arrow

Mnenja, ki štejejo

Hi Branka
I appreciate the support you gave to my team in Ashgabat and I was aware of the services you provide. I will certainly look for opportunities to work with you again. I will let you know if we are in a conversation with a client where that may be the case.
With best regards

Maj 2018

James Bulley, Chief Executive Trivandi

Thanks Branka,
Your guys did a very good job for us on the European Games and I was happy to be able to work with Jože again last year on the Islamic Games. So I will certainly keep you in mind if the opportunity arises once more!
many thanks

Marec 2018

Adrian Corcoran

Evropske igre potrebujejo IT infrastrukturo, ki bo podpirala največji športni dogodek v zgodovini Azerbajdžana. Z namenom zagotavljanja vrhunske storitve v času Evropskih iger, je BEGOC potreboval ponudnika IT storitev, ki bi upravljal z IT infrastrukturo in nudil tudi tehnične storitve. BEGOC je izbral Eurodesign CSC, azerbajdžanskega integratorja tehnoloških storitev. Da bi bile zahtevane storitve izvedene na kakovosten način, je Eurodesign sklenil sodelovati z Microsoftom, Ciscom, EMC-jem ter Kompas Xnetom.
Kompas Xnet se je strinjal, da bo podprl Eurodesign CSC pri administraciji kompleksne IT infrastrukture, temelječi na Microsoft tehnologijah. To nalogo je Kompas Xnet zaupal svojim najboljšim ljudem in njihova podpora Eurodesignu pri zagotavljanju delovanja sistemov kot so Active Directory, SharePoint aplikacije ter SCSM sistemi se je skozi celoten projekt izkazala kot nepogrešljivo. Specialisti Kompas Xneta so presenetili upravo Eurodesigna ter BEGOC-a s svojim profesionalnim odnosom, izvrstnim tehničnim znanjem ter prvovrstno izvedbo. Pri Eurodesignu cenimo izjemen prispevek Kompas Xneta pri zagotavljanju visokega nivoja razpoložljivosti storitev za BEGOC. Učinkovita ter uspešna izvedba vseh storitev za BEGOC je ustvarila trdne temelje za nadaljnje strateško ter dolgoročno sodelovanje med podjetjema.

Junij 2015

Sabir Hagverdiyev - Service Delivery Manager Eurodesign CSC, Azerbajdžan

Na podjetje Kompas Xnet smo se obrnili, ker smo želeli zamenjati internetno stran podjetja (www.malalan.eu). Pred začetkom sodelovanja, so nam predložili podroben in jasen predračun za izvedbo del. Tekom izvajanja so pokazali izjemno strokovnost. Cenimo dobro in zelo jasno komunikacijo, zanesljiv in hiter odziv ter profesionalno in prijazno vedenje zaposlenih. Ker smo bili z izvedbo internetne strani zadovoljni, smo se za podjetje Kompas Xnet odločili, ko smo potrebovali zamenjavo celotnega računalniškega omrežja v našem podjetju. Zavedamo se, da je to izredno zahtevno opravilo, saj se ukvarjamo s trgovsko dejavnostjo in si ne moremo privoščiti, da programi ne bi delovali. V zelo kratkem času so priskrbeli vse potrebno za izvedbo. Sama izvedba je potekala brez zapletov in v rekordnem času so bili vsi računalniki v podjetju zamenjani. Lepo so poskrbeli, da je delo v podjetju potekalo nemoteno. Pohvalili bi njihove profesionalne izvajalce in podporo na katere se vedno lahko obrneš po pomoč. Resnično smo zadovoljni in zato bi brez pomisleka podjetje Kompas Xnet priporočili vsakomur.

Julij 2014

Peter Malalan - Direktor Malalan d.o.o.

Izbrana strokovna ekipa sistemskih administratorjev s svojim znanjem, izkušnjami posebej pa z odprtostjo predstavlja vitalni člen v verigi zagotavljanja zanesljivih IT rešitev.

Januar 2012

Jure Lakota - Direktor IT za regijo Toyota Adria d.o.o.

Strokovne usposobljenosti sodelavcev Kompas Xnet-a ne bi ocenjeval, to so naredili že drugi s svojimi certifikati in nagradami, izpostavil pa bi odličen odnos z nami kot stranko in veliko pripravljenost premagovati nepredvidljive izzive, pomagati pri odpravljanju težav in svetovati, tudi ob neverjetnih terminih.

Maj 2011

Zlatko Malić - Služba za informatiko Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?