C3 Global Cloud Skills Tour

27.05.2020

Prisluhnite vodilnim svetovnim strokovnjakom in se naučite kako sestaviti produktivno ekipo in izkoristiti potencial vaših investicij v oblak.

Kompas Xnet in Leading Learning Partners Association vam ponosno predstavljata C3 Global Cloud Skills Tour, ki bo izveden virtualno med 26.5. in 30.6.

Zmogljiva tehnologija zahteva obvladovanje zahtevnih veščin! Temu primerno je treba prilagoditi način usposabljanja delovne sile. Sposobni zaposleni maksimirajo potencial vašega podjetja!

Zaradi situacije s COVID-19 smo se odločili za odpoved dogodkov C3 Global Cloud Skills Tour v živo. Namesto tega pa vas s ponosom vabimo na ekskluzivno serijo virtualnih dogodkov, ki se bodo odvijali med 26. majem in 30. junijem z neposrednim prenosom iz Microsoftovih studiev v Amsterdamu. Verjamemo, da bo to odlična priložnost, da dobite vpogled v računalništvo v oblaku in se od vodilnih svetovnih strokovnjakov na tem področju naučite, kako sestaviti produktivne ekipe in kako bolje izkoristiti vaše investicije v oblak.

Komu je namenjeno

Dogodek je namenjen vodjem podjetij, organizatorjem izobraževanj, kadrovikom, vodjem informatike ter informacijskim delavcem v javni upravi. Dogodek bo zagotovo prišel prav tudi ljudem, ki se poklicno že ukvarjajo z Azure platformo in pa tudi Microsoftovim partnerjem za tehnično svetovanje.

Prijavite se zdaj

Kaj pričakovati?

 Serijo v 6 delih po 60 minut v naslednjih 6 tednih, ki pokrivajo strateške, poglobljene vsebine na temo vpeljave oblačnih tehnologij, iniciativ za pridobivanje veščin, digitalne transformacije in poti za učenje ter certifikacijo. To je vaša priložnost za raziskovanje načinov za pospeševanje rasti vašega podjetja s pomočjo oblačnih tehnologij in za maksimiranje učinkov vaše investicije v oblak.

Program

Več časovnih pasov

Prijaviti se je treba le enkrat in že imate dostop do vseh 6 delov, lahko pa se odločite tudi za registracijo le na predavanja, ki so vam najbolj pomembna. Izbirate lahko med terminoma ob 10h ali ob 17h po srednjeevropskem času, kar vam bolj ustreza.

Prijavite se zdaj

 

 


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?