Splošni pogoji

PRIJAVE

Na izobraževanje se lahko prijavite preko naše spletne strani www.kompas-xnet.si, s klikom na prijavo pri posameznem tečaju, kjer se vam odpre prijavnica. Po oddaji le-te, dobite po e-pošti potrditev prejema prijavnice.
Rok prijave je 14 dni pred pričetkom tečaja. Število udeležencev je omejeno na največ 12 v posamezni skupini, najmanjše število za izvedbo je 6.
Tečaj potrdimo najpozneje 5 dni pred začetkom tečaja. Kadar gre za tečaje in delavnice s tujimi predavatelji, prijavo potrdimo zgolj na podlagi pravočasno plačane kotizacije.

ODJAVE

Odjavite se lahko le pisno, najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja. V primeru nepravočasne odjave vam zaračunamo polno ceno tečaja.
Kadar gre za tečaje in delavnice s tujimi predavatelji, odjava s tečaja ni več možna, po tem ko potrdimo izvedbo tečaja. V tem primeru plačilo kotizacije obračunamo kot stroške nepravočasne odjave, razen če sami poiščete nadomestnega udeleženca.

PLAČILNI POGOJI

V koledarju tečajev so cene podane v € in ne vsebujejo DDV. Ko je izvedba tečaja zagotovljena, vam pošljemo ponudbo, ki služi kot osnova za plačilo. Kotizacijo nakažete na naš transakcijski račun 61000-0007673144, najpozneje do roka plačila na ponudbi. Po opravljenem tečaju pošljemo še račun za opravljeno storitev.

Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih (MOC) lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi s SA voucherji, ki jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom. Več informacij>

ODPOVEDI

V kolikor posameznega tečaja ni možno izpeljati, pošljemo pisno odpoved najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja. V tem primeru, že vplačane kotizacije vrnemo najpozneje v 5 delovnih dneh po odpovedi. V kolikor se udeleženec strinja, pa prijavo po dogovoru prenesemo na naslednji razpisan termin.

UPORABA PODATKOV

Kompas Xnet vse pridobljene podatke o udeležencih tečajev varuje v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Šteje se, da udeleženec izobraževanja s prijavo na tečaj soglaša z uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če udeleženec tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi na izobraževanje.

UGODNOSTI

 • Količinski popust: Za več oseb iz istega podjetja nudimo naslednje popuste:

  popust

  5%

  7%

  9%

  11%

  13%

  15%

  število oseb

  3

  4

  5

  6

  7

  8

 • Zgodnje prijave: Za prijave in plačila MOC tečajev (Microsoft Official Courses) do najkasneje 1 meseca pred pričetkom tečaja, vam priznamo 10% popust.
 • Izobraževalni paketi: Za udeležbo na MOC tečajih (Microsoft Official Courses) vam nudimo posebne izobraževalne pakete za podjetja, z namenom, da bi se čim bolj približali vašim potrebam in vam omogočili izobraževanje večjega števila zaposlenih po ugodnejši ceni.
 • Članski popust: Podjetja, ki so imela v zadnjih 3 letih na naših tečajih najmanj 10 udeležencev, pridobijo 10% članski popust. Popust se upošteva pri vseh nadaljnjih izobraževanjih v našem izobraževalnem centru.
 • Dijakom, študentom in samoplačnikom priznavamo 15% popust na vsa izobraževanja.
 • Program zvestobe: Za najbolj zveste udeležence naših tečajev smo pripravili posebne ugodnosti. Zbirajte točke zvestobe in si ob vsaki nadaljnji udeležbi prislužite lepo nagrado.

Popusti se lahko seštevajo, vendar največ do 20%.

DODATNE INFORMACIJE

Dodatne informacije o vsebini in namenu tečajev dobite po e-pošti info@kompas-xnet.si, ali telefonu 01 5136 990.
Pridržujemo si pravico do spremembe terminov in cen v koledarju tečajev brez predhodnega opozorila.
Možne so napake pri vnosu in pripravi koledarja.