Uspešno izvedli že 2. Bootcamp Windows Server 2016

18.10.2017

Naslednji termin predvidoma v aprilu 2018

 

Pred kratkim se je v Ribčevem Lazu zaključil že 2. Bootcamp Windows Server 2016, ki sta ga vodila predavatelja Miha Pihler in Luka Manojlovič.

Preberite kaj so o poglobljenem 8 dnevnem izobraževanju povedali zadovoljni udeleženci:

 

 

"Super način v kratkem času osvojiti veliko znanja. Predavatelja sta vrhunska. Toplo priporočam, tudi če že delaš s tehnologijami."

"Z izobraževanjem sem zelo zadovoljen. Oba predavatelja sta super, strokovna in hkrati zabavna. Izvedel sem veliko novega veliko prej poznanih rešitev sem zdaj spoznal bolj podrobno. Pridobljeno znanje mi bo pomagalo pri mojem delu v podjetju."

"Bootcamp je bila odlična izbira za nadgradnjo obstoječega znanja. Predvatelja sta odlično opravila svoje delo, vse primere sta podkropila s lastnimi izkušnjami iz terena."

"Predavatelji odlični z izkušnjami iz realnega sveta. Dobil sem veliko koristnih informacij o Microsoftovih produktih, ki so slabo dokumentirani."

 

Če bi tudi vi radi v najkrajšem možnem času osvojili ali utrdili potrebna znanja s področja implementacije in administracije Windows Sever 2016, se nam pridružite na naslednjem Bootcampu, ki bo potekal predvidoma v aprilu 2018!

Prijavite se na seznam interesentov in obvestila>

Več informacij o izobraževanju>


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?