Vavčerji za digitalni marketing

01.09.2021

Si želite nove spletne strani, mobilne aplikacije ali spletne trgovine?

Namen vavčerja je uvajanje digitalnega marketinga, s čimer se vam bo povečala konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje. Slovenski podjetniški sklad vam bo sofinanciral upravičene stroške v višini do 60%. 

Do sredstev so upravičeni vsi, ki so organizirani kot mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji in, ki se kot pravna ali fizična oseba, ukvarjate z gospodarsko dejavnostjo ter ste organizirani kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.  

Upravičeni sofinancirani stroški so za naslednje aktivnosti:

  • Stroški izdelave nove spletne strani (vključno z mobilno prilagoditvijo) in izvedba testiranja spletne strani s tehničnega in UX/UI vidika. Minimalna višina subvencije za spletno stran (vključno z mobilno prilagoditvijo) in testiranje je 500,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 1.500,00 EUR.
  • Stroški izdelave nove mobilne aplikacije in izvedba testiranja mobilne aplikacije s tehničnega in UX/UI vidika. Minimalna višina subvencije za mobilno aplikacijo in testiranje je 500,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 2.000,00 EUR.
  • Stroški vzpostavitve lastne spletne trgovine. Minimalna višina subvencije za vzpostavitev lastne spletne trgovine je 500,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 2.500,00 EUR.
  • Stroški vzpostavitve lastne rezervacijske platforme. Minimalna višina subvencije za vzpostavitev lastne rezervacijske platforme je 500,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 2.500,00 EUR.

Podrobnosti o razpisu

Naj vam pomagajo Kompas Xnet strokovnjaki! 
Prijavitelj mora navesti zunanjega izvajalca izbranega iz kataloga strokovnjakov za področje digitalnega marketinga, ki bo zanj izdelal novo spletno stran in/ali mobilno aplikacijo in/ali spletno trgovino in/ali rezervacijske platformo. Katalog strokovnjakov vodi Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije in je objavljen na spletni strani DIH Slovenije

Podjetje Kompas Xnet d.o.o. je vpisan v katalog strokovnjakov DIH Slovenija in smo lahko VAŠ zunanji izvajalec projektov digitalnega marketinga. Oglejte si naše reference.

Pokličite nas na 01 5136 990  ali pa izpolnite spodnji obrazec.

Contact form

Do you have a question? Contact us through the form below. The submitted information will be used solely for the purposes of answering your question.

Need assistance?
Need assistance?