ITIL V3 Intermediate: Service Transition

Prvi termin: 21.10 - 23.10 Oznaka tečaja: ITIL V3 - 1 SATV voucher: Ne Izvedba potrjena: Ne

Predavatelji

Cena brez DDV

1.200,00 €

Trajanje (dni)

3

Število ur:

24

ITIL certifikat iz področja prenosa storitev v izvajanje (»Service Transition«) je del serije certifikatov iz modula »Service Lifecycle«. Tečaj kot obvezna priprava za certifikacijo je lahko tudi posamezna certifikacija s katero dosežete določeno število točk, ki jih je potrebno doseči za doseganje certifikata »ITIL® V3 Expert«. Kandidati, ki bodo poslušali tečaj bodo pridobili poglobljeno znanje in razumevanje procesov in vlog v prenosu storitev v izvajanje.

Komu je tečaj namenjen

Tečaj je namenjen nadaljnjem usposabljanju kandidatov, z osnovnim znanjem IT Service Management-a , ki želijo poglobiti znanja dobre prakse in procesov predvsem iz področja prenosa storitev v izvajanje kod dela življenjskega cikla informacijskih storitev. Ob zaključku tečaja kot osnove in dodatnega učenja bodo kandidati pripravljeni na »ITIL® Intermediate« izpit iz področja prenosa storitev v izvajanje, s katerim dosežejo 3 kreditne točke za končno certifikacijo.

Tečaj je namenjen posameznikom ki že imajo “ITIL® V3 Foundation Certificate” in želijo doseči višjo stopnjo znanja in višjo certifikacijo. Tečaj bo vsem podal poglobljeno znanje o prenosu storitev v izvajanje (ITIL® Service Transition) kot fazi iz življenjskega cikla storitev. Na tečaju bodo vsi prisotni dobili ustrezna znanja za uvajanje procesov prenosa storitev v izvajanje, kot načina izboljševanja ponudbe IT storitev.

Vsi udeleženci tečaja, bodo skozi potek predavanj podrobno razumeli proces, funkcije in aktivnosti, ki so sestavni del prenosa storitev v izvajanje, kot tudi potrebna znanja, kot osnova za pridobitev certifikata »ITIL® V3 Expert«.

Vsebina tečaja

  • Spoznavanje s prenosom storitev v izvajanje.
  • Principi prenosa storitev v izvajanje.
  • Procesi prenosa storitev v izvajanje.
  • Glavne aktivnosti v prenosu storitev v izvajanje.
  • Organiziranje prenosa storitev v izvajanje.
  • Orodja in tehnologije v prenosu storitev v izvajanje.
  • Izzivi, ključni dejavniki uspeha in tveganja.

Cena izpita = 300,00 € + DDV

The ITIL® courses on this page are offered by ITSM CENTER d.o.o. ATO/Affiliate of AXELOS Limited. ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved..

Prijavnica (velja kot naročilnica)

Udeleženec

Plačnik

Shranjujem
Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?