Leading Learning Partners Association (LLPA) zmagovalec Microsoft Partner of the Year v kategoriji Learning

05.09.2020

Ponosni smo na to, kar smo v sklopu združenja LLPA dosegli v preteklem letu!

V Kompas Xnet, kot predstavniku za Slovenijo v združenju vodilnih izobraževalnih partnerjev LLPA, smo izredno ponosni in navdušeni nad prejemom najvišje nagrade, ki jih podeljuje Microsoft.

Postali smo Microsoft Partner leta 2020 na področju izobraževanj! 

V obdobju julij 2019 do julij 2020 je LLPA in Kompas Xnet dosegel izjemno kakovost in izjemen uspeh z različnimi formati izobraževanj na področju Microsoft Azure in Microsoft 365.

Združenje je bilo za ta naziv izbrano iz svetovnega nabora vrhunskih Microsoftovih partnerjev za svojo odličnost in inovativnost pri implementaciji rešitev za stranke z uporabo Microsoftovih tehnologij. 

"Več kot 100.000 posameznikom smo dali priložnost, da svoje Azure veščine popeljejo na višji nivo, s čimer smo naredili velik vtis. Skupaj s podjetjem Kompas Xnet v Sloveniji in 32 drugimi vodilnimi partnerji na področju izobraževanja, smo moč Microsoftovega oblaka dali v roke stotinam in tisočim individualnim strokovnjakom in neposredno pomagali podjetjem na njihovi poti k digitalni transformaciji in pripravljenosti na prihodnost." "Ta nagrada je odraz vsega truda, ki ga je naše združenje vložilo v tesno sodelovanje z Microsoftom z namenom pomagati našim skupnim strankam in partnerjem doseči uspešne poslovne rezultate," je izjavil Patrick Kersten, predsednik upravnega odbora LLPA.

Nagrada Microsoft Partner of the Year je namenjena Microsoftovim partnerjem, ki so v preteklem letu razvili in izvedli izjemne rešitve, osnovane na Microsoftovih tehnologijah. Nagrade so razdeljene v več kategorij, prejemniki pa so bili izbrani izmed več kot 3.300 nominacij iz več kot 100 držav s celega sveta. LLPA je bil nagrajen za svoje prvovrstne rešitve in storitve na področju izobraževanja po celem svetu.

"Razglasiti finaliste in zmagovalce nagrade Microsoft Partner of the Year za leto 2020 je velika čast," je izjavila Gavriella Schuster, korporativna podpredsednica, One Commercial Partner, Microsoft. "Vsi ti partnerji vlagajo izjemen trud, da bi rešili kompleksne težave, ki danes pestijo podjetja širom sveta – od virtualnega komuniciranja in kolaboracije do opolnomočenja strank z vsem potencialom Azure oblačnih storitev. Ponosna sem, da počastim in čestitam vsakega izmed zmagovalcev in finalistov."

Slovenska inovativnost, kompetentnost in prilagodljivost na hitre spremembe so veliko prispevali k temu, da je bil ta uspeh mogoč in LLPA se lahko tudi v prihodnje zanaša na izjemnega partnerja v naši državi.


Povežite se z nami ali ostanite v stiku z našo ekipo:

info@kompas-xnet.si ali 01 513 69 90


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?