Bootcamp Microsoft Windows Server - intenzivno usposabljanje

01.09.2023

Zgodnje prijave samo še do 8. septembra 2023

Ne zamudite te izjemne priložnosti za nadgradnjo svojih veščin in vpogled v najnovejše razvoje na področju Windows Serverja!

Bootcamp Windows Server je intenzivno, 7-dnevno poglobljeno izobraževanje o operacijskem sistemu Microsoft Windows Server in je namenjeno vsem, ki so odgovorni za upravljanje Windows Server okolja in morajo razumeti scenarije in možnosti, ki jih omogoča strežniški operacijski sistem.

Poudarek Bootcampa je prenos izkušenj naših izjemnih predavateljev, ki imajo leta praktičnih izkušenj s sistemom Windows Server. Skozi praktične primere in realne izzive vam bodo razkrili ključne skrivnosti in rešitve, ki jih NE najdete v knjigah ali standardnih tečajih.

Termin:  21. - 27.10.2023
Predavatelja: Miha Pihler in Luka Manojlovič
Lokacija: Hotel Jezero, Ribčeva Laz ob Bohinjskem jezeru.

Med Bootcampom se bomo lotili različnih tem, vključno z osnovnimi namestitvami in konfiguracijami, omrežnimi nastavitvami, upravljanjem identitet, varnostnimi protokoli ter uporabo orodij sistema Windows, ki jih pogosto premalo izkoriščamo. Poglobili se bomo tudi v področja, kot so uporaba skupinskih pravil (Group Policy), upravljanje z zaščitnim zidom (Windows Firewall), analiza dogodkov (Event Viewer) ter povezani alarmi. Seveda pa ne bomo pozabili niti na vidike povezane z oblačnimi storitvami.

Več informacij


Need assistance?
Need assistance?