ITIL V3 Intermediate: Service Operation

Course ID: ITIL V3 - 2 SATV voucher: No Confirmed: No

Lecturers

Price (without VAT)

1.200,00 €

Duration (days)

3

Number of hours:

24

ITIL certifikat iz področja operativnega izvajanja storitev (Service Operation) je del serije certifikatov iz modula »Service Lifecycle«. Tečaj kot obvezna priprava za certifikacijo je lahko tudi posamezna certifikacija, s katero dosežete določeno število točk, ki jih je potrebno doseči za doseganje certifikata »ITIL® V3 Expert«. Kandidati, ki bodo poslušali tečaj bodo pridobili poglobljeno znanje in razumevanje procesov in vlog v operativnem izvajanju storitev.

Komu je tečaj namenjen:

Tečaj je namenjen nadaljnjem usposabljanju kandidatov, z osnovnim znanjem IT Service Management-a , ki želijo poglobiti znanja dobre prakse in procesov predvsem iz področja operativnega izvajanja storitev kod dela življenjskega cikla informacijskih storitev.

Ob zaključku tečaja kot osnove in dodatnega učenja bodo kandidati pripravljeni na »ITIL® Intermediate« izpit iz področja operativnega izvajanja storitev, s katerim dosežejo kreditne 3 kreditne točke za končno certifikacijo.

Kaj boste pridobili?

Tečaj je namenjen posameznikom ki že imajo “ITIL® V3 Foundation ” in želijo doseči višjo stopnjo znanja in višjo certifikacijo. Tečaj bo vsem podal poglobljeno znanje o operativnem izvajanju storitev (ITIL® Service Operation) kot fazi iz življenjskega cikla storitev. Na tečaju bodo vsi prisotni dobili ustrezna znanja za uvajanje operativnega izvajanja storitev, kot načina izboljševanja ponudbe IT storitev.

Vsi udeleženci tečaja, bodo skozi potek predavanj podrobno razumeli procese, funkcije in aktivnosti, ki so sestavni del operativnega izvajanja storitev, kot tudi potrebna znanja, kot tudi potrebna znanja, kot osnova za pridobitev certifikata »ITIL® V3 Expert«.

Predpogoj za udeležbo:

Udeleženci morajo imeti ITIL V3 Foundation certifikat (2 kreditni točki).

Vsebina tečaja:

  • Spoznavanje z operativnem izvajanjem storitev
  • Načela operativnega izvajanja storitev
  • Procesi operativnega izvajanja storitev
  • Funkcije operativnega izvajanja storitev
  • Glavne aktivnosti operativnega izvajanja storitev
  • Tehnologija in implementacija

Cena izpita = 300,00 € + ddv

The ITIL® courses on this page are offered by ITSM CENTER d.o.o. ATO/Affiliate of AXELOS Limited. ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.

Subscribe to waiting list

Udeleženec

Shranjujem
Need assistance?
Need assistance?