Microsoft LaaS program

Program Microsoft Learning as a Service (LaaS) je integracija celovite izobraževalne izkušnje, ki vam omogoča večplastno kombinacijo učnih metod in orodij, dostopnih ob vsakem trenutku.

Za obvladovanje različnih znanj, ki jih dandanes od IT strokovnjakov zahteva bliskovit razvoj tehnologije, je namreč potrebno pristopiti k novemu, bolj modernemu načinu izobraževanja. Ta, poleg tradicionalnega izobraževanja v učilnici, vključuje tudi on-line izobraževalne vsebine v obliki video posnetkov, besedil, praktičnih vaj in preverjanja znanja.

Za vas smo pripravili izobraževalne pakete iz trenutno najbolj aktualnih vsebin, znotraj katerih se boste lahko odločili za poljubno kombinacijo različnih načinov izobraževanja. Na voljo vam bo samostojno učenje preko MOOC (Massive Open Online Courses) izobraževalnih vsebin, za poglobitev in nadgraditev znanja pa boste lahko izbirali še med klasičnimi MOC tečaji, MOC On Demand tečaji in strokovno podporo predavateljev v obliki Q&A ter individualnih srečanj v živo. 

Izobraževalni paketi LaaS:

  • CLOUD ADMINISTRATION
  • IT SUPPORT
  • FRONT-END WEB DEVELOPMENT
  • DATA SCIENCE

V sodelovanju z mednarodnim združenjem izobraževalnih centrov LLPA, vam edini v Sloveniji ekskluzivno omogočamo dostop do kratkih brezplačnih MOOC on-line tečajev, ki so jih razvili Microsoft strokovnjaki.

Po koncu vsakega MOOC tečaja vam je na voljo tudi preverjanje znanja in pridobitev uradnega digitalnega certifikata, s katerim lahko kasneje dokazujete določena znanja.

Poleg obstoječih vsebin, bomo v program LaaS postopoma vključevali tudi nove izobraževalne programe in pakete.

Za vse informacije smo vam na voljo! Za naročilo izobraževalnega paketa ali dodatne informacije nam pišite na info@kompas-xnet.si ali nas pokličite na 01/5136 990.