Prilagojene delavnice za zaključene skupine

V našem izobraževalnem centru izvajamo tudi različne prilagojene delavnice za podjetja oziroma večje zaključene skupine. V tem primeru lahko za vas prilagodimo vsebino izobraževanja, termin in način izvedbe, itd. Izvedba je ob udeležbi večjega števila oseb možna kjerkoli po Sloveniji. Če sami nimate ustrezne opreme za izvedbo tečaja ali je imate premalo, lahko v vaših prostorih namestimo svoje računalnike.

Posredujete nam svoje želje in potrebe, na podlagi česar vam bomo podali ustrezne predloge, pripravili ponudbo po vaši meri ter vam zagotovili najoptimalnejšo izvedbo izobraževanja. V skladu z udeležbo večjega števila udeležencev, vam bomo upoštevali tudi količinski popust.

UGODNOSTI

  • Količinski popust: Za več oseb iz istega podjetja nudimo naslednje popuste:

popust

5%

7%

9%

11%

13%

15%

število oseb

3

4

5

6

7

8

  • Zgodnje prijave: Za prijave in plačila MOC tečajev (Microsoft Official Courses) do najkasneje 1 meseca pred pričetkom tečaja, vam priznamo 10% popust.
  • Izobraževalni paketi: Za udeležbo na MOC tečajih (Microsoft Official Courses) vam nudimo posebne izobraževalne pakete za podjetja, z namenom, da bi se čim bolj približali vašim potrebam in vam omogočili izobraževanje večjega števila zaposlenih po ugodnejši ceni.
  • Članski popust: Podjetja, ki so imela v zadnjih 3 letih na naših tečajih najmanj 10 udeležencev, pridobijo 10% članski popust. Popust se upošteva pri vseh nadaljnjih izobraževanjih v našem izobraževalnem centru. Dijakom, študentom in samoplačnikom priznavamo 15% popust na vsa izobraževanja.
  • Program zvestobe: Za najbolj zveste udeležence naših tečajev smo pripravili posebne ugodnosti. Zbirajte točke zvestobe in si ob vsaki nadaljnji udeležbi prislužite lepo nagrado. Popusti se lahko seštevajo, vendar največ do 20%.

Kontaktirajte nas na 01/5136 990 ali info@kompas-xnet.si in zahtevajte ponudbo po vaši meri!