arrow

Customer feedback matters

Za izobraževanje sem se odločila v Korona krizi, da učinkovito izkoristim delovni čas. Tečaj mi je razširil pogled, spoznala sem veliko novega, za uporabo pa bodo potrebne usmeritve vodstva.

Tečaj M55125, live virtual, (Robi Vončina), junij 2020

Sonja Hiti Ožinger Ministrstvo za kulturo

Tečaj mi je bil zelo všeč. Vse teme so bile predstavljene na razumljiv način, tako, da ni bilo težko slediti in tudi ni bilo težko narediti laboratorijskih vaj. Pohvalil bi predavatelja, ker je novo snov podajal na zelo poljuden način, tako, da smo slušatelji izvedeli še veliko več novega in pridobili na širšem znanju s področja informatike.

Tečaj M55125, live virtual, (Robi Vončina), junij 2020

Darko Brvar DARS d.d.

Tečaj je bil zelo koristen, vsebinsko zelo primeren, še posebej všeč so mi bile predavateljeve izkušnje in s tem povezani strokovni odgovori na vprašanja udeležencev.

Delavnica EmbRace R (Dejan Sarka), live virtual, junij 2020 Agencija RS za energijo

Predavanje je bilo razumljivo, predvsem po zaslugi predavatelja, ki je za vsako zadevo predstavil praktični primer."

Tečaj AZ900 live virtual (Jože Markič), april 2020

Jan Kuhar Gen-I, d.o.o.

Odličen predavatelj, nazorno podajanje vsebine.

Tečaj 20778 live virtual (Dejan Sarka), april 2020

Janez Gutnik DRI

Odlično izvedeno 'oddaljeno' izobraževanje. Teamsi in Virtual Lab-i delovali tekoče.Predavatelj odlično podaja znanje s primeri iz prakse, s primeri in rešitvami iz živih okolij, s primeri, ki se nanašajo na specifična okolja nas slušateljev.
20345-1 live virtual (Miha Pihler), april 2020

Boštjan Žagar DBS

Čestitke za izredno kvalitetno izvedbo Virtual Lab tečaja preko MS Teams. Navkljub trenutni situaciji s korona virusom, je bil tečaj izveden brezhibno.

Tečaj 20345-1 live virtual (Miha Pihler), april 2020

Franci Ljubič Slovenske železnice

Sodeloval sem že v nekaj Online zadevah do sedaj, a so vedno bile neke težave, ali s sliko, zvokom ali nečim tretjim. V tej izvedbi je res vse super. Zadeva se ne ustavlja in ne prekinja. Lab okolje je mogoče malo omejeno, glede na to, da je preko spletne platforme, ampak doseže svoj namen. Miha, same pohvale!

Tečaj 20345-1 live virtual (Miha Pihler), april 2020

Aleksander

Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane.

Februar 2020

Irena Berlec Avbelj, vodja prodaje in distribucije Jata Emona d.o.o.

Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom.

M20761, februar 2020

Peter Rošelj Trimo d.d.

Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju.

AZ900, december 2019

Matjaž Dijak RC IKT

Na Xnet-u se vedno veliko naučim, saj predavatelji razpolagajo z ogromno praktičnega znanja. Na internetu se sicer res dobi ogromno informacij, vendar velikokrat te informacije niso uporabne za majhna slovenska okolja. Poleg tega se na Xnetu vedno počutim domače, sploh v prazničnem času.

December 2019

Anže Štular Elektro Gorenjska

Bootcamp je bil odlično izveden. Če nekam zapreš it-jevce in 2 IT-eksperta je edino logično, da s tem pridobiš ogromno novega znanja, če posebej če so primeri iz realnega življenja.Hvala Miha in Luka. Vredno vsakega centa!!!

Oktober 2019

Aris Dizdarević Alcad d.o.o.

Za mano je intenziven teden, ki pa je minil v trenutku in pustil polno novih izkušenj in znanj. Poleg formalnega tečaja sta predavatelja pokazala polno "trikov" iz trena. Priporočam vsakemu ki želi v kratkem času odnesti največ.

Oktober 2019

Robert Rušnjak Intereuropa d.d.

Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja.

September 2019

Matej Škerjanc Akrapovič d.d.

Hi Branka
I appreciate the support you gave to my team in Ashgabat and I was aware of the services you provide. I will certainly look for opportunities to work with you again. I will let you know if we are in a conversation with a client where that may be the case.
With best regards

Maj 2018

James Bulley, Chief Executive Trivandi

We have had excellent feedback about Miha’s course (MOC 10961) last week with the majority of the delegates giving him a score of 10 the others gave him 9 so that is really good. They also said: “The trainer was extremely knowledgeable in the subject area and was able to provide a lot of useful real life examples”
We are really pleased with this and with Miha, please pass on our thanks!

Junij 2018

Lucy Bailey - Technical Scheduler QA – transforming performance through learning

S Kompas Xnetom sodelujemo že vrsto let in vedno so se izkazali kot zanesljiv partner, ki zna prisluhniti željam in potrebam naročnika. Naši zaposleni so na izobraževanjih pridobili koristne in praktične informacije, ki so jih lahko takoj vključili v svoje delo.

Junij 2018

Andreja Kerč - vodja kadrov Metronik d.o.o.

»Naši zaposleni se dnevno srečujejo z Excelom, zato smo Xnet prosili, da zanje pripravijo nadaljevalni tečaj, s katerim so osvežili in nadgradili svoje znanje. Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Z Xnetom bomo v prihodnje zagotovo še sodelovali.«

Junij 2018

Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste

When upgrading SharePoint 2010 to 2016, Kompas Xnet has proved itself to be an extremely competent partner. The upgrade and migration of all content and solutions on the AJPES intranet portal was carried out without any problems and in the aggreed upon deadlines. The users were able to carry on using all available services immediately after the migration and they were also very pleased with the new site editing tools. Because of this, we certainly recommend Kompas Xnet to others.

Marjan Babič - Head of IT, Deputy Director; AJPES Marjan Babič - Head of IT, Deputy Director; AJPES

"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol."

April 2018

Erik Žunec Comtrade

Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo."

April 2018

Jure Klančar Zavarovalnica Sava d.d.

Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!"

April 2018

Tomaž Končan Zavarovalnica Sava d.d.

Bootcamp:
"Prvotni namen izobraževanja je bil da izvem čimveč o Hyper-V cluster tehnologiji, upravljanju Windows strežnika 2016 s powershell ukazno vrstico in spoznavanju ostalih modulov ki jih Server 2016 prinaša. Predavatelja Luka in Miha sta dokazala s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami da obvladata postavitve sistemov v vseh okoljih in sta bila kos vsem našim vprašanjim. Vzdušje seminarja je bilo zelo sproščeno, kljub široki in na trenutke zahtevni vsebini. Za nameček je bil seminar v čudovitem okolju Bohinjskeha jezera ob odlični kulinariki in prijaznosti osebja hotela. Hvala za odlično organizacijo dogodka."

April 2018

Bojan Pogorevc Paysafe

"Tečaj je bil odlično pripravljen, enako oceno si zasluži tudi predavatelj, ki je podal dovolj informacij in odgovorov. Organizacija je bila tudi odlična in sem se dobro počutil v predavalnici in tudi to je prispevalo k uspešnosti tečaja."

April 2018

Aleš Mlinar Cinkarna Celje

"Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje."

Marec 2018

Štefan Žerdin ZZZS

"Izobraževanje izvedeno na visokem nivoju. Predavatelj odličen, razlaga zelo jasno in podprto z dodatnimi primeri. Pogoji izvedbe tečaja odlični."

Marec 2018

Tibor Karakatič ZZZS

"Izobraževanje je znatno pripomoglo pri razumevanju same vsebine tečaja, kar mi bo v veliko pomoč pri opravljanju dela. Pohvalila bi strokovnost predavatelja, sočasno pa tudi njegovo dostopnost. Od samega tečaja sem dobila več kot sem pričakovala. Všeč mi je širok spekter znanja predavatelja, s katerim posameznika pritegne in samo tematiko naredi še bolj zanimivo. Znanje človeku ne more vzeti nihče, zato se k vam še vrnem :)! HVALA!"

Marec 2018

Nina Fridl Saop d.o.o

"Zelo pregleden tečaj za osnovno rokovanje z orodjem. To kar sem želel izvedeti, tudi sem. Pohvale!"

Marec 2018

Simon SOČIČ Solvera Lynx

Thanks Branka,
Your guys did a very good job for us on the European Games and I was happy to be able to work with Jože again last year on the Islamic Games. So I will certainly keep you in mind if the opportunity arises once more!
many thanks

Marec 2018

Adrian Corcoran

"Na novo pridobljeno znanje mi bo olajšalo delo in omogočilo večjo učinkovitost."

Januar 2018

Mitja Trtnik Adriatic Slovenica d.d.

"Vsebina tečaja je bila zanimiva, predavatelj odličen kot tudi izobraževalni center Kompas Xnet. Poskrbeli so za vse, da je tečaj potekal nemoteno in v prijetnem vzdušju."

Januar 2018

Marko Praznik TPV D.O.O

"Na izobraževanju sem pridobil znanje, ki mi bo pomagalo zaenkrat še na dokaj novem področju. Poleg tega pa sem se seznanil še z " BEST PRACTIC" pristopi."

December 2017

Denis Bele Krka d.d.

"Pridobljeno znanje mi bo zagotovo pomagalo rešiti moje probleme. Določene probleme bom reševal na bolj enostaven način, kot sem jih do sedaj. Moje želje in pričakovanja so se na tem tečaju izpolnile."

December 2017

Žiga Jelen ZZZS

"Vsebina ravno tista, ki sem jo potreboval, pa odličen predavatelj!"

December 2017

Andrej Blagotinšek MJU

Super tečaj. Rok res obvlada zadeve!

December 2017

Grega Drofnik MAOP

"Na tečaj sem prišel, da bi videl kako se v MS svetu oz. z MS orodji zgradi spletna aplikacija. Glede na zapisano je tečaj izpolnil pričakovanja."

December 2017

Tomaž Prtenjak Merkur trgovina, d.d.

"Nimamo nobenih pripomb. Tečaj je bil fenomenalen. Predavatelj je res lepo in počasi razlagal snov. Veliko sem se naučil. Všeč mi je bilo, ker smo imeli dosti časa še za praktični del."

December 2017

Antonio Fajdiga Comtrade

"Nad tečajem sem zelo navdušen. Odlično organizirano z odličnim predavateljem, ki poleg ogromno znanja posreduje tudi ogromno dobrih praks ter trikov in nasvetov."

November 2017

Janko Prejac DUTB D.D.

Thank you so much for your responsiveness and your professional services. We were very satisfied with the execution of the project. As people and as a company you deserve nothing but praise.

November 2017

Nataša Čerin - IT specialist; DUTB Nataša Čerin - IT specialist; DUTB

Super zanimivo od začetka do konca! Predavatelj z goro znanja izlušči pomembe stvari, opozori na pasti in poda obilo primerov iz prakse."

Oktober 2017

Jan Božnik IGT Austria GMBH

Bootcamp: "Super način v kratkem času osvojiti veliko znanja. Predavatelja sta vrhunska. Toplo priporočam, tudi če že delaš s tehnologijami."

Oktober 2017

Peter Hočevar Sava Turizem d.d.

"Bootcamp je bila odlična izbira za nadgradnjo obstoječega znanja. Predvatelja sta odlično opravila svoje delo, vse primere sta podkropila s lastnimi izkušnjami iz terena."

Oktober 2017

Matija Vrtačnik Studio Moderna

"Zelo kvalificiran predavatelj. Sproščeno vzdušje. Dobro organizirano predavanje. Dobra kosila in kavica. Predstavljeni primeri iz realnega življenja s strani predavatelja imajo dodatno vrednost pri tečaju- pohvale predavatelju. Parkirišče je blizu tečajne stavbe, kar je super."

September 2017

Jernej Torkar Dinit d.o.o.

Bootcamp:
»Veliko novosti. Veliko podrobnih demonstracij, veliko znanja, veliko real life primerov in izkušenj. Veliko drugih zanimivih debat.«

Marec 2017

Šimej Šubert Adriatic Slovenica d.d.

Working together with Kompas Xnet, we performed a demanding upgrade of our intranet and extranet portals from SharePoint 2007 to SharePoint 2013. The project was completed in the aggreed upon timeframe, despite the enormous quantity of data and customized solutions. There were no problems when moving from the test environment into production. The new portal is functioning without interruptions, despite a substantial increase in traffic, which shows that the environment was carefully planned and implemented.
The Kompas Xnet team has proved itself to be very professional and correct, which is why they still perform maintenance and further development of our portal and we also extended our collaboration to other areas.
Kompas Xnet is a professional and reliable partner that stands behind its promises, so we recommend them to others.

Miran Kapš - Director of SITT; Krka d.d. Miran Kapš - Director of SITT; Krka d.d.

"Odlično izveden Bootcamp! Odlčni predavatelji, veliko praktičnih primerov in ogromno off-topic informacij."

Marec 2017

Anže Štular Elektro Gorenjska d.d.

Bootcamp:
»Seminarja sem se udeležil z namenom spoznavanja novih tehnologij in možnosti uvedbe le teh v informacijski sistem podjetja. Seminar je v celoti izpolnil moja pričakovanja in sem ga predlagal tudi sodelavcem, ki delajo na Microsoft informacijski infrastrukturi. Kljub široki in zahtevni vsebini se je na seminarju vedno našel čas za izmenjavo izkušenj in mnenj glede reševanja izzivov povezanih z delovnimi okolji od koder prihajamo. Seminar je časovno obsežen, vendar je bilo s strani organizatorja dobro poskrbljeno za pravilno časovno in vsebinsko razporeditev predavanj preko celotnega seminarja . Poleg tega je seminar potekal v idiličnem okolju Bohinjskega jezera, ki te odmakne od vsakodnevnega delovnega okolja in z njim povezanimi izzivi.«

Marec 2017

Matej Mandelc Merkur trgovina, d.d.

»Znanje pridobljeno na Bootcampu mi bo koristilo pri migraciji na Windows Server 2016 v okolju Banka Slovenije. Oba predavatelja sta bila odlična, ker imata izkušnje iz prakse."

Marec 2017

Robert Hudolin Banka Slovenije

"Izvedba tečaja, vključno s predavateljem Robijem je bila odlična. Vse njegovo znanje, kiga je delil z nami mi bo zelo pomagala pri mojem delu s SharePointom. Toplo priporočam!"

Februar 2017

Uroš Temlin AMZS

We have been thinking about upgrading our SharePoint from version 2007 for quite some time. Because we were aware that it was quite a challenge in regards to the amount of content and the required technical expertese, we turned to you, who have the knowledge and experience required to implement such systems. Our decision to choose you turned out to be the correct one, because you helped us with your professionalism, responsibility and serious approach during the whole upgrade process. With your help, we upgraded and redesigned the entire intranet portal of the Employment Service of the Republic of Slovenia with the newest version of SharePoint - 2016.
Thank you for your constructive approach and excellent cooperation.

Anton Furlan - Field director; Employment Service of the Republic of Slovenia Anton Furlan - Field director; Employment Service of the Republic of Slovenia

"S podjetjem Kompas Xnet d.o.o. sodelujemo na področju izvajanja računalniških tečajev in delavnic za zaposlene v Petrol d.d., Ljubljana še bolj intenzivno od leta 2015.
Z vsebino, načinom dela na tečaju in zlasti predavateljem smo zelo zadovoljni in zato se vedno znova radi obrnemo na njih. Naše mnenje je, da so zelo fleksibilni pri dogovarjanju glede vsebine tečaja, terminov izvedbe, so ažurni pri povpraševanju in pri pripravi ponudb, ki jo tudi osebno predstavijo. So spontani, prijazni in delujejo brez občutka vsiljivosti.«

junij 2016

Nina Sopotnik Giacomeli - Izobraževanje in razvoj kadrov Petrol d.d.

»Hvala za res kvalitetno izvedbo tečaja. :)«

Marec 2016

Friderik Bincl Petrol d.d.

The European Games requires an IT infrastructure that will support the largest sporting event ever held in Azerbaijan. In order to deliver outstanding European Games, BEGOC needed an IT service provider to manage the IT infrastructure and provide technical services. BEGOC have selected Eurodesign CSC - Azerbaijani technology services integrator. To ensure successful delivery of requested services, Eurodesign cooperated with Microsoft, Cisco, EMC and Kompas Xnet companies.
Kompas Xnet have kindly agreed to support Eurodesign CSC in administration of complex Information System infrastructure based on Microsoft technologies. Having assigned best in class specialists, Kompas Xnet have provided absolutely invaluable support to Eurodesign by making sure that business critical applications and systems like Active Directory environment, SharePoint applications and SCSM systems are properly administered throughout the lifecycle of the project. Kompas Xnet specialists have struck Eurodesign and BEGOC management by their professional attitude towards services delivery, outstanding technical skills and exceptional performance. Here at Eurodesign, we value a significant contribution Kompas Xnet have made to sustain high level of service availability for BEGOC. Effective and successful service delivery for BEGOC has enabled a solid platform for strategic and long-term partnership between the two companies.

Sabir Hagverdiyev - Service Delivery Manager; Eurodesign CSC, Azerbaijan Sabir Hagverdiyev - Service Delivery Manager; Eurodesign CSC, Azerbaijan

»With regards to the visit, customers and attendees where very impressed with the wealth of knowledge and insight provided by Rok. I am waiting for a written feedback from the client, but verbally they were impressed. He tackled all the challenges they were facing and provided them with hands-on solutions specific to their needs. This went beyond the expectations of the client. One comment from one of the developers was “I don’t know if I can call myself a developer after this!” :) referring to the wealth of new things he was seeing. Thanks again for giving us Rok’s services for a week. I hope to see him again in Malta soon«.

Junij 2015

E.P. Malta

On the recommendation of Microsoft Slovenia, we chose Kompas Xnet for the redevelopment of our websites www.pocenielektrika.si and www.gen-i.si. We were very satisfied with the execution of the project and their professionalism. They have top experts for Microsoft Azure, which was then just an emerging technology, and HTML5 and CSS3. Their experts could match our high expectations, that is why we also chose them to develop additional websites www.poceniplin.si and www.jeftinastruja.hr, where the quick response time of the external contractor was of the utmost importance because of the very short timeframes when entering a new market. We would recommend Kompas Xnet to anyone who would like professionalism, quick responses and reliability.

Blaž Krapež - Specialist of IT business solutions; GEN-I Ltd. Blaž Krapež - Specialist of IT business solutions; GEN-I Ltd.

»Strokovna ekipa in profesionalno delovanje so odlika podjetja Kompas Xnet, zato z njimi radi sodelujemo. Priporočam jih tako za uvedbo rešitev na področju MS rešitev, kot je na primer SharePoint 2013 ali pa izvedbo izobraževanj – vsako podjetje bo s temi znanji le pridobivalo. Priporočam!

Januar 2015

Cvetka Hočevar- Direktorica informatike Medis

We wanted to use SharePoint as more than just a notification system, libraries, lists and the business intelligence part for our management. Our goal was to use it to support the field of forms for communication inside the entire SaveRE group.
At our first meetings we made our demands and soon figured out that our requirements can easily be fulfilled with a tool for managing business processes (BPM). Together with Kompas Xnet and their partner Webcon we were able to support the first user processes in a very short amount of time.
The first successful solutions opened up a wide array of possibilities for supporting a variety of business processes. We are convinced that with the help of the experts at Kompas Xnet, we will be able to find solutions to these processes in a short amount of time.

January 2015

Marko Fakin - Director of IT and Avgust Drol - Independent systems developer; Zavarovalnica Tilia PLC Marko Fakin - Director of IT and Avgust Drol - Independent systems developer; Zavarovalnica Tilia PLC

Kompas Xnet is a professional company on the highest level. A reliable, professional business partner that stands behind its promises.

January 2015

Srečko Zupančič PhD - Area specialist and Janez Selak - IT systems administrator; Krka PLC Srečko Zupančič PhD - Area specialist and Janez Selak - IT systems administrator; Krka PLC

Strokovna ekipa in profesionalno delovanje so odlika podjetja Kompas Xnet, zato z njimi radi sodelujemo.
Priporočam jih tako za uvedbo rešitev na področju MS rešitev, kot je na primer SharePoint 2013 ali pa izvedbo izobraževanj – vsako podjetje bo s temi znanji le pridobivalo. Priporočam!

Januar 2015

Cvetka Hočevar, direktorica informatike Medis

"V vašem podjetju sem se udeležila individualnih izobraževanj iz sklopa Microsoft Office 2013. Predavanja je vodil gospod Gašper Kamenšek, ki poleg ogromne količine znanja in profesionalizma premore tudi izvrstne predavateljske veščine in sposobnost ustvarjanja sproščenega ter v vsakem trenutku (tudi ko so zadeve resne) humorističnega vzdušja. Vsekakor sem se prepričala, da so izobraževanja vašega podjetja na visokem nivoju in izredno prilagodljiva potrebam in znanju posamezniku, zato bi jih priporočila vsakemu, ki bi želel svoje znanje iz programov Office poglobiti ali nadgraditi."

November 2014

Špela Kopriva Desetka Celje

"Nisem človek za skupinsko izobraževanje. Z organiziranimi tečaji za skupine nisem bila zadovoljna. Kar nekaj časa sem iskala ustrezen način učenja. Takšen način, ki mi bo pustil občutek sigurnosti in željo po dodatnem izobraževanju. Z Gašperjem sem bila zelo zadovoljna. Bil je izjemno potrpežljiv in prilagodljiv. Nikoli mi ni bilo nerodno vprašati stvari, ki jih nisem razumela. Razložil mi je enostavno in razumljivo. Prvič sem po končanem učenju imela občutek, da vsebino res razumem."

Oktober 2014

Roswita Golcer Hrastnik Actinia

”Zahvaljujem se vam za izvedbo včerajšnjega izobraževanja »Novosti v MS Office 2013«. Tečaj je bil odličen, udeleženci pa smo bili zelo zadovoljni, saj smo izvedeli veliko novega in uporabnega, tako da verjamem, da bomo to s pridom uporabili pri svojem delu. Gašper je izreden predavatelj, ki se res zna prilagoditi udeležencem, tako da je odgovoril na marsikatero vprašanje sodelavcev, ki so odnesli veliko novih znanj. Izražena je bila tudi želja po nadgradnji pridobljenih znanj, tako da upam, da bom v prihodnje lahko izvedli še kakšno podobno izobraževanje za Office.”

September 2014

Bogdan Škof - vodja informatike DOBA

We turned to Kompas Xnet because we wanted to replace our company's website (www.malalan.eu). Before the start of our cooperation, they provided us with a detailed and clear estimate of the costs for the website development. During the project, they demonstrated exceptional professionalism. We appreciate their good and very clear communication, reliable and quick responses and the professional and kind behaviour of employees. Since we were pleased with the implementation of the website, we chose Kompas Xnet when we needed to replace the entire computer network in our company. We are aware that this is an extremely demanding task, because we are a trade business and we cannot afford downtime for our programs. In a very short amount of time, they provided everything we neeeded for the implementation. The implementation itself was performed without complications and in record time all the computers in the company were replaced. They made sure that the work in the company continued without interruptions. The professionalism and support you get from their employees is praiseworthy. We are very pleased and would without a doubt recommend Kompas Xnet to anyone.

Peter Malalan - Director; Malalan Ltd. Peter Malalan - Director; Malalan Ltd.

We are grateful to Kompas Xnet that they are helping us spread our humanitarian mission by being visible on the internet (www.unicef.si), which is a very useful way of approaching our donors. Their good will, professionalism and willingness to help matches very well with our own philosophy.

Tomaž Bergoč - Executive Director; Slovenian UNICEF foundation Tomaž Bergoč - Executive Director; Slovenian UNICEF foundation

»Hiter prenos informacij ter obvladovanje velike količine podatkov so v Adrii Mobil izredno pomembni za nemoteno delovanje poslovnih procesov. Za nami so že prvi tedni uporabe prenovljenega SharePoint-a 2013 in ponovno želim poudariti zadovoljstvo s prehodom na prenovljeno aplikacijo – nadgrajene funkcionalnosti omogočajo hitrejše delo z vse obsežnejšo dokumentacijo, kar dviguje zadovoljstvo uporabnikov in prinaša tudi prihranek v času. Tudi spremenjen dizajn je bil pozitivno sprejet, prehod na novo platformo pa je bil izveden hitro, strokovno in brez zapletov.
Za dobro sodelovanje se vam zato še enkrat zahvaljujem in želim veliko uspehov tudi v prihodnje.«

November 2013

Mira Šetina, direktorica sektorja Kontroling in informatika Adria Mobil d.o.o.

”Ocijeniti tečaj na Kompas Xnetu je najjednostavnija stvar na svijetu: Izuzetno! Robi Vončina je najbolji predavač kojeg sam do sada imao prilike slušati. Poznavanje materije predavanja mu je vrhunsko, a sposobnost prenošenja znanja je iznad mojih najluđih očekivanja. Svaki modul na tečaju popratio je primjerima iz ‘stvarnog života’. Na svako postavljeno pitanje (a bilo ih je poprilično) imao je odgovor, a uz odgovor je gotovo uvijek imao i konkretan primjer baziran na vlastitom iskustvu. Fantastično!”

Oktober 2013

Vedran Rasol Actual IT d.o.o. Hrvatska

»Tečaja se nas je udeležilo večje število sodelavcev, z izpeljavo smo bili zelo zadovoljni in pridobljeno znanje že uporabljamo v praksi. Predvsem smo bili navdušeni nad predavateljem, ki je temo predstavil razumljivo, zanimivo, potrpežljivo in na humoren način, tako da je tečaj minil kot bi mignil. Posebej bi radi izpostavili njegovo pomoč in takojšen odziv na dodatna vprašanja, ki so se nam pojavila po izvedeni delavnici, saj nam je nanje zelo hitro odgovoril.«

September 2013

mag. Marjan Širaj - Vodja sektorja za statistiko in informiranje AJPES

»Ob tej priložnosti se vam zahvaljujem za dosedanje sodelovanje, ki je bilo zelo uspešno in ne dvomim, da bo tako tudi v prihodnje. Bilo mi je v veselje sodelovati s takšnim strokovnjakom, kot je Robi Vončina, ki se je res zelo potrudil pri izpeljavi projekta in je bil vedno na voljo za vprašanja in predloge, tako da se že veselim tečaja Advanced Solutions of SharePoint Server 2013, katerega se bom udeležil pri vas v oktobru.«

September 2013

Bogdan Škof, vodja informatike DOBA

»Kot je verjetno vsem IT-jevcem in ljudem povezanim s to dejavnostjo jasno, ste vodilni v Sloveniji, ki ponujate izobraževanja za različne certifikate in vaša profesionalnost in izobraženost se izraža v pridobljenih strokovnih delavcih, ki vam dvigujejo nivo kvalitete. Ste edini, ki s svojimi MVP sodelavci dvigujete nivo strokovnosti, ki ga na vaših izobraževanjih vsekakor ne primankuje. «

Avgust 2013

Robert Rizvič -

»S samo izpeljavo tečajev za večje število udeležencev smo izjemno zadovoljni. Predvsem pa smo zadovoljni s predavateljem, ki je bil cel čas prijazen in izredno prilagodljiv. Pridobili smo pa tudi veliko koristnih informacij :).«

Avgust 2013

Mateja Ferme, Tajništvo AJPES

»Robi's Sharepoint skills are amazing. I recommend Kompas Xnet as a partner to anyone who needs to implement SharePoint solution«

Avgust 2013

Miran Škedelj, IT Project Manager Kemofarmacija d.d.

Izredno profesionalna in odzivna ekipa, s katero je zadovoljstvo sodelovati.
Marec 2013

Peter Kajfež Studio Moderna

»Zaradi potrebe po naprednem zanju Excel-a smo se v podjetju odločili za izvedbo tečaja s podjetjem Kompas Xnet. Tečaj smo izpeljali za večje število sodelavcev. Nad izvedbo tečaja so bili udeleženci zelo navdušeni. Predavatelj je bil prijeten in izredno prilagodljiv. Na tečaju so udeleženci pridobili veliko koristnih informacij, ki jih bodo lahko takoj uporabili pri vsakdanjem delu.«

Julij 2012

Iris Hrovatin - strokovna sodelavka za izobraževanje Droga Kolinska d.d.

Še enkrat bi rad poudaril, da zelo cenimo vaš hiter odziv, strokovnost in se vam še enkrat najlepše zahvaljujem za pomoč.

julij 2012

Jože Fir Adria Mobil d.o.o.

The web application for the NT Conference from 2010 to 2014 was developed by the experts at Kompas Xnet, who used the newest web technologies and platforms of Microsoft. It was the first application in production on Windows Azure in Slovenia. Despite the difficulty of the project and a very short timeframe, the development team has proved itself to be a trustworthy partner. The application was developed on time and without errors. The development team's experience in web technologies and application development was definitely helpful. Our cooperation with the Kompas Xnet development team was positive on this project, the team performed their tasks professionaly and reliably, so I would definitely recommend them.

Boštjan Stražar - Head of business for the development of application solutions; Microsoft Slovenia Ltd. Boštjan Stražar - Head of business for the development of application solutions; Microsoft Slovenia Ltd.

With their knowledge, experience but especially their openness, the select team of system administrators have become a vital link in our chain of delivering reliable IT solutions.

January 2012

Jure Lakota - Regional IT Director; Toyota Adria Ltd. Jure Lakota - Regional IT Director; Toyota Adria Ltd.

"S storitvami podjetja Kompas Xnet smo zelo zadovoljni. Strokovne sodelavce odlikuje profesionalen pristop, visok nivo znanja, zmožnost hitrega reševanja problemov, pripravljenost pomagati in prijaznost.«

December 2011

Erna Zalar dm drogerie markt d.o.o.

»Rada bi vam sporočila, da sta tečajnika zelo pohvalila predavatelja, gostoljubnost, prijaznost in strokovnost vseh, ki ste kakorkoli sodelovali in še sodelujete z nami v času tečaja. Zagotovo se spet kmalu odločimo za dodatne tečaje v vašem podjetju. V tem času, ko je konkurenca res velika, je najpomembnejša strokovnost, konkurenčne cene in seveda velika pripravljenost, približati tečaje in vsebino le-teh, tečajnikom. Vsi, ki bodo kdaj koli razmišljali o tem, kam na tečaj vam obljubim, da jih pošljem k vam. :) «

September 2011

Suzana Pesjak - asistentka uprave Unistar LC d.o.o.

»Zahvaliti se vam želim za odlično organizacijo in izvedbo delavnic Office 2010 za naše sodelavce. Delavnice so presegle naša pričakovanja v vseh nam pomembnih kriterijih (od uporabnosti predstavljenih vsebin, ki smo jih takoj prenesli v prakso, do strokovnosti predavatelja in njegove prilagodljivosti potrebam slušateljev). Z veseljem se priporočamo za prihodnje sodelovanje.«

Maj 2011

dr. Špela Frlec Pesjak - Korporativni razvoj in kadri ACH d.d.

I wouldn't grade the people from Kompas Xnet in regards to their competence, as they have already done it with their numerous certifications and awards. I would however like to highlight the excellent relationship we have developed and their willingness to help us overcome unpredictable challenges, solve problems and advise us, even after normal working hours.

May 2011

Zlatko Malić, IT department; Faculty of Administration, University of Ljubljana Zlatko Malić, IT department; Faculty of Administration, University of Ljubljana

»Tečaj je bil zelo produktiven in strjen. Najprej smo se pogovorili katere teme najbolj potrebujemo in smo tudi delali po tem. Kar se tiče predavateljev, pa lahko rečem, da sem bil z njihovim načinom dela in samo razlago tem zelo zadovoljen.To bom z pridom uporabil. Je pa bilo premalo časa za kakšno vajo več, da bi snov utrdili. Bomo pa pri delu to uporabili, oziroma vsaj vemo, da se da kaj narediti. Pa bomo takrat vprašali, če bo ušlo iz spomina.«

Maj 2011

Marko Merlak Valkarton

»Predvsem bi se rada zahvalila odličnemu predavatelju, ki mu uspe kljub 7 urnem terminu seminarja motivirati slušatelje, da mu sledijo do konca in nam ni bilo niti za minuto dolgčas. Kapo dol,… Še enkrat hvala in veliko uspehov še naprej.«

April 2011

Janja Trontelj Valkarton

Dear Robi,
“I wanted to communicate with you and thank you for the effort you have made developing and documenting a procedure for “formatting and printing” a single Sharepoint 2010 list (table) row using the SP 2010 Foundation services where Infopath Services are not available (ie the free version of SP 2010 which many will start out with). This has been critical for ITI securing a valued client and developing a property management system using the foundation version of SP 2010.«

Marec 2011

Bill Smith ITI International Technology Integration Inc. Victoria, BC Canada

»Hvala lepa tudi vama z Urošem! Na tečaju je bilo odlično – izvedel sem ogromno stvari, ki jih v teh dneh še »predalčkam«, v petek pa z Jožetom že pričenjava s projektom SP na testni liniji Če se kje generalneje zatakne, bi res prosil za kakšen nasvet preko maila, vsekakor pa bo osnova razvoja knjiga in lastno preizkušanje.«

Februar 2011

Jure Vodeb Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

»Pozdravljeni!
Hvala za dodatno gradivo.
Ob tej priložnosti bi se vam želel zahvaliti in vas pohvaliti za super odnos, organizacijo in kar je najbolj pomembno, kvaliteto izobraževanja (tako predavateljev kot vsebine). Glede na to, da se z izobraževanji ne srečam pogosto, vendar ko se, sem bil prav z vami vedno pozitivno presenečen.«

November 2010

Silvester Markovič TOMAS d.o.o.

»Do sedaj sem se udeležila že 5 tečajev v Kompas Xnet za različna področja (od nadaljevalnega SQL in Excel tečaja, do Reporting Services in Visual Basica) in moram napisat, da sem bila tako s tečaji kot tudi s predavatelji vedno VEČ kot zadovoljna. Predavanja so bila zelo zanimiva in poučna, predavatelji (Uroš Žunič, Robi Vončina, Tone Šivic..) pa so naredili odlično vzdušje v učilnici, bili nadvse prijazni in takoj pripravljeni pomagati, če se mi je kje zataknilo. Glede na to, da delam v IT-ju se bom sigurno še kdaj morala vrniti k vam, da dopolnim ali izboljšam svoje znanje in sem zelo vesela, ker vem, da bom v dobrih rokah. :)«

Oktober 2010

Barbara Mikec NLB d.d.

»Kot veste sem bil prejšnji teden na izobraževanju z imenom Writing Queries Using MS SQL Server 2008 T-SQL. Po mojem mnenju je bilo to moje najboljše izobraževanje do sedaj. Ne samo zaradi perfektnega predavatelja Roka Bermeža, temveč tudi zaradi zanimive teme. Slišal sem veliko novosti, se veliko naučil in upam, da bom znal to pri svojem delu učinkovito uporabiti.«

Maj 2010

Andrej Sovič List d.o.o.

»Vse pohvale predavatelju, ki nam je že v preteklosti na izredno prijazen in razumljiv način predstavil MS Office Word 2007. Sposobnost odličnega predavatelja je izkazal tudi na izobraževanju MS Office Excel 2007, ko nam je predstavil delo z vrtilnimi tabelami. Vsi udeleženci so bili izredno navdušeni, saj so se po končanem izobraževanju z lahkoto lotili vsakdanjega dela s programi MS Office 2007.«

April 2010

Nataša Hočevar - Služba za kadre in strateško komuniciranje Kapitalska družba d.d.

»V podjetju smo se odločili za prilagojen tečaj Access-a. Predavatelj Tone je bil izjemno tehnično podkovan in pripravljen ustreči našim željam, tako da smo bili s kakovostjo tečaja zelo zadovoljni!«

December 2009

Mark Tanko - Direktor Upravljanja oskrbovalne verige Danfoss Trata d.o.o.

»Spoštovana gospa Slinkar Ponovno se Vam zahvaljujem, da sem imela možnost udeležiti se vaših tečajev. Prijetno sem bila presenečena nad Vašo prijaznostjo že od vsega začetka. Enako lahkko rečem tudi za vse ostale. Predavatelji so bili prijazni in pripravljeni se prilagajati tečajnikom ter pomagati tudi po zaključku tečaja. Me veseli, da sem imela priložnost spoznati tako prijetne ljudi kot ste Vi in Vaši zaposleni.«
Želim Vam lepe poletne dni

Avgust 2009

Tina Jakopič -

»The two week Windows training class I attended at Kompas Xnet in April / May was something I had been hoping for. Even though I had used the Windows program for years, it was as if I was only seeing the tip of the iceberg. There is so much more to the software than what immediately meets the eye. Our instructor David Vidmar guided our class through the intricacies of Windows NT 4.0, Internet, E-mail, Word 97 and Excel 97 with clear and easy-to-recall instructions. With his easygoing and knowledgeable approach Mr. Vidmar held our attention throughout the course. Now that I know the various time saving shortcuts I am much more efficient with my PC, and what's the best, the guesswork is finally out of the equation!«

Junij 1999

Anne Luehrs - Community Liaison Officer American Embassy, Ljubljana

Need assistance?
Need assistance?