Vizija


Samo izjemno usposobljeni zaposleni, ki so ves čas v koraku z najnovejšimi dosežki sodobne IT tehnologije, bodo v podjetju lahko uresničevali začrtane cilje.
Zavedamo se, da bomo le z inovativnimi rešitvami in storitvami na najvišjem nivoju, lahko upravičili pričakovanja svojih naročnikov. Samo z nenehnim izpopolnjevanjem zaposlenih pa bomo kos tudi najbolj kompleksnim izzivom.
Zavedamo se odgovornosti, ki jo imamo do svojih strank. Zaupanje nas zavezuje, zato nadgrajujemo strokovnost, da lahko zagotavljamo zanesljivost in odličnost.

Strateški cilj


Naš cilj je dvigniti strokovno usposobljenost vseh zaposlenih, nenehno izpopolnjevanje predavateljev, priprava vrhunskih izobraževalnih programov in prilagajanje ponudbe IT storitev, ki mora biti v skladu s potrebami trga in trendi IT tehnologije.
Želimo postati prepoznaven ponudnik infrastrukturnih rešitev in sistemske integracije, ki svojim strankam zagotavlja strokovnost, zanesljivost in odličnost .
Specializirali smo se za rešitve na SharePoint platformi, kjer imamo zagotovo vodilno mesto glede na strokovno usposobljenost in za izdelavo programskih rešitev po meri naročnika.
Strateški cilj, ki ga želimo uresničiti v 5 letih je, da postanemo najboljše podjetje, ki ponuja »butične poslovne rešitve«, kar bo omogočalo družbi dolgoročno rast in razvoj.

Vrednote


Najpomembnejša vrednota so zadovoljni zaposleni, ki so tudi lastniki premoženja, ki se skriva v znanju. Zadovoljni zaposleni ustvarijo odlično delovno vzdušje, ki je pogoj za kreativnost in inovativnost ter željo po vedno novih znanjih.
Vsi zaposleni se zelo dobro zavedamo, da najboljšo promocijo lahko zagotovi zadovoljna stranka. Zato k vsaki nalogi pristopimo skrajno resno in odgovorno. Naredimo vse, da razumemo strankin poslovni problem, upoštevamo vse njene želje in dodatne zahteve ter ji predstavimo optimalno rešitev.
Prizadevamo si, da stranka v nas spozna zaupanja vrednega partnerja, na katerega se vedno lahko zanese.