Postanite certificiran Modern Desktop Administrator

07.12.2021

Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate

Pridobite si naziv Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate 

Kot Microsoftov sodobni skrbnik namizja so med vašimi tehničnimi nalogami uvajanje, konfiguriranje, varnost, upravljanje in spremljanje naprav in odjemalskih aplikacij v poslovnem okolju.   

Z udeležbo na ustreznih izobraževanjih pridobite vsa potrebna znanja in spretnosti za uspešno opravljanje teh tehničnih nalog. Poleg tega pridobite tudi znanje za opravljanje izpita MD-100: Windows 10 in MD-101: Managing Modern Desktops. Z uspešno opravljenima izpitoma si boste pridobili certifikat Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate.

Kaj vključuje paket: 

*K izpitu pristopite do 90 dni po udeležbi posameznega izobraževanja. 


Cena paketa: 2.500,00€ +ddv 

Z Xnetovimi predavatelji, do ustreznega znanja
Na tečajih je poudarek na ustreznih hands-on vajah, skupina majhne velikosti in usposobljen, predani predavatelj! 
Pred usposabljanjem boste prejeli ustrezno študijsko gradivo MD-100 in MD-101. Vsa vaša specifična vprašanja lahko posredujete že v naprej, da bo prejet maksimalni rezultat z izobraževanja. Da boste po tečaju lahko uspešno pristopili k opravljanju izpitov, vam bo ekipa Xnet strokovnjakov še vedno na voljo in v podporo za vsa vaša odprta vprašanja. 

 

Iz vsebine:

Tečaj MD100 Windows 10 
Z udeležbo na tečaju boste pridobili znanje in spretnosti, potrebne za podporo in konfiguracijo namizja Windows 10 v poslovnem okolju. Pogledali si boste različne možnosti nameščanja, prilagajanja in posodabljanja operacijskih sistemov Windows 10. Naučili se boste tudi, kako upravljati s pomnilnikom, datotekami, napravami in omrežno povezljivostjo za Windows 10. Pogledali si boste še možnosti za zaščito operacijskega sistema Windows 10 in kako zaščititi podatke v napravi. Na koncu se boste naučili še, kako upravljati in odpravljati težave z Windows 10.

Tečaj MD101 Managing Modern Desktops 
Naučili  se boste načrtovati in izvesti strategijo uvajanja novega operacijskega sistema z uporabo sodobnih metod, vključno z nadzorom nad posodobitvami operacijskega sistema. Seznanili se boste s ključnimi sestavnimi deli sodobnih strategij upravljanja, vključno z Microsoft Intune, kjer boste spoznali tudi načine uvajanja in upravljanja aplikacij in brskalnikov. Seznanili se boste s ključnimi pojmi varnosti v sodobnem upravljanju, vključno z avtentikacijo, identitetami, politikami dostopa in skladnostjo.


Rezervirajte si svoj sedež že danes!

Contact form

Do you have a question? Contact us through the form below. The submitted information will be used solely for the purposes of answering your question.

Need assistance?
Need assistance?