Konferenca SharePoint dnevi 2013; Terme Olimia, 12. in 13. november 2013

12.11.2013

 

Konferenca SharePoint dnevi  je največji in najpomembnejši ter tudi edini dvodnevni dogodek na temo Microsoftove tehnologije SharePoint pri nas, ki je namenjen poklicnim uporabnikom SharePoint-a. Poteka enkrat letno in združuje svetovno priznane SharePoint strokovnjake, vrhunska predavanja, druženje in zabavo ter izmenjavo izkušenj med udeleženci.

Letos se bo odvila že 4. zapored, in sicer 12. in 13. novembra v Termah Olimia. V ospredju bo predstavitev novosti, trendov in dobrih praks na področju SharePoint-a doma in v tujini, poleg tega pa bodo udeleženci seznanjeni tudi z rešitvami, napotki in triki za učinkovitejše delo in kar največji izkoristek platforme SharePoint. Program bodo sestavljala predavanja s področja administracije in razvoja za SharePoint, poslovne inteligence, primerov dobrih praks ter vsebin za končne uporabnike. Predavanja bodo ponovno potekala v različnih vzporednih tematskih sklopih in bodo namenjena tako SharePoint administratorjem in razvijalcem ter končnim uporabnikom v podjetjih, kot tudi vsem vodstvenim kadrom, ki odločajo o IT investicijah.

Kot vsako leto, se nam bodo tudi letos pridružili svetovno znani domači in tuji predavatelji, večina z nazivom MVP, ki nam bodo predstavili kakšno dodano vrednost v podjetje prinaša implementacija SharePoint-a in nas seznanili z najnovejšimi trendi učinkovite rabe po svetu.

Kdo bi se moral udeležiti SharePoint konference?

SharePoint administratorji, razvijalci, končni uporabniki, informatiki in vodstveni kadri, ki odločajo o IT investicijah. Torej VSI vi, ki se z omenjeno spletno platformo že intenzivno ukvarjate ali pa o implementaciji šele razmišljate.

Več podrobnosti na www.sharepoint-dnevi.si

Prijavite se še danes in izkoristite kar do 30% popust za zgodnje prijave!


Need assistance?
Need assistance?