V začetku oktobra 2022 je »Microsoft Partner Network (MPN)« uradno postal »Microsoft Cloud Partner Program« (MCPP).

Partnerski program Microsoft Cloud je namenjen vsem partnerjem v njihovem ekosistemu, ne glede na to ali prodajajo storitve, programsko opremo ali naprave. Izpostavljenih je šest rešitev, ki so združljive z Microsoftovim oblakom in bodo za partnerje pomembna področja za vlaganje v prihodnost in poglobitev odnosa z Microsoftom.

Partnerski program Microsoft Cloud

*Partnerji, ki dosežejo vseh šest imenovanj Solutions Partner, prejmejo značko Microsoft Cloud, ki priznava vaše zmogljivosti v Microsoft Cloudu.

Zagotovite si do 40 točk v kategoriji STROKOVNO ZNANJE

Za pridobitev naziva Solution Partner morate doseči vsaj 70 od 100 točk v kategorijah Performance, Skilling in Customer Success (opomba: Točke je treba pridobiti v vseh kategorijah. V kolikor ima kategorija nič točk, naziv ne bo dodeljen tudi, če imate >70 točk).

Strokovno znanje in certifikati na določenih področjih rešitev so tako eden od ključnih kvalifikacijskih parametrov in omogočajo partnerjem, da se ločijo od konkurence in pokažejo svojo tehnološko moč. Z ustrezno certificirano ekipo sodelavcev lahko tako pridobite do 40 točk.

Partnerski program Microsoft Cloud

Naše strokovno področje je pomagati podjetjem premostiti vrzeli v IT znanju tako, da vam zagotovimo potrebno usposabljanje osebja za pridobitev ustreznih certifikatov. Poleg tega smo pooblaščeni Pearson VUE izpitni center in izpite lahko opravljate tudi v naših prostorih.

Če ste Microsoftov partner, ki želi ostati na vrhu Microsoftovih zahtev glede usposobljenosti, vas vabimo, da stopite v stik z nami in se pogovorimo o ciljih ter izzivih vaše organizacije glede pridobitve pravih certifikacij. Z veseljem oblikujemo učno pot po meri vašega IT osebja v skladu z vašimi splošnimi poslovnimi cilji.

MCPP Playbook

Ne izgubljajte časa in si pridobite dovolj točk

Začnite pravočasno načrtovati, da boste imeli dovolj časa za udeležbo na usposabljanjih in pridobitev certifikatov.

Na katerem od 6 področij rešitev bi želeli nadaljevati svoje izobraževanje?

Xnetov BONUS!!

Za vse, ki se želite kvalificirati kot partner za rešitve v novem Microsoftovem partnerskem programu v oblaku (MCPP) ali pa potrebujete osvojiti, dopolniti in nadgraditi svoje Microsoft certifikate smo pripravili posebno ponudbo:

Zakup Microsoft VAVČERJEV

Pripravljene imamo pakete po 3, 5 in 10 vavčerjev, ki vam omogočajo Microsoftovo opravljanje izpitov po akcijski ceni. Ponudba velja za prejeta naročila do 20. marca 2023.

BREZPLAČEN VAVČER

Ob udeležbi na katerem od tečajev iz rednega programa prejmete Microsoft vavčer za brezplačno opravljanje izpita.

PRIPRAVLJALNE DELAVNICE

Za vse, ki se morate certificirati in bi potrebovali le malo pomoči ali rahlo osvežitev znanja, bomo organizirali krajše, s strani MCT vodene, pripravljalne delavnice za posamezni izpit.

Zanima me pripravljalna delavnica

Contact form

Do you have a question? Contact us through the form below. The submitted information will be used solely for the purposes of answering your question.

Customer feedback matters

Poglejte, kaj stranke pravijo o nas.

arrow
Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane. Irena Berlec Avbelj - vodja prodaje in distribucije Jata Emona d.o.o.
Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom. Peter Rogelj - Trimo d.o.o.
Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju. Matjaž Dijak - RC IKT
Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja. Matej Škerjanc - Akrapovič d.d.
"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol." Erik Žunec - Comtrade
Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!" Tomaž Končan - Zavarovalnica Sava d.d.
Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo." Jure Klančar - Zavarovalnica Sava d.d.
Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje. Štefan Žerdin - ZZZS
arrow

Need assistance?
Need assistance?