Konferenca SharePoint dnevi 2014

08.05.2014

Rezervirajte si datum in se nam pridružite na najpomembnejšem SharePoint dogodku letošnjega leta! Letošnja novost - Exchange sklop!

21.-22. oktober, Portorož

  

 
Konferenca SharePoint dnevi je največji in najpomembnejši ter tudi edini dvodnevni dogodek na temo Microsoftove tehnologije SharePoint pri nas, ki je namenjen poklicnim uporabnikom SharePoint-a. Poteka enkrat letno in združuje svetovno priznane SharePoint strokovnjake, vrhunska predavanja, druženje in zabavo.
 
Letos se bo odvila že 5. zapored, in sicer 21. in 22. oktobra v Hotelu Metropol v Portorožu. V dveh dneh se bo zvrstila vrsta zanimivih predavanj, ki bodo potekala v različnih vzporednih tematskih sklopih. Namenjena bodo tako SharePoint administratorjem in razvijalcem ter končnim uporabnikom/urednikom v podjetjih, kot tudi vsem vodstvenim kadrom, ki odločajo o IT investicijah.

Letos bodo prvič na konferenci potekala tudi predavanja s področja Exchange-a. Vabljeni vsi, ki vas zanima to področje, da se udeležite sklopa Exchange!

 
Poleg pridobivanja novih znanj in številnih koristnih napotkov, ki jih udeleženci izvejo od svetovno znanih SharePoint strokovnjakov, je na konferenci poudarek tudi na druženju in izmenjavi izkušenj.
 

Rezervirajte si datum in se nam pridružite na najpomembnejšem SharePoint dogodku letošnjega leta!

Več na www.sharepoint-dnevi.si

 


Need assistance?
Need assistance?