Konferenca SharePoint dnevi 2016

22.06.2016

24.-25. oktober, Bled

Rezervirajte si datum 24. in 25. oktober že danes in se nam pridružite na 7. konferenci SharePoint dnevi, ki bo potekala v Hotelu Kompas na Bledu.

Prijava>

​Zakaj bi se morali udeležiti SPD 2016?

Verjetno vas zanimajo najnovejši trendi in spremembe iz nove verzije SharePoint 2016, bi radi slišali nove funkcionalnosti, nasvete in trike, kot tudi najboljše prakse za učinkovito delo z Microsoft SharePoint, Office 365 and Exchange.

Predavanja
V dveh dneh se bo zvrstila vrsta zanimivih predavanj, ki bodo potekala v več vzporednih tehničnih sklopih. Poleg predavanj za SharePoint razvijalce, administratorje, urednike in vodstvene kadre, bodo v ločenem traku potekala tudi tista za Exchange administratorje.

Predavatelji
Ne zamudite priložnosti za srečanje s kar nekaj svetovno znanimi strokovnjaki (Todd Klindt, Agnes Molnar, Sahil Malik, Paolo Pialorsi, Aleksandar Drašković, Adis Jugo, Michael Noel in številni drugi), ki bodo z vami delili izkušnje iz dela na številnih projektih iz prakse. Večina od njih je polno certificirana, največ med njimi je MVP-jev in MCT-jev, nekateri pa se ponašajo celo z nazivom MCM.

Mreženje
Konferenca SharePoint dnevi v dveh dneh privabi impresivno število SharePoint ljudi, ki se udeležijo dogodka z namenom mreženja, učenja in izmenjave izkušenj iz IT sveta.

Prijava in več informacij na www.sharepoint-dnevi.si

 


Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?