to vplivalo na vaš izobraževalni proračun.   

Vendar pozor, voucherje lahko aktivirate le še do 30. junija, zato preverite stanje svojih neizkoriščenih ugodnosti in jih pravočasno aktivirajte.

Zakaj Microsoft voucher - SATV?

  • Za udeležbo na uradnih MOC tečajih ne potrebujete dodatnih sredstev
  • Ostanite konkurenčni najnovejšim Microsoft tehnologijam
  • Pripravite svoje ekipe z vrhunskimi, izkušenimi predavatelji  
  • Izbirajte med različnimi načini prenosa znanja, kot so standardni v učilnici, virtualno ali na lokaciji vaše organizacije

Kako vnovčiti Microsoft voucher - SATV?

1. korak: Aktivacija
Vaš Software Assurance Benefits (SAB) administrator se prijavi v Microsoft Volume Licensing Service Center (»VLSC«) in sledi postopku na strani Benefit Summary.

2. korak: Dodelitev
Ko boste aktivirali ugodnosti, boste morali voucherje dodeliti svojim zaposlenim. Training voucherje aktivirajte z izbiro števila dni usposabljanja in določitvijo udeleženca.

3. korak: Urnik
Zdaj, ko so vaši zaposleni prejeli svoje voucherje, si lahko rezervirajo in udeležijo izobraževanja v našem, za to pooblaščenem, izobraževalnem centru. Koledar tečajev

Zdaj je zadnja priložnost, da jih dobro izkoristite in zamenjate za usposabljanje na uradnih MOC tečajih.

SEZNAM TEČAJEV (Microsoft voucher) 

Za dodatne informacije nam pišite na info@kompas-xnet.si ali pokličite na: 01 5136 993.


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?