Izveden 3. Bootcamp Windows Server

24.04.2018

Preverite kaj menijo zadovoljni udeleženci

 

V začetku aprila smo v Bohinju izvedli že 3. intenzivni Bootcamp na temo Windows Server, ki sta ga vodila Miha Pihler in Luka Manojlovič.

Kaj o Bootcampu menijo udeleženci?

Super način v kratkem času osvojiti veliko znanja. Predavatelja sta vrhunska. Toplo priporočam, tudi če že delaš s tehnologijami.

Peter Hočevar, Sava Turizem d.d.

Bootcamp je bila odlična izbira za nadgradnjo obstoječega znanja. Predvatelja sta odlično opravila svoje delo, vse primere sta podkropila s lastnimi izkušnjami iz terena.

Matija Vrtačnik, Studio Moderna

Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo.

Jure Klančar, Zavarovalnica Sava 

Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako  po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!

Tomaž Končan, Zavarovalnica Sava

Prvotni namen izobraževanja je bil da izvem čimveč o Hyper-V cluster tehnologiji, upravljanju Windows strežnika 2016 s powershell ukazno vrstico in spoznavanju ostalih modulov ki jih Server 2016 prinaša. Predavatelja Luka in Miha sta dokazala s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami da obvladata postavitve sistemov v vseh okoljih in sta bila kos vsem našim vprašanjim. Vzdušje seminarja je bilo zelo sproščeno, kljub široki in na trenutke zahtevni vsebini. Za nameček je bil seminar v čudovitem okolju Bohinjskeha jezera ob odlični kulinariki in prijaznosti osebja hotela.  Hvala za odlično organizacijo dogodka.

Bojan Pogorevc, Paysafe

 


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?