Sodobni tečajnik – pogled v Learning as a Service (LAAS)

18.05.2018

Nov učni program s kombinacijo različnih učnih metod in orodij

Prinašamo vam nov način učenja – Microsoft Learning-as-a-Service (LaaS)
 
Zavedamo se, da sodobni informatiki potrebujete več, kot le 1-2x letno nekajdnevno izobraževanje v učilnici, da bi lahko v celoti osvojili  spretnosti, potrebne za reševanje jutrišnjih nalog. Tehnologija oblaka namreč ustvarja nove delovne vloge, ki od vas zahtevajo obvladovanje različnih znanj.

S Cloud tehnologijo, kjer se bliskovito razvijajo  področja  kot Data Science, Cloud Administration, Big Data,  DevOps, se tako od vas zahteva celovitejše razumevanje in spretnosti kot kdaj koli prej. V našem izobraževalnem centru se zavedamo, da učenje ni samo podajanje vsebin, temveč gre za integracijo celovite učne izkušnje s številnimi  elementi, da bi le to  bilo uspešno. Za uspeh se tako zahteva nov način učenja, tisti, ki združuje tradicionalno usposabljanje pod vodstvom inštruktorja z večplastno kombinacijo učnih metod in orodij, dostopnih ob vsakem trenutku.

Tako v našo izobraževalno ponudbo vključujemo novo storitev. Predstavljamo vam Microsoft Learning-as-a-Service (LaaS), kar je nov sveženj kombiniranega učenja. 

V sodelovanju z mednarodnim združenjem izobraževalnih centrov LLPA, vam kot predstavnik za Slovenijo ekskluzivno omogočamo dostop do številnih  MOOC on-line izobraževalnih vsebin, ki so jih razvili Microsoft strokovnjaki. Posamezen MOOC je sestavljen iz učnih sej v obliki video posnetkov, preverjanja razumevanja, praktičnih vajah in laboratorijev. Vsak, ki uspešno zaključi tečaj, lahko pridobi tudi uradni digitalni certifikat, s katerim potrdi in dokaže sebi in okolici, da zna.

Nabor izbranih aktualnih vsebin vam bo tako na voljo za samostojno učenje, za pojasnilo vsebinskih  vrzeli pa vam bomo nudili strokovno podporo s kombinacijo  Q&A srečanj, 1:1 srečanj s predavatelji, za poglobitev in nadgraditev s kombinacijo klasičnih MOC izobraževanj ali delavnic v učilnici,  z MOD - On demand tečaji  in pomočjo pri pridobitvi certifikacije.

V program, preko LAAS bomo stopenjsko vključevali zanimive nove učne programe in pakete, ki so bili razviti za pridobitev in razširitev tehničnih veščin na delovnem mestu. Naj navedemo le nekatere:

  • CLOUD ADMINISTRATION   - raziščite trenutno najbolj zahtevni izdelek Microsoft portfelja, AZURE.  Naučili se boste kako nastaviti navidezne računalnike, omrežja, aplikacije, avtomatizacija obremenitve in razporeditve, upravljanje skladiščenja, identitete, podatkovnih zbirk,…
  • IT SUPPORT –  ko nastanejo težave, je v prvi liniji s  stranko, vaša  podpora uporabnikom. S tem učnim programom bo vaš »help desk« osvojil številne spretnosti za diagnosticiranje, odpravljanje in reševanje težav s strankami.  Prejeli boste široko paleto spretnosti za v podporo različnim področjem tehnologije. 
  • FRONT-END WEB DEVELOPMENT –  program za vse, ki želijo tekoče uporabljati programske jezike, standarde, knjižnice in okvire, ki segajo  od HTML, CSS, JavaScript, do Angular, Bootstrap in jQuery.
  • DATA SCIENCE – zaradi eksponentne količine podatkov, ki se danes zajemajo in analizirajo je to  eno izmed najbolj rastočih področij. Tehnologije, ki jih boste v tem programu uporabljali za pridobitev spretnosti so T-SQL, MS Excel, PowerBI, Phyton, R, Azure Machine Learning, HDInsight, Spark

Prepričani smo, da vam bomo z  vključitvijo Microsoft LaaS  storitve zagotavljali popolno učno izkušnjo.  

 

 

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?